چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21585 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟

ناخن جویدن کودکان، یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا است
04 مرداد 1400 - 13:10
شناسه : 270689
9
یک روانشناس در کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

لیدا سعیدی در خصوص ناخن جویدن کودکان، اظهار داشت: جویدن ناخن، یک عادت نامناسب است که معمولا از دوران کودکی و نوجوانی شروع می‌شود./وی درباره علت ناخن جویدان، اضافه کرد: یکی از دلایل ناخن جویدن می‌تواند ریشه در عوامل خانوادگی و تقلید از ناخن جویدن سایر اعضای خانواده باشد یا ریشه‌های ژنتیکی داشته باشد که هنوز این موضوع ناشناخته است./این روانشناس در کرمانشاه تصریح کرد: عوامل روانشناختی اصلی شامل استرس، نگرانی و اضطراب ممکن است با این رفتار مرتبط باشند در واقع ناخن جویدان در کودکان یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا است./سعیدی ناخن جویدان در کودکان را یک رفتار خودکار و غیرعادی توصیف کرد و گفت: جویدن ناخن در کودکان با عوارضی مانند نامناسب شدن شکل ظاهری انگشتان، عواقب اجتماعی و جسمی همراه است که در برخی از مواقع کودکان علاوه بر جویدن آن را می‌خورند که سبب آسیب‌های به معده و به لثه، بروز عفونت‌های باکتریایی یا ویروسی می‌شود./وی با بیان اینکه ناخن جویدان یک وضعیت حاد و نگران گننده نیست، افزود: این عادت با گذشت زمان از بین می‌رود و ممکن است در موارد خفیف حتی درمان خاصی لازم نباشد.

پ
پ

یک روانشناس در کرمانشاه گفت: ناخن جویدان در کودکان یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا و نگرانی و اضطراب است.

لیدا سعیدی در خصوص ناخن جویدن کودکان، اظهار داشت: جویدن ناخن، یک عادت نامناسب است که معمولا از دوران کودکی و نوجوانی شروع می‌شود.

وی درباره علت ناخن جویدان، اضافه کرد: یکی از دلایل ناخن جویدن می‌تواند ریشه در عوامل خانوادگی و تقلید از ناخن جویدن سایر اعضای خانواده باشد یا ریشه‌های ژنتیکی داشته باشد که هنوز این موضوع ناشناخته است.

این روانشناس در کرمانشاه تصریح کرد: عوامل روانشناختی اصلی شامل استرس، نگرانی و اضطراب ممکن است با این رفتار مرتبط باشند در واقع ناخن جویدان در کودکان یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا است.

وی گفت: ممکن است موارد دیگری هما‌نند کم فعالیتی کودکان، خستگی، گرسنگی و پایین بودن اعتماد به نفس سبب ناخن جویدان در کودکان شود.

سعیدی ناخن جویدان در کودکان را یک رفتار خودکار و غیرعادی توصیف کرد و گفت: جویدن ناخن در کودکان با عوارضی مانند نامناسب شدن شکل ظاهری انگشتان، عواقب اجتماعی و جسمی همراه است که در برخی از مواقع کودکان علاوه بر جویدن آن را می‌خورند که سبب آسیب‌های به معده و به لثه، بروز عفونت‌های باکتریایی یا ویروسی می‌شود.

وی با بیان اینکه ناخن جویدان یک وضعیت حاد و نگران گننده نیست، افزود: این عادت با گذشت زمان از بین می‌رود و ممکن است در موارد خفیف حتی درمان خاصی لازم نباشد.

این روانشناس اظهار داشت: اگر ناخن جویدن با سایر اختلالاتی همراه باشد نیاز به مراقبت‌های ویژه دارد برای درمان این عادت اول باید سابقه پزشکی کودک از جمله جنبه‌های روانشناختی و همین‌طور معاینه کامل پزشکی انجام شود.

وی تصریح کرد: برای درمان جویدن ناخن هدف اصلی مدیریت مواردی است که برای کودک ایجاد استرس می‌کند که با ایجاد حمایت، انگیزه به کودک و کاهش نگرانی‌ها همراه باشد.

سعیدی خاطرنشان کرد: کلید موفقیت این است که کودک و یا نوجوان انگیزه لازم برای ترک این عادت را داشته باشد؛ اجزای اصلی تغییر این عادت شامل آموزش دادن کودک، ایجاد آگاهی از عوارض این کار، ایجاد آرامش در کودک و ایجاد پاسخ‌های جایگرین به جای جویدن ناخن است.

وی با بیان اینکه باید حتما از یک متخصص برای رفع این عادت کمک گرفته شود، خاطرنشان کرد: یکی از روش‌های معمول برای درمان و رفع این عادت مالیدن ماده‌‌ای بدطعم روی ناخن است یا مشغول کردن کودک به کارهای دستی مانند نواختن موسیقی، تمرینات ورزشی است./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.