دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌های کرمانشاه
10 آذر 1400 - 10:39
شناسه : 274341
8
مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-بهمن خدادادیان افزود: این طرح با محوریت فرمانداری و با مشارکت اداره بهداشت؛معاونت غذا و دارو، غله و خدمات بازرگانی، صنعت و معدن، تعزیرات حکومتی، اداره استاندارد و بازرسی اصناف انجام می‌شود./وی اظهار داشت: در شهرستان کرمانشاه ۱۵ هزار مکان و واحد صنفی تحت نظارت بهداشت هستند که یک سوم این واحد‌ها جز مشاغل حساس به حساب می‌آیند و نانوایی‌ها نیز جز این گروه هستند که باید نظارت ویژه بر فعالیت ان‌ها صورت گیرد./مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان و آرد، ساعت کار، تعطیلی‌ها و میزان سبوس گیری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد./خدادادیان گفت:در این بازدید‌ها مشخص شده که بعضی از نانوایی‌ها از آرد‌هایی استفاده می‌کنند که سبوس گندم را بیشتر از میزان استاندارد جدا می‌کنند در صورتیکه به طور استاندارد باید ۳ تا ۵ درصد سبوس گیری انجام شود./وی افزود: استفاده از آرد سفید و بدون سبوس خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد در صورتیکه سبوس به دلیل داشتن «گلوتن» و «ویتامین ب» از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند./خدادادیان با اشاره به فعالیت هزار و ۶ نانوایی در شهرستان کرمانشاه گفت: نان سنگک، تافتون، لواش، نان فانتزی و بربری انواع نان‌های پخت شده در کرمانشاه است.

پ
پ

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه از اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌ها خبر داد و گفت: از این پس نانوایی‌ها به صورت روزانه بازدید می‌شوند.

بهمن خدادادیان افزود: این طرح با محوریت فرمانداری و با مشارکت اداره بهداشت، اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌های کرمانشاهمعاونت غذا و دارو، غله و خدمات بازرگانی، صنعت و معدن، تعزیرات حکومتی، اداره استاندارد و بازرسی اصناف انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: در شهرستان کرمانشاه ۱۵ هزار مکان و واحد صنفی تحت نظارت بهداشت هستند که یک سوم این واحد‌ها جز مشاغل حساس به حساب می‌آیند و نانوایی‌ها نیز جز این گروه هستند که باید نظارت ویژه بر فعالیت ان‌ها صورت گیرد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان و آرد، ساعت کار، تعطیلی‌ها و میزان سبوس گیری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

خدادادیان گفت:در این بازدید‌ها مشخص شده که بعضی از نانوایی‌ها از آرد‌هایی استفاده می‌کنند که سبوس گندم را بیشتر از میزان استاندارد جدا می‌کنند در صورتیکه به طور استاندارد باید ۳ تا ۵ درصد سبوس گیری انجام شود.

وی افزود: استفاده از آرد سفید و بدون سبوس خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد در صورتیکه سبوس به دلیل داشتن «گلوتن» و «ویتامین ب» از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند.

خدادادیان با اشاره به فعالیت هزار و ۶ نانوایی در شهرستان کرمانشاه گفت: نان سنگک، تافتون، لواش، نان فانتزی و بربری انواع نان‌های پخت شده در کرمانشاه است.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.