دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

۵۰ درصد بازماندگان کرونا درگیر سندرم «کووید طولانی» می شوند
24 مهر 1400 - 12:09
شناسه : 273019
5
مطالعات نشان می دهد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- علائم دراز مدت عفونت کروناویروس که به عنوان «کووید طولانی» شناخته می شود، بیش از نیمی از بازماندگان کووید ۱۹ را تحت تأثیر قرار می دهد./محققان در این تحقیق، ۵۷ مطالعه را بررسی کردند که شامل بیش از ۲۵۰ هزار بزرگسال و کودک واکسینه نشده بود که از دسامبر ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۱ مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شده بودند./بیماران در طول یک ماه (کوتاه مدت)، دو تا پنج ماه (میان مدت) و شش ماه یا بیشتر (بلندمدت) پس از بهبودی مورد ارزیابی قرار گرفتند. در مجموع ۵۰ درصد دارای علائم طولانی مدت بودند و نرخ آن از یک ماه تا شش ماه یا بیشتر پس از بیماری اولیه، نسبتاً ثابت بود./بیش از نیمی از آن‌ها کاهش وزن، خستگی، تب یا درد داشتند. تقریباً از هر پنج نفر یک نفر دچار بی تحرکی شده بود./حدود یک چهارم آن‌ها در زمینه تمرکز کردن مشکل داشتند. حدود یک سوم آن‌ها با اختلالات اضطرابی فراگیر تشخیص داده شدند. شش نفر از هر ۱۰ نفر دارای ناهنجاری‌های تصویربرداری از قفسه سینه بودند./بیش از یک چهارم آن‌ها مشکلات تنفسی داشتند و تقریباً از هر پنج نفر یک نفر دچار ریزش مو یا بثورات پوستی شده بود./درد قفسه سینه و تپش قلب شایع‌ترین علائم مربوط به قلب بود و درد معده، کم اشتهایی، اسهال و استفراغ از جمله بیماری‌های گوارشی شایع گزارش شده بود./به گفته محققان، واکسیناسیون بهترین راه برای جلوگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ و کاهش احتمال ابتلاء به سندرم کووید طولانی حتی در صورت ابتلاء به نوع شدید بیماری است.

پ
پ
 تاکنون ۲۳۶ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شده‌اند و بسیاری از آن‌ها به مدت شش ماه یا بیشتر با مشکلات جسمی و روانی طولانی مدت روبرو بوده‌اند.

دکتر «پدی اسنتونگو» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پارک پنسیلوانیا، در این باره می‌گوید: مشکلات ناشی از بیماری کووید ۱۹ در بازماندگان زیاد است و در بین آنها، اختلالات سلامت روان بارزتر است.

محققان در این تحقیق، ۵۷ مطالعه را بررسی کردند که شامل بیش از ۲۵۰ هزار بزرگسال و کودک واکسینه نشده بود که از دسامبر ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۱ مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شده بودند.

اکثر آن‌ها (۷۹ درصد) در کشور‌های با درآمد بالا زندگی می‌کردند و درصد مشابهی هم در بیمارستان بستری شده بودند.

بیماران در طول یک ماه (کوتاه مدت)، دو تا پنج ماه (میان مدت) و شش ماه یا بیشتر (بلندمدت) پس از بهبودی مورد ارزیابی قرار گرفتند. در مجموع ۵۰ درصد دارای علائم طولانی مدت بودند و نرخ آن از یک ماه تا شش ماه یا بیشتر پس از بیماری اولیه، نسبتاً ثابت بود.

بیش از نیمی از آن‌ها کاهش وزن، خستگی، تب یا درد داشتند. تقریباً از هر پنج نفر یک نفر دچار بی تحرکی شده بود. حدود یک چهارم آن‌ها در زمینه تمرکز کردن مشکل داشتند. حدود یک سوم آن‌ها با اختلالات اضطرابی فراگیر تشخیص داده شدند. شش نفر از هر ۱۰ نفر دارای ناهنجاری‌های تصویربرداری از قفسه سینه بودند. بیش از یک چهارم آن‌ها مشکلات تنفسی داشتند و تقریباً از هر پنج نفر یک نفر دچار ریزش مو یا بثورات پوستی شده بود.

درد قفسه سینه و تپش قلب شایع‌ترین علائم مربوط به قلب بود و درد معده، کم اشتهایی، اسهال و استفراغ از جمله بیماری‌های گوارشی شایع گزارش شده بود.

به گفته محققان، واکسیناسیون بهترین راه برای جلوگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ و کاهش احتمال ابتلاء به سندرم کووید طولانی حتی در صورت ابتلاء به نوع شدید بیماری است.

 
منبع: مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.