طعم ارتباط با اساتید را لازم است بچشیم، این روزها ارتباط دانشگاه با صنعت گم شده است و طعم ارتباط با اساتید را باید به صنعتگران چشاند
دکتر احمدی در ادامه با اشاره به شعار این هفته «پژوهش و فناوری پشتیبان تولید» افزود: تاکنون چه مقدار توانسته ایم با پژوهش و فناوری پشتیبان تولید داشته باشیم؟،ّارتباط صنعت با دانشگاه گم شده، علیرغم اینکه کارهایخوبی انجام گرفته هنوز نتوانستهایم طعم ارتباط با اساتید دانشگاه را به صنعتگرانمان بچشانیم مطمئنا این ارتباط برقرار شود منجر به حل خیلی از مشکلات خواهد شد.
ریاست دانشگاه رازی کرمانشاه ایجاد مهارت در دانشگاهها را زمینه ساز ایجاد اشتغال در جامعه دانست و معتقد بود برای ایجاد اشتغال باید در زمینه مهارت افزایی گام برداریم، آیا ما توانسته ایم مشکلات صنعتگران را در حد توانمان حل کنیم؟، در راه حل مشکلات صنعتگران بایستی تلاش کنیم و قدمهای مثبت برداریم.
دکتر احمدی با اشاره به سخنان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه و با اشاره به حدود۵۰ نشریه علمی دانشگاه اصفهان، هفت نشریه رسمی برای دانشگاه رازی کرمانشاه را خیلی کم دانست و افزود؛ ما بایستی اعتقاداتمان را بیان کنیم تا مثمر ثمر باشد، اساتید ما با رتبه استاد تمامی چه انگیزه ای برای پژوهش و مسئولیت پذیری دارند.
دکتر احمدی معتقد بود بایستی در دانشگاه ارتباط را با صنعتگران برقرار کنیم و مشکلات موجود را با صحبت های افتخار آفرینان و کسب تجربه آنها حل کنیم.
در بیرون از دانشگاه توجه به پژوهش کمرنگ است:
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه، در این مراسم ابراز داشت: در همه جای دنیا توجه ویژه ای به پژوهش می شود، ما نیز در دانشگاه رازی توجه ویژه ای به پژوهش داریم اما در بیرون دانشگاه این نقش کمرنگ است.
دکتر فرزاد ویسی در ادامه گفت: ما در دانشگاه سعی داریم پژوهش ها را به سمت واقعیت هدایت کنیم و توجه ما به فناوری نباید باعث شود از پژوهش ها غافل بمانیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی افزود: ۱۹ نشریه را تشکیل داده ایم که هفت نشریه ما رتبه «الف» شده است، سه نشریه بزودی در کمیسیون در حال بررسی است، چهار نشریه در صف مجوز ارشاد داریم و هدف گذاری ما برای ۲۵ نشریه در دانشگاه رازی کرمانشاه می باشد.
لازم به ذکر است: در پایان مراسم از ۷۵ پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه رازی کرمانشاه تجلیل شد.
انتهای پیام/رحمانی
دیدگاه