جمعه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۳ Friday, 18 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21535 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ورود تعزیرات کرمانشاه به موضوع گرانی مرغ دادگاه‌های صلح موجب افزایش رسیدگی نظامند به دعاوی می‌شوند هفت‌سالگی؛ زیربنایی برای شخصیت کودکان برخورد جدی با استخدام غیرمجاز اتباع در کشاورزی کرمانشاه یک فوتی و چهار مصدوم در حادثه رانندگی محور کرمانشاه به قزانچی انهدام باند توزیع مواد مخدر در هرسین بیکاری و قاچاق در قصرشیرین بیداد می‌کند ممنوعیت ورود دام‌ عشایر به مراتع مناطق قشلاقی کرمانشاه تا ۱۵ آذر کرمانشاه هفته آینده ۷ تا ۱۰ درجه سرد می‌شود توضیحات دادستان کرمانشاه در خصوص قتل یک زن دستگیری مجرمان متواری در اولویت قرار می‌گیرد تعیین تکلیف استانداری برای شهرداری کرمانشاه، راهداری و پلیس راه کاهش محسوس دمای هوای کرمانشاه در هفته آینده ببخشید؛ شما؟ دلیل افزایش قیمت مرغ در کرمانشاه چیست؟ این ۵ مورد می توانند دلیل خستگی شما باشند دستگیری سرشاخه سایت کلاهبرداران رمزارزهای دیجیتالی در کرمانشاه کاپوتاژ خودرو از مرز «شوشمی» بزودی برقرار می‌شود مهرِ گرم کرمانشاه ۲۵اجرای تئاتر خیابانی در بوستان های کرمانشاه

از خواص آلبالو غافل نشوید
30 خرداد 1400 - 10:57
شناسه : 269385
4
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

لاله مظفری با اشاره به خواص بسیار آلبالو، اظهار کرد:  آلبالو دارای ویتامین های C و A، منگنز، فیبر و سرشار از پتاسیم است.وی افزود: این میوه اسید اوریک را کم می‌کند و ملاتونین موجود در آلبالو به درمان بیخوابی، کمک کرده و موجب  تقویت سیستم ایمنی  و کم شدن حملات قلبی عروقی می‌شود./وی افزود: تحقیقات انجام شده نشان داده مصرف ۴۰ گرم کنسانتره آلبالو به مدت شش هفته موجب کاهش قابل توجه فشار خون، قند خون، چربی و وزن در بیماران دیابتی می‌شود./مظفری ادامه داد: مواد معدنی مقوی که در آب آلبالو است باعث بهبود عملکرد ورزشی و تسکین دردهای ناشی از انجام ورزش‌های حرفه‌ای می‌شود./وی گفت: دم کرده این میوه به دلیل خاصیت ادرار آوری که دارد برای افرادی که سنگ کلیه دارند مفید است. البته افرادی که طبع سرد دارند بهتر است چای آلبالو را با یک قاشق چایخوری عسل و یا تکه‌ای نبات میل کنند./وی عنوان کرد: افراد دارای ورم معده و روده، دیابتی‌ها و کسانی که کاهش وزن دارند نباید در مصرف آلبالو زیاده روی کنند.

پ
پ

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آلبالو با داشتن رنگدانه آنتوسیانین و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، ضد سرطان و ضد التهاب بوده و برای بیماری‌های التهابی همچون آرتروز و نقرس که التهاب ناشی از آن موجب احساس درد می‌شود، موثر است.

لاله مظفری با اشاره به خواص بسیار آلبالو، اظهار کرد:  آلبالو دارای ویتامین های C و A، منگنز، فیبر و سرشار از پتاسیم است.

وی افزود: این میوه اسید اوریک را کم می‌کند و ملاتونین موجود در آلبالو به درمان بیخوابی، کمک کرده و موجب  تقویت سیستم ایمنی  و کم شدن حملات قلبی عروقی می‌شود.

وی افزود: تحقیقات انجام شده نشان داده مصرف ۴۰ گرم کنسانتره آلبالو به مدت شش هفته موجب کاهش قابل توجه فشار خون، قند خون، چربی و وزن در بیماران دیابتی می‌شود.

مظفری ادامه داد: مواد معدنی مقوی که در آب آلبالو است باعث بهبود عملکرد ورزشی و تسکین دردهای ناشی از انجام ورزش‌های حرفه‌ای می‌شود.

وی گفت: دم کرده این میوه به دلیل خاصیت ادرار آوری که دارد برای افرادی که سنگ کلیه دارند مفید است. البته افرادی که طبع سرد دارند بهتر است چای آلبالو را با یک قاشق چایخوری عسل و یا تکه‌ای نبات میل کنند.

به گفته مظفری مصرف یک فنجان آب آلبالو قبل از خواب به افرادی که دارای اختلال خواب هستند، کمک می کند.

وی عنوان کرد: افراد دارای ورم معده و روده، دیابتی‌ها و کسانی که کاهش وزن دارند نباید در مصرف آلبالو زیاده روی کنند.

مظفری ادامه داد: البته به بیماران دیابتی و بیماران قلبی توصیه می شود هیچگاه داروهای خود را بدون مشورت پزشک وخود سرانه قطع کنند، زیرا مصرف میوه ها نمی تواند جایگزین درمان‌های دارویی شود.

وی در خصوص میزان مصرف آلبالو در طول روز نیز گفت: هر فنجان آلبالو یک ‌واحد میوه محسوب شده و  مصرف بیشتر از دو واحدآلبالو در روز توصیه نمی‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.