چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21582 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده

اگر نفستان درخواب می گیرد به این بیماری ها مبتلا هستید
15 آذر 1400 - 12:26
شناسه : 274507
6
فلوشیپ پزشکی خواب؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

متخصص اختلالات خواب و رئیس بیمارستان امام خمینی   (ره) در خصوص دلایل بیداری‌ مکرر در زمان خواب گفت: بیداری‌های مکرر دلایل متفاوتی از قبیل مشکلات جسمانی و روحی روانی دارد که در آقایان با خانم‌ها متفاوت است./وی افزود: یکی از دلایل مهم بیداری‌ های مکرر در آقایان مشکلات تنفسی است که می‌تواند تنگی نفس، خشکی گلو یا نیاز به دفع ادرار را به همراه داشته باشد و علامت مهم آن خروپف شبانه است. اما بزرگی پروستات و دیابت و استرس، اضطراب و افسردگی هم می تواند موجب بیداری‌های مکرر باشد. اگر این روند به صورت مداوم تکرار می‌شود باید به متخصص مراجعه کرد./متخصص اختلالات خواب اظهار داشت: خروپف علامتی شایع در بین آقایان به ویژه مردان چاق است که پس از ۴۰ سالگی شایع‌تر است اما در خانم ها پس از ۵۰ سالگی و در سن یائسگی بیشتر دیده می‌شود. اگر آقایی خروپف دارد، چاق است، فشار خون بالایی دارد و در طول روز احساس خواب آلودگی و خستگی دارد نشانه قطع تنفس در هنگام خواب و کاهش اکسیژن بدن وی است. در این هنگام بدن برای جبران اکسیژن کم، تقلا و تلاش می‌کند که با تعریق همراه است. تعریق نشانه استرس و فشار بدن است که فرد حتما باید به پزشک اختلال خواب مراجعه کند. این روند اگر درمان نشود می‌تواند دیابت و فشار خون و در نهایت سکته قلبی و مغزی را به همراه داشته باشد./داروی خواب آور دو ضر دارد. اول آنکه فرد را به خود وابسته می‌کند و دوم اینکه مشکل بی خوابی فرد را مزمن می کند. ممکن است در کوتاه مدت مشکل فرد رفع شود ولی در درازمدت درمان را با اختلال مواجه خواهد کرد.

پ
پ

فلوشیپ پزشکی خواب گفت: چاقی به همراه فشار خون بالا و احساس خواب آلودگی و خستگی در طول روز، دلیل قطع تنفس در هنگام خواب و کاهش اکسیژن بدن است.

 خسرو صادق نیت فلوشیپ پزشکی خواب، متخصص اختلالات خواب و رئیس بیمارستان امام خمینی   (ره) در خصوص دلایل بیداری‌ مکرر در زمان خواب گفت: بیداری‌های مکرر دلایل متفاوتی از قبیل مشکلات جسمانی و روحی روانی دارد که در آقایان با خانم‌ها متفاوت است.

وی افزود: یکی از دلایل مهم بیداری‌ های مکرر در آقایان مشکلات تنفسی است که می‌تواند تنگی نفس، خشکی گلو یا نیاز به دفع ادرار را به همراه داشته باشد و علامت مهم آن خروپف شبانه است. اما بزرگی پروستات و دیابت و استرس، اضطراب و افسردگی هم می تواند موجب بیداری‌های مکرر باشد. اگر این روند به صورت مداوم تکرار می‌شود باید به متخصص مراجعه کرد.

این متخصص اختلالات خواب استرس‌ های در طول روز و علائم اضطرابی را یکی از دلایل کاهش خواب عمیق عنوان کرد و اظهار داشت: به طور طبیعی خواب سبک حدود ۶ درصد از سهم خواب را به خود اختصاص می‌دهد. افرادی که خواب سبک بیشتری دارند و هنگام خواب صدای اطراف را می شنوند باید به روانپزشک مراجعه کنند تا اضطراب خود را رفع کنند. اگر این اختلال درمان نشد باید به متخصصان اختلال خواب مراجعه کنند.

فلوشیپ پزشکی خواب دندان قروچه را نشانه اضطراب و استرس دانست و گفت: خوردن مواد محرک مثل قهوه قبل از خواب دندان قروچه را تشدید می کند. در وهله اول علل اضطرابی باید بر طرف شود. اگر بیمار تشنج داشته باشد حتما باید به آن توجه کرد ولی خود دندان قروچه مشکل خاصی برای بدن ایجاد نمی کند فقط برای جلوگیری از ساییدگی دندان از نایت گارد یا محافظ دندانی استفاده کنند اما اگر دندان قروچه همراه با درد است و خواب را مختل می‌کند باید از داروهای تجویز پزشک این مشکل را برطرف کنند.

متخصص اختلالات خواب اظهار داشت: خروپف علامتی شایع در بین آقایان به ویژه مردان چاق است که پس از ۴۰ سالگی شایع‌تر است اما در خانم ها پس از ۵۰ سالگی و در سن یائسگی بیشتر دیده می‌شود. اگر آقایی خروپف دارد، چاق است، فشار خون بالایی دارد و در طول روز احساس خواب آلودگی و خستگی دارد نشانه قطع تنفس در هنگام خواب و کاهش اکسیژن بدن وی است. در این هنگام بدن برای جبران اکسیژن کم، تقلا و تلاش می‌کند که با تعریق همراه است. تعریق نشانه استرس و فشار بدن است که فرد حتما باید به پزشک اختلال خواب مراجعه کند. این روند اگر درمان نشود می‌تواند دیابت و فشار خون و در نهایت سکته قلبی و مغزی را به همراه داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه آیا داروی خواب آور ضرر ندارد؟ گفت: داروی خواب آور دو ضر دارد. اول آنکه فرد را به خود وابسته می‌کند و دوم اینکه مشکل بی خوابی فرد را مزمن می کند. ممکن است در کوتاه مدت مشکل فرد رفع شود ولی در درازمدت درمان را با اختلال مواجه خواهد کرد.

منبع: فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.