پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21585 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟

قطع مصرف “دارو” برای فرار از کرونا!
01 اردیبهشت 1400 - 9:12
شناسه : 267459
4
یک فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی از مبتلایان آسم به عنوان یکی از گروه های در معرض خطر کرونا یاد کرد و با اشاره به مصرف کورتون های استنشاقی در درمان این بیماران، گفت: برخی از بیماران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، مصرف این کورتون‌ها را خودسرانه قطع می کنند که می تواند بسیار خطرناک باشد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر سیدحمیدرضا مرتضوی با بیان اینکه بیماران مبتلا به آسم جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، گفت: ابتلای این بیماران به کرونا به دلیل مشکلات ریه آنها می تواند با خطرات بسیار و علائم شدیدتری همراه باشد./وی افزود: در همین راستا این بیماران باید بیش از سایر افراد عادی رعایت پروتکل ها را داشته و در شرایط کرونایی از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند./مرتضوی با بیان اینکه “کورتون های استنشاقی” بخشی از داروهای بیماران مبتلا به آسم است، گفت: این کورتون ها موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و این امر موجب شده برخی بیماران مبتلا به آسم، خودسرانه مصرف داروهای کورتونی را کنار بگذارند که می تواند برای روند بیماری آنها خطرناک باشد./وی افزود: استفاده از این داروها تاثیر چندانی در بحث ابتلا به کرونا ندارد و افراد اگر این داروها را خودسرانه قطع کنند دچار تشدید علائم بیماری آسم خواهند شد.

پ
پ

 یک فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی از مبتلایان آسم به عنوان یکی از گروه های در معرض خطر کرونا یاد کرد و با اشاره به مصرف کورتون های استنشاقی در درمان این بیماران، گفت: برخی از بیماران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، مصرف این کورتون‌ها را خودسرانه قطع می کنند که می تواند بسیار خطرناک باشد.

دکتر سیدحمیدرضا مرتضوی با بیان اینکه بیماران مبتلا به آسم جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، گفت: ابتلای این بیماران به کرونا به دلیل مشکلات ریه آنها می تواند با خطرات بسیار و علائم شدیدتری همراه باشد.

وی افزود: در همین راستا این بیماران باید بیش از سایر افراد عادی رعایت پروتکل ها را داشته و در شرایط کرونایی از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.

مرتضوی با بیان اینکه “کورتون های استنشاقی” بخشی از داروهای بیماران مبتلا به آسم است، گفت: این کورتون ها موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و این امر موجب شده برخی بیماران مبتلا به آسم، خودسرانه مصرف داروهای کورتونی را کنار بگذارند که می تواند برای روند بیماری آنها خطرناک باشد.

وی افزود: استفاده از این داروها تاثیر چندانی در بحث ابتلا به کرونا ندارد و افراد اگر این داروها را خودسرانه قطع کنند دچار تشدید علائم بیماری آسم خواهند شد.

مرتضوی گفت: بیماران مبتلا به آسم هر اقدامی در بحث قطع یا کاهش میزان مصرف دارو را باید حتما با پزشک معالج خود در میان گذاشته و طبق نظر پزشک معالج خود عمل کنند.

این فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی در ادامه با بیان اینکه بطور معمول علائم آسم و حساسیت های فصلی در فصل بهار بروز پیدا کرده و یا تشدید می شود، گفت: در این فصل به دلیل گرده افشانی گل ها و یا بروز پدیده گرد و خاک بسیاری دچار علائم حساسیت فصلی می شوند که استفاده از ماسک می تواند تا حدی به کاهش بروز این علائم کمک کند.

وی افزود: ماسک های سه لایه شاید نتوانند سدی در برابر گرده های گل ایجاد کنند، اما استفاده از ماسک های N95 در این زمینه بسیار کمک کننده است.

مرتضوی در پاسخ به اینکه ماسک می تواند موجب تشدید علائم بیماران مبتلا به آسم شده و نفس کشیدن آنها را دچار مشکل کند، گفت: طبق بررسی های صورت گرفته سطح اکسیژن خون افرادی که ماسک دارند با افرادی که ماسک ندارند تفاوت معناداری نداشته، بنابراین این افراد برای حفظ سلامت خود باید حتما از ماسک استفاده کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: آسم و آلرژی درمان قطعی ندارند و تنها باید ماده آلرژن یا حساسیت زا را شناسایی کرده و از آن دوری کرد که در برخی موارد این فاصله گرفتن ممکن نیست، چون برخی به گرده های گل حساسیت دارند که در تمام محیط پراکنده است و تنها راه این است که افراد از روش های درمانی کنترلی استفاده کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.