یکشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۳ Sunday, 27 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21570 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده ۷۲ روز بارانی، ۳۹ روز یخبندان و رشد ۲۲ درصدی بارش‌ها چالش جدی مسافران برای ورود از پایانه ها به داخل شهر /پایانه راه کربلا شبها تاکسی ندارد توقیف یکدستگاه حفاری غیرمجاز توسط امور منابع آب شهرستان کنگاور طلا ارزان می‌شود؟ آماری فجیع از یک تراژدی ناگوار؛ ۵۰ درصد کودکان مورد سوء استفاده والدین معتاد خود قرار می گیرند! دمای ۱۶ شهر کرمانشاه زیر صفر رفت مجموعه باغ مدرن قصرشیرین ظرفیتی برای افزایش اشتغال و تولید در غرب کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه در انتظار قیمت‌گذاری نصب پابند الکترونیکی بر پای ۱۰۰ سارق حرفه‌ای در کرمانشاه اگر جلسه فردای شورای شهر رسمیت نیابد از آنها سلب عضویت می‌کنیم! کاهش ۱۴ درصدی سوانح فوتی در راه های استان کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه به کجا رسید؟

شرط بازگشت تعادل به بازار مرغ “اصلاح قیمت” است
18 مرداد 1400 - 9:01
شناسه : 271011
7
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

برومند چهارآیین با اشاره به دلایل کمبود مرغ در بازار اظهار کرد: هم اکنون بین قیمت مصوب برای عرضه مرغ به کشتارگاه‌ها و قیمت مرغ در بازار تفاوت زیادی وجود دارد که این اختلاف قیمت باعث می شود دلالان به بجای اینکه مرغ تولیدی را با قیمت مصوب روانه کشتارگاه ها کنند، آن را با قیمت بالاتری به واحدهای زنده‌فروشی مرغ بفروشند./چهارآیین با بیان اینکه رمز استمرار تولید تامین منافع اقتصادی قانونی و مشروع تولیدکنندگان استT گفت: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده برای واحدهای تولیدی حدود ۲۵ هزار تومان است، در حالی که قیمت مصوب اعلام شده برای خرید مرغ زنده از مرغداران ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است، لذا طبیعتا مرغداران تمایلی به عرضه مرغ به کشتارگاه ها با قیمت مصوب دولتی را ندارند، چون این قیمت غیرکارشناسی و غیرمنصفانه است./رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی استان کرمانشاه با یادآوری اینکه قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومانی عرضه مرغ زنده به کشتارگاه‌ها به مصوبه فرورین ماه بر می گردد، گفت: از آن زمان تاکنون افزایش قیمت‌ در حوزه های مختلف چه در حوزه حمل و نقل و هزینه های کارگری و چه در قیمت جوجه یک روزه و نهاده‌های مورد نیاز پرورش مرغ شامل کنجاله سویا و ذرت را شاهد بوده ایم، ضمن اینکه قیمت واکسن های مورد نیاز واحدهای مرغداری هم افزایش داشته است، لذا باید قیمت عرضه و فروش مستقیم مرغ به کشتارگاه ها اصلاح شود./وی تاکید کرد: بازار مرغ تنها در صورتی به آرامش خواهد رسید که قیمت مصوب عرضه مرغ به کشتارگاه ها تغییر کرده و بر اساس آنالیز واقعی عوامل موثر در تولید مرغ، قیمت های جدید اعلام شود.

پ
پ

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی استان کرمانشاه تنها شرط رسیدن بازار مرغ به تعادل را اصلاح قیمت مرغ عنوان کرد.

برومند چهارآیین با اشاره به دلایل کمبود مرغ در بازار اظهار کرد: هم اکنون بین قیمت مصوب برای عرضه مرغ به کشتارگاه‌ها و قیمت مرغ در بازار تفاوت زیادی وجود دارد که این اختلاف قیمت باعث می شود دلالان به بجای اینکه مرغ تولیدی را با قیمت مصوب روانه کشتارگاه ها کنند، آن را با قیمت بالاتری به واحدهای زنده‌فروشی مرغ بفروشند.

چهارآیین با بیان اینکه رمز استمرار تولید تامین منافع اقتصادی قانونی و مشروع تولیدکنندگان استT گفت: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده برای واحدهای تولیدی حدود ۲۵ هزار تومان است، در حالی که قیمت مصوب اعلام شده برای خرید مرغ زنده از مرغداران ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است، لذا طبیعتا مرغداران تمایلی به عرضه مرغ به کشتارگاه ها با قیمت مصوب دولتی را ندارند، چون این قیمت غیرکارشناسی و غیرمنصفانه است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی استان کرمانشاه با یادآوری اینکه قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومانی عرضه مرغ زنده به کشتارگاه‌ها به مصوبه فرورین ماه بر می گردد، گفت: از آن زمان تاکنون افزایش قیمت‌ در حوزه های مختلف چه در حوزه حمل و نقل و هزینه های کارگری و چه در قیمت جوجه یک روزه و نهاده‌های مورد نیاز پرورش مرغ شامل کنجاله سویا و ذرت را شاهد بوده ایم، ضمن اینکه قیمت واکسن های مورد نیاز واحدهای مرغداری هم افزایش داشته است، لذا باید قیمت عرضه و فروش مستقیم مرغ به کشتارگاه ها اصلاح شود.

وی تاکید کرد: بازار مرغ تنها در صورتی به آرامش خواهد رسید که قیمت مصوب عرضه مرغ به کشتارگاه ها تغییر کرده و بر اساس آنالیز واقعی عوامل موثر در تولید مرغ، قیمت های جدید اعلام شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه صنعت طیور کشور ادامه داد: با توجه به اینکه هم اکنون قیمت جوجه یک روزه به طور متوسط هفت هزار تومان است و قیمت نهاده های مورد نیاز پرورش مرغ و هزینه های حمل و نقل هم بالا رفته، قیمت عرضه مرغ به کشتارگاه ها باید ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شود تا مرغ نهایتا با قیمت بین ۳۴ و یا نهایتا ۳۵ هزار تومان به دست مصرف کنندگان برسد.

 چهارآیین در ادامه در پاسخ به این پرسش که “مگر مرغدارانی که نهاده دولتی برای دوره پرورش مرغ دریافت می کنند، ملزم به عرضه مرغ با نرخ مصوب دولتی نیستند؟”، گفت: از ۱۶ آیتمی که در تولید مرغ تاثیرگذار است، دولت تنها ملزم به تامین دو قلم شامل کنجاله سویا و ذرت با نرخ مصوب دولتی است که این دو قلم هم اغلب با تاخیر زیاد و تقریبا بعد از اتمام دوره پرورش به دست مرغدار می رسد. در جوجه ریزی که در خرداد ماه انجام شد و مرغ های حاصل از این دوره  هم اکنون در بازار هستند، مرغداران بیش از ۹۰ درصد کنجاله سویا و ذرت مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کرده و نهاده های دولتی را اغلب بعد از پایان دوره پرورش دریافت کرده اند که در چنین فضایی نه از نظر قانونی و نه حتی از نظر شرعی و اخلاقی تعهدی برای عرضه مرغ با نرخ مصوب دولتی ندارند.

 وی ادامه داد: چطور انتظار داریم مرغداری که نهاده‌ها را با نرخ آزاد خریداری کرده، هم اکنون مرغ را با نرخ مصوب دولتی بفروشد و متحمل خسارت شود.

وی در ادامه اشاره ‌ای هم به کم شدن میزان تولید مرغ در فصل تابستان داشت و گفت: همه ساله در فصل تابستان به دلیل افزایش دما وزن گیری جوجه های پرورشی در واحدهای مرغداری کاهش  می یابد و  کمبود مرغ را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه اگر قیمت اصلاح شود با جوجه ریزی های خوب انجام گرفته در تیر ماه امیدواریم بازار مرغ از اواخر مرداد به آرامش برسد، گفت: در تیر ماه در استانی مثل کرمانشاه سه میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی داشته ایم که با این حجم از جوجه ریزی قاعدتا در اواخر مرداد نباید کمبودی در بازار وجود داشته باشد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.