سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

بیماران کرونایی تا چند روز “ناقل” هستند؟
06 اردیبهشت 1400 - 9:24
شناسه : 267604
6
یک متخصص بیماریهای عفونی اظهار کرد: بسته به وضعیت جسمانی افراد و میزان درگیری ریوی، قدرت انتقال ویروس کرونا بین حداقل دو تا سه هفته بعد از شروع علائم ادامه دارد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر بهزاد مهدویان با اشاره به قدرت سرایت بالای کرونای انگلیسی، گفت: این امر می طلبد که افراد با دقت بیشتری پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و اگر بیمار شده و یا فرد بیماری در خانه دارند، حتما نکات مربوط به قرنطینه را با جدیت بیشتری رعایت کنند./وی در خصوص مدت زمان ناقل بودن بیماران کرونایی اظهار کرد: این مدت بسته به وضعیت جسمانی افراد و میزان درگیری ریوی آنها بین حداقل دو تا سه هفته بعد از شروع علائم  ادامه دارد./مهدویان تصریح کرد: در افرادی که بیماری خاص و صعب العلاج داشته و دچار درگیری ریوی شده اند، مدت انتقال بیماری تا سه هفته هم هست و این مدت در سایر بیماران حداقل دو هفته است./وی یادآور شد: توصیه می شود افراد دارای بیماری خاص و صعب العلاج و بیمارانی که درگیری ریوی پیدا کرده اند، در صورت امکان و برای اطمینان بیشتر مدت قرنطینه خود را به چهار هفته و سایر بیماران به سه هفته افزایش دهند./مهدویان اظهار کرد: افرادی هم که معذوریت شغلی دارند و یا به هردلیل نمی توانند بیش از زمان حداقلی دو تا سه هفته در قرنطینه بمانند می توانند تست کرونا داده و با خیال راحت قرنطینه را ترک کنند.

پ
پ

 یک متخصص بیماریهای عفونی اظهار کرد: بسته به وضعیت جسمانی افراد و میزان درگیری ریوی، قدرت انتقال ویروس کرونا بین حداقل دو تا سه هفته بعد از شروع علائم ادامه دارد.

دکتر بهزاد مهدویان با اشاره به قدرت سرایت بالای کرونای انگلیسی، گفت: این امر می طلبد که افراد با دقت بیشتری پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و اگر بیمار شده و یا فرد بیماری در خانه دارند، حتما نکات مربوط به قرنطینه را با جدیت بیشتری رعایت کنند.

وی در خصوص مدت زمان ناقل بودن بیماران کرونایی اظهار کرد: این مدت بسته به وضعیت جسمانی افراد و میزان درگیری ریوی آنها بین حداقل دو تا سه هفته بعد از شروع علائم  ادامه دارد.

مهدویان تصریح کرد: در افرادی که بیماری خاص و صعب العلاج داشته و دچار درگیری ریوی شده اند، مدت انتقال بیماری تا سه هفته هم هست و این مدت در سایر بیماران حداقل دو هفته است.

وی خاطرنشان کرد: این مدت قرنطینه دو تا سه هفته ای حداقلی است و اگر افراد بتوانند مدت بیشتری در قرنطینه بمانند قطعا اطمینان خاطر بیشتری از عدم انتقال ویروس حاصل می شود.

وی یادآور شد: توصیه می شود افراد دارای بیماری خاص و صعب العلاج و بیمارانی که درگیری ریوی پیدا کرده اند، در صورت امکان و برای اطمینان بیشتر مدت قرنطینه خود را به چهار هفته و سایر بیماران به سه هفته افزایش دهند.

مهدویان اظهار کرد: افرادی هم که معذوریت شغلی دارند و یا به هردلیل نمی توانند بیش از زمان حداقلی دو تا سه هفته در قرنطینه بمانند می توانند تست کرونا داده و با خیال راحت قرنطینه را ترک کنند.

وی با تاکید بر لزوم گذراندن کامل دوران قرنطینه، خاطرنشان کرد: روند بیماری کرونا دارای نوسان است و این امکان هست که افراد چند روز بدحال بوده و دو تا سه روز بهبود یافته و دوباره بدحال شوند، بنابراین توصیه می شود افراد به هیچ عنوان در مدت دو تا سه هفته قرنطینه، حتی در صورت بهبودی علائم، قرنطینه را ترک نکنند.

مهدویان تصریح کرد: افراد در این مدت حتی اگر بهبود یافته و علائمی نداشته باشند بازهم ناقل هستند و می توانند افراد دیگر را درگیر کنند، بنابراین باید حداقل دو تا سه هفته بصورت کامل در قرنطینه بمانند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.