جمعه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۳ Friday, 18 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21535 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ورود تعزیرات کرمانشاه به موضوع گرانی مرغ دادگاه‌های صلح موجب افزایش رسیدگی نظامند به دعاوی می‌شوند هفت‌سالگی؛ زیربنایی برای شخصیت کودکان برخورد جدی با استخدام غیرمجاز اتباع در کشاورزی کرمانشاه یک فوتی و چهار مصدوم در حادثه رانندگی محور کرمانشاه به قزانچی انهدام باند توزیع مواد مخدر در هرسین بیکاری و قاچاق در قصرشیرین بیداد می‌کند ممنوعیت ورود دام‌ عشایر به مراتع مناطق قشلاقی کرمانشاه تا ۱۵ آذر کرمانشاه هفته آینده ۷ تا ۱۰ درجه سرد می‌شود توضیحات دادستان کرمانشاه در خصوص قتل یک زن دستگیری مجرمان متواری در اولویت قرار می‌گیرد تعیین تکلیف استانداری برای شهرداری کرمانشاه، راهداری و پلیس راه کاهش محسوس دمای هوای کرمانشاه در هفته آینده ببخشید؛ شما؟ دلیل افزایش قیمت مرغ در کرمانشاه چیست؟ این ۵ مورد می توانند دلیل خستگی شما باشند دستگیری سرشاخه سایت کلاهبرداران رمزارزهای دیجیتالی در کرمانشاه کاپوتاژ خودرو از مرز «شوشمی» بزودی برقرار می‌شود مهرِ گرم کرمانشاه ۲۵اجرای تئاتر خیابانی در بوستان های کرمانشاه

اولین اطلس باستان شناسی کرمانشاه رونمایی شد
29 اردیبهشت 1400 - 12:21
شناسه : 268419
5
 مدیر پایگاه منظر فرهنگی تاریخی اورامانات طلوع‌‌کرمانشاه :

پویا طالب نیا اظهارکرد: از سال ۱۳۳۰ تا حدود سه سال پیش یازده فصل کاوش توسط باستان شناس مطرح داخلی و خارجی در منطقه اورامانات استان کرمانشاه انجام گرفته است./وی تصریح کرد: محدوده این کاوش‌ها در شهرستانهای پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی بوده که گزارش های آنها به صورت مجزا در طول سالیان گذشته داده شده است./مدیر پایگاه منظر فرهنگی تاریخی اورامانات تاکید کرد: علیرغم کاوش هایی که طی این سالها صورت گرفته، اما باتوجه به عدم آگاهی از وضعیت آثار باستانی این منطقه و به منظور جلوگیری از تخریب روزافزون آثار باستانی آن و نیز تکمیل و تدوین پرونده ثبت جهانی این منطقه کار تهیه اطلس باستان شناسی آن را در دستور کار قرار دادیم./وی اعلام کرد: کار تهیه اطلس باستان شناسی منطقه اورامانات کرمانشاه در محدود ۱۳۰ روستای این منطقه صورت گرفت که حدود ۲۱۱ اثر باستانی شناسایی شده در آن وجود دارد./طالب نیا افزود: این آثار تاریخی از دوره پارینه سنگی، نوسنگی، مس سنگی، مفرغ، آهن، تاریخی و اسلامی هستند که البته بیشترین تعداد مربوط  به دوره تاریخی با ۱۱۴ اثر است./به گفته این مسئول، ۳۷ درصد آثار باستانی شناسایی شده در شهرستان ثلاث باباجانی، ۳۶ درصد در پاوه، ۱۵ درصد در جوانرود و ۱۲ درصد در روانسر است.

پ
پ

 مدیر پایگاه منظر فرهنگی تاریخی اورامانات با اشاره به رونمایی از اطلس باستان شناسی اورامانات کرمانشاه، گفت: تاکنون ۲۱۱ اثر باستانی در منطقه اورامانات کرمانشاه شناسی شده است.

پویا طالب نیا، امروز(۲۹ اردیبهشت)در مراسم رونمایی از اطلس باستان شناسی اورامانات کرمانشاه به عنوان اولین اطلس باستان شناسی استان، اظهارکرد: از سال ۱۳۳۰ تا حدود سه سال پیش یازده فصل کاوش توسط باستان شناس مطرح داخلی و خارجی در منطقه اورامانات استان کرمانشاه انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: محدوده این کاوش‌ها در شهرستانهای پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی بوده که گزارش های آنها به صورت مجزا در طول سالیان گذشته داده شده است.

مدیر پایگاه منظر فرهنگی تاریخی اورامانات تاکید کرد: علیرغم کاوش هایی که طی این سالها صورت گرفته، اما باتوجه به عدم آگاهی از وضعیت آثار باستانی این منطقه و به منظور جلوگیری از تخریب روزافزون آثار باستانی آن و نیز تکمیل و تدوین پرونده ثبت جهانی این منطقه کار تهیه اطلس باستان شناسی آن را در دستور کار قرار دادیم.

وی اعلام کرد: کار تهیه اطلس باستان شناسی منطقه اورامانات کرمانشاه در محدود ۱۳۰ روستای این منطقه صورت گرفت که حدود ۲۱۱ اثر باستانی شناسایی شده در آن وجود دارد.

طالب نیا افزود: این آثار تاریخی از دوره پارینه سنگی، نوسنگی، مس سنگی، مفرغ، آهن، تاریخی و اسلامی هستند که البته بیشترین تعداد مربوط  به دوره تاریخی با ۱۱۴ اثر است.

به گفته این مسئول، ۳۷ درصد آثار باستانی شناسایی شده در شهرستان ثلاث باباجانی، ۳۶ درصد در پاوه، ۱۵ درصد در جوانرود و ۱۲ درصد در روانسر است.

مدیرپایگاه تاریخی فرهنگی اورامانات تاکید کرد: تمام این اطلاعات در نرم افزار GIS ذخیره سازی کرده و به شکل یک نقشه پایه به عنوان اولین اطلس باستان شناسی استان تهیه شد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.