دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

آیا کرونا از طریق بسته بندی مواد غذایی منتقل می‌شود ؟
01 آبان 1400 - 9:46
شناسه : 273235
4
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

لاله مظفری گفت:طبق آخرین تحقیقات، ویروس کرونا باعث بیماری‌های ریوی یا تنفسی می‌شود و برخلاف ویروس‌های انتقال دهنده بیماریهای گوارشی که از طریق مصرف مواد غذایی آلوده منتقل می‌شوند، قرار گرفتن مواد خوراکی در معرض این ویروس تاکنون به عنوان عامل راه انتقال بیماری کرونا شناخته نشده است./وی ادامه داد: لازم است مصرف کنندگان بعد از دست زدن به بسته بندی ، قبل از آماده سازی غذا و قبل از مصرف دست‌ها را بشویند./ سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره دارد که این ویروس قادر به زندگی بر روی بسته بندی مواد غذایی نیست و تنها برای مدت کوتاهی می تواند بر روی یک سطح زنده بماند./کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: درخواست ما از مصرف کنندگان این است ، برای اطمینان و پیشگیری از سایر بیماری‌های مرتبط، سطوح بسته بندی ماده غذایی را شسته، ضدعفونی و یا دور بیاندازند و قبل از خوردن غذا، حداقل ۲۰ ثانیه دست‌ها با آب و صابون بشویند.

پ
پ

 مصرف مواد غذایی و تاثیر آن در انتقال بیماری کرونا شاید از سوالاتی است که ممکن است افراد به دنبال یافتن پاسخی برای آن باشند.

لاله مظفری گفت:طبق آخرین تحقیقات، ویروس کرونا باعث بیماری‌های ریوی یا تنفسی می‌شود و برخلاف ویروس‌های انتقال دهنده بیماریهای گوارشی که از طریق مصرف مواد غذایی آلوده منتقل می‌شوند، قرار گرفتن مواد خوراکی در معرض این ویروس تاکنون به عنوان عامل راه انتقال بیماری کرونا شناخته نشده است.

وی ادامه داد: لازم است مصرف کنندگان بعد از دست زدن به بسته بندی ، قبل از آماده سازی غذا و قبل از مصرف دست‌ها را بشویند.

 سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره دارد که این ویروس قادر به زندگی بر روی بسته بندی مواد غذایی نیست و تنها برای مدت کوتاهی می تواند بر روی یک سطح زنده بماند.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: درخواست ما از مصرف کنندگان این است ، برای اطمینان و پیشگیری از سایر بیماری‌های مرتبط، سطوح بسته بندی ماده غذایی را شسته، ضدعفونی و یا دور بیاندازند و قبل از خوردن غذا، حداقل ۲۰ ثانیه دست‌ها با آب و صابون بشویند.

 در هنگام تهیه غذا در منزل باید آن بطور کامل پخت و غذا‌ را باید به دقت حرارت داد بطوری که دمای تمام قسمت‌های غذا به حداقل ۷۰ درجه سانتیگراد برسد.

 غذا‌های خام وپخته را باید از هم دور نگه داشت و ضمن پاکیزه نگه داشتن سطوح آشپزخانه باید از قرار دادن غذا در معرض حشرات، جوندگان و دیگر حیوانات جلوگیری کرد./صداوسیما

▫️▫️▫️▫️▫️▫️

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.