کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-یک متخصص بیماری های داخلی گفت: ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و از بافتهای مختلف بدن در محمد نصرتی نژاد افزود: ویتامین E نقش مستقیمی بر روی افزایش و یا کاهش سیستم ایمنی بدن دارد و تنظیم و کنترل آن در این روزهای کرونایی به شدت توصیه میشود./وی ادامه داد: منشاء بیشتر بیماریهای حاد از جمله بیماریهای کبدی و انواع سرطان بر اثر کمبود بیش از اندازه این ویتامین معرفی میشود./این پزشک متخصص با بیان اینکه ژنتیک در کمبود ویتامین E نقش بسزایی دارد، تصریح کرد: کمبود این نوع ویتامین افزایش ابتلا به سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و همچنین اختلال در تولید مثل را منجر میشود./نصرتی نژاد اظهار داشت: تنظیم و کنترل ویتامین E باید به صورت متوالی هر یک سال یک باز توسط آزمایش خون صورت گیرد و در صورت بروز اختلال در میزان استاندارد آن در بدن، به پزشک مراجعه شود./وی با بیان اینکه کمبود ویتامین E در خانمها بیش از مردان است، افزود: رژیم غذایی مناسب تاثیر بسزایی در تامین ویتامین E به بدن دارد و اکثر افراد این ویتامین را از غذا دریافت میکنند./این پزشک قزوینی بیان کرد: انواع آجیل، خرما، گوجه فرنگی، سبزیجات، انبه، کیوی، روغنهای کنجد، آفتاب گردان، بادام و سویا منبع اصلی ویتامین E هستند که توصیه میشود مورد مصرف روزانه قرار گیرند./وی ادامه داد: کمبود ویتامین E معضل بزرگی برای بدن است که در صورت آزمایش و تشخیص کمبود آن در بدن پزشک بسته به نیاز بیمار برای وی مکمل ویتامین E تجویز میکند.
دیدگاه