سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

قطع مصرف “دارو” برای فرار از کرونا!
01 اردیبهشت 1400 - 9:12
شناسه : 267459
5
یک فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی از مبتلایان آسم به عنوان یکی از گروه های در معرض خطر کرونا یاد کرد و با اشاره به مصرف کورتون های استنشاقی در درمان این بیماران، گفت: برخی از بیماران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، مصرف این کورتون‌ها را خودسرانه قطع می کنند که می تواند بسیار خطرناک باشد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر سیدحمیدرضا مرتضوی با بیان اینکه بیماران مبتلا به آسم جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، گفت: ابتلای این بیماران به کرونا به دلیل مشکلات ریه آنها می تواند با خطرات بسیار و علائم شدیدتری همراه باشد./وی افزود: در همین راستا این بیماران باید بیش از سایر افراد عادی رعایت پروتکل ها را داشته و در شرایط کرونایی از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند./مرتضوی با بیان اینکه “کورتون های استنشاقی” بخشی از داروهای بیماران مبتلا به آسم است، گفت: این کورتون ها موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و این امر موجب شده برخی بیماران مبتلا به آسم، خودسرانه مصرف داروهای کورتونی را کنار بگذارند که می تواند برای روند بیماری آنها خطرناک باشد./وی افزود: استفاده از این داروها تاثیر چندانی در بحث ابتلا به کرونا ندارد و افراد اگر این داروها را خودسرانه قطع کنند دچار تشدید علائم بیماری آسم خواهند شد.

پ
پ

 یک فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی از مبتلایان آسم به عنوان یکی از گروه های در معرض خطر کرونا یاد کرد و با اشاره به مصرف کورتون های استنشاقی در درمان این بیماران، گفت: برخی از بیماران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، مصرف این کورتون‌ها را خودسرانه قطع می کنند که می تواند بسیار خطرناک باشد.

دکتر سیدحمیدرضا مرتضوی با بیان اینکه بیماران مبتلا به آسم جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، گفت: ابتلای این بیماران به کرونا به دلیل مشکلات ریه آنها می تواند با خطرات بسیار و علائم شدیدتری همراه باشد.

وی افزود: در همین راستا این بیماران باید بیش از سایر افراد عادی رعایت پروتکل ها را داشته و در شرایط کرونایی از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.

مرتضوی با بیان اینکه “کورتون های استنشاقی” بخشی از داروهای بیماران مبتلا به آسم است، گفت: این کورتون ها موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و این امر موجب شده برخی بیماران مبتلا به آسم، خودسرانه مصرف داروهای کورتونی را کنار بگذارند که می تواند برای روند بیماری آنها خطرناک باشد.

وی افزود: استفاده از این داروها تاثیر چندانی در بحث ابتلا به کرونا ندارد و افراد اگر این داروها را خودسرانه قطع کنند دچار تشدید علائم بیماری آسم خواهند شد.

مرتضوی گفت: بیماران مبتلا به آسم هر اقدامی در بحث قطع یا کاهش میزان مصرف دارو را باید حتما با پزشک معالج خود در میان گذاشته و طبق نظر پزشک معالج خود عمل کنند.

این فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی در ادامه با بیان اینکه بطور معمول علائم آسم و حساسیت های فصلی در فصل بهار بروز پیدا کرده و یا تشدید می شود، گفت: در این فصل به دلیل گرده افشانی گل ها و یا بروز پدیده گرد و خاک بسیاری دچار علائم حساسیت فصلی می شوند که استفاده از ماسک می تواند تا حدی به کاهش بروز این علائم کمک کند.

وی افزود: ماسک های سه لایه شاید نتوانند سدی در برابر گرده های گل ایجاد کنند، اما استفاده از ماسک های N95 در این زمینه بسیار کمک کننده است.

مرتضوی در پاسخ به اینکه ماسک می تواند موجب تشدید علائم بیماران مبتلا به آسم شده و نفس کشیدن آنها را دچار مشکل کند، گفت: طبق بررسی های صورت گرفته سطح اکسیژن خون افرادی که ماسک دارند با افرادی که ماسک ندارند تفاوت معناداری نداشته، بنابراین این افراد برای حفظ سلامت خود باید حتما از ماسک استفاده کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: آسم و آلرژی درمان قطعی ندارند و تنها باید ماده آلرژن یا حساسیت زا را شناسایی کرده و از آن دوری کرد که در برخی موارد این فاصله گرفتن ممکن نیست، چون برخی به گرده های گل حساسیت دارند که در تمام محیط پراکنده است و تنها راه این است که افراد از روش های درمانی کنترلی استفاده کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.