سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

سبزیجات را قبل از انجماد در فریزر، آنزیم زدایی کنید
12 اردیبهشت 1400 - 11:14
شناسه : 267834
5
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-مهندس لاله مظفری گفت:نزیم زدایی (بلانچینــگ ) نوعــی فرآینــد پخــت اســت کــه در آن مــواد غذایــی، بــه ویــژه ســبزیجات یــا میــوه، بــه میــزان بســیار انــدک در آب جــوش پختــه شــده و در مرحلــه بعــد از آب جــوش بیــرون آورده مــی شــود و پــس از مــدت کمــی داخــل آب یــخ فــراوان غوطــه ور مــی گردنــد یــا زیــر جریــان آب ســرد قــرار مــی گیرنــد (شــوک دادن یــا تــازه ســازی) تــا فرآینــد پخــت متوقــف شــود./آنزیــم زدایــی مــواد غذایــی کمــک مــی کنــد کــه مــواد غذایــی بــا گذشــت زمــان کیفیــت خــود را در اثر آنزیم های طبیعی موجود در سبزیجات و میوه جات از دســت ندهنــد./همچنیــن بــرای حفــظ رنــگ، طعــم و مــواد مغــذی بــه کار مــی رود./مزایــای دیگــر آنزیــم زدایــی شــامل آفــت زدایــی و کاهــش میکــروب هــای موجــود اســت./بنابراین قبل از انجماد سبزیجات و میوه ها در فریزر آنها را آنزیم زدایی کنید تا تازگی خود را حفظ کرده و بافت سفت و سختی پیدا نکنند.

پ
پ

 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.