پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21585 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟

هیچگونه آلودگی در نان کرمانشاه مشاهده نشده است
08 اردیبهشت 1400 - 12:01
شناسه : 267719
4
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر مستوفی گفت:در حوزه سلامت و بهداشت نان سال گذشته هیچ نوع آلودگی میکروبی، قارچی و آلودگی به آفلاتوکسین در نان کرمانشاه مشاهده نشده است./سال گذشته ۱۳۸ بازرسی از کارخانه‌های آرد استان صورت گرفت و در هربازدید نمونه برداری نیز انجام شد که خوشبختانه حتی یک مورد استفاده از بلانکیت در سطح نانوایی‌ها و کارخانه‌های آرد نداشتیم./عمده مشکل در پخت نان، استفاده از نمک بیش از حد مجاز است. بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر‌ها است که در اثر عواملی از جمله فشار خون بالا رخ می‌دهد، نمک هم یکی از عوامل بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است./بر اساس شاخص‌های وزارت بهداشت میزان استفاده از نمک در نان از ۱.۸ درصد به ۱ درصد کاهش یافته است، ولی با توجه به اینکه در زمینه کیفیت گندم مشکلاتی وجود دارد نانوایان مجبورند با استفاده از نمک کیفیت خمیر را بالا ببرند./برنامه‌های عملیاتی در این زمینه از ۱۵ فروردین ماه امسال به دستگاه‌های مربوطه که در چرخه از مزرعه تا سفره دخیل هستند، ابلاغ شده است./نان قوت غالب مردم است که ۴۰ درصد انرژی ساکنان شهر و ۶۰ درصد انرژی روستاییان را تامین می‌کند که در این رابطه ۴ هزار نظر سنجی از نظر شاخص‌های تغذیه‌ای و بهداشتی انجام شده که پس از بررسی نتایج ان اعلام می‌شود./بر اساس تحقیقات انجام شده شایع‌ترین نوع کم خونی میان ایرانیان فقر آهن است به همین دلیل از سال‌های گذشته غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفته است.

پ
پ

در حوزه سلامت و بهداشت نان سال گذشته هیچ نوع آلودگی میکروبی، قارچی و آلودگی به آفلاتوکسین در نان کرمانشاه مشاهده نشده است.

سال گذشته ۱۳۸ بازرسی از کارخانه‌های آرد استان صورت گرفت و در هربازدید نمونه برداری نیز انجام شد که خوشبختانه حتی یک مورد استفاده از بلانکیت در سطح نانوایی‌ها و کارخانه‌های آرد نداشتیم.

عمده مشکل در پخت نان، استفاده از نمک بیش از حد مجاز است. بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر‌ها است که در اثر عواملی از جمله فشار خون بالا رخ می‌دهد، نمک هم یکی از عوامل بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است.

بر اساس شاخص‌های وزارت بهداشت میزان استفاده از نمک در نان از ۱.۸ درصد به ۱ درصد کاهش یافته است، ولی با توجه به اینکه در زمینه کیفیت گندم مشکلاتی وجود دارد نانوایان مجبورند با استفاده از نمک کیفیت خمیر را بالا ببرند.

برنامه‌های عملیاتی در این زمینه از ۱۵ فروردین ماه امسال به دستگاه‌های مربوطه که در چرخه از مزرعه تا سفره دخیل هستند، ابلاغ شده است.

نان قوت غالب مردم است که ۴۰ درصد انرژی ساکنان شهر و ۶۰ درصد انرژی روستاییان را تامین می‌کند که در این رابطه ۴ هزار نظر سنجی از نظر شاخص‌های تغذیه‌ای و بهداشتی انجام شده که پس از بررسی نتایج ان اعلام می‌شود.

بر اساس تحقیقات انجام شده شایع‌ترین نوع کم خونی میان ایرانیان فقر آهن است به همین دلیل از سال‌های گذشته غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفته است.

در آینده نیز برنامه وزارت بهداشت غنی سازی آرد گندم با ویتامین دی است با توجه به اینکه کمبود ویتامین در بین ایرانیان وجود دارد و این اقدام می‌تواند مشکلات در این زمینه را کاهش دهد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.