جمعه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۳ Friday, 18 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21535 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ورود تعزیرات کرمانشاه به موضوع گرانی مرغ دادگاه‌های صلح موجب افزایش رسیدگی نظامند به دعاوی می‌شوند هفت‌سالگی؛ زیربنایی برای شخصیت کودکان برخورد جدی با استخدام غیرمجاز اتباع در کشاورزی کرمانشاه یک فوتی و چهار مصدوم در حادثه رانندگی محور کرمانشاه به قزانچی انهدام باند توزیع مواد مخدر در هرسین بیکاری و قاچاق در قصرشیرین بیداد می‌کند ممنوعیت ورود دام‌ عشایر به مراتع مناطق قشلاقی کرمانشاه تا ۱۵ آذر کرمانشاه هفته آینده ۷ تا ۱۰ درجه سرد می‌شود توضیحات دادستان کرمانشاه در خصوص قتل یک زن دستگیری مجرمان متواری در اولویت قرار می‌گیرد تعیین تکلیف استانداری برای شهرداری کرمانشاه، راهداری و پلیس راه کاهش محسوس دمای هوای کرمانشاه در هفته آینده ببخشید؛ شما؟ دلیل افزایش قیمت مرغ در کرمانشاه چیست؟ این ۵ مورد می توانند دلیل خستگی شما باشند دستگیری سرشاخه سایت کلاهبرداران رمزارزهای دیجیتالی در کرمانشاه کاپوتاژ خودرو از مرز «شوشمی» بزودی برقرار می‌شود مهرِ گرم کرمانشاه ۲۵اجرای تئاتر خیابانی در بوستان های کرمانشاه

سحر و افطار چه غذا‌هایی مصرف کنیم؟
05 اردیبهشت 1400 - 8:48
شناسه : 267558
3
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سلیمانی مهر گفت:سحری مهم‌ترین وعده روزه داران است و افرادی که عادت به غذای سرد در سحر های ماه مبارک رمضان دارند، سحری را باید مانند یک وعده صبحانه کامل میل کنند و برای افرادی که عادت به مصرف غذای گرم دارند، سحری باید مانند وعده ناهار میل شود./در وعده سحری به هیچ عنوان نباید شیرینی صنعتی مصرف شود چرا که این شیرینی‌ها منشا قند‌های ساده هستند، موجب بالا رفتن ترشح انسولین می‌شود و پس از گذشت مدتی کوتاه قند خون را پایین می‌آورد و باعث گرسنگی و ضعف می‌شود که به جای آن باید مایعات گرم، چای کمرنگ همراه با خرما، کشمش و توت خشک مصرف شود./در وعده افطار نیز نباید از نوشیدنی و شیرینی‌های صنعتی و آب سرد استفاده شود، چون که می‌تواند به دستگاه گوارش آسیب وارد کند، بنابراین باید وعده افطار به گونه‌ای باشد که بدن برای شام سبک آماده شود./در وعده افطار بهتر است غذاهایی مانند شیر برنج و فرنی مصرف و یک ساعت بعد شام صرف شود./برای وعده شام مصرف غذا‌های شور، پرچرب و سنگین توصیه نمی‌شود چرا که روزه داران وعده مهم دیگری با عنوان سحری پیش رو دارند و بدن باید آماده دریافت مواد غذایی در وعده سحر باشد./در وعده شام بهتر است مرغ آب پز و سوپ سبزیجات مصرف شود، چون که سرشار از فیبر است، آب مورد نیاز و ویتامین‌های بدن را تامین می‌کند و باعث احساس سیری می‌شود.

پ
پ

سلیمانی مهر کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :

در ماه رمضان توصیه می‌شود از تمام گروه‌های غذایی شامل نان، غلات، لبنیات، گوشت و حبوبات استفاده شود.

سحری مهم‌ترین وعده روزه داران است و افرادی که عادت به غذای سرد در سحر های ماه مبارک رمضان دارند، سحری را باید مانند یک وعده صبحانه کامل میل کنند و برای افرادی که عادت به مصرف غذای گرم دارند، سحری باید مانند وعده ناهار میل شود.

در وعده سحری به هیچ عنوان نباید شیرینی صنعتی مصرف شود چرا که این شیرینی‌ها منشا قند‌های ساده هستند، موجب بالا رفتن ترشح انسولین می‌شود و پس از گذشت مدتی کوتاه قند خون را پایین می‌آورد و باعث گرسنگی و ضعف می‌شود که به جای آن باید مایعات گرم، چای کمرنگ همراه با خرما، کشمش و توت خشک مصرف شود.

در وعده افطار نیز نباید از نوشیدنی و شیرینی‌های صنعتی و آب سرد استفاده شود، چون که می‌تواند به دستگاه گوارش آسیب وارد کند، بنابراین باید وعده افطار به گونه‌ای باشد که بدن برای شام سبک آماده شود.

در وعده افطار بهتر است غذاهایی مانند شیر برنج و فرنی مصرف و یک ساعت بعد شام صرف شود.

 برای وعده شام مصرف غذا‌های شور، پرچرب و سنگین توصیه نمی‌شود چرا که روزه داران وعده مهم دیگری با عنوان سحری پیش رو دارند و بدن باید آماده دریافت مواد غذایی در وعده سحر باشد.

در وعده شام بهتر است مرغ آب پز و سوپ سبزیجات مصرف شود، چون که سرشار از فیبر است، آب مورد نیاز و ویتامین‌های بدن را تامین می‌کند و باعث احساس سیری می‌شود.

سبزیجات و میوه جات نیز از مواد غذایی هستند که نباید از خوردن آن‌ها غافل شویم، سبزی و میوه آب بدن را تامین می‌کند و علاوه بر جلوگیری از یبوست، فرد احساس گرسنگی نمی‌کند./صدا وسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.