یکشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۳ Sunday, 27 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21572 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده ۷۲ روز بارانی، ۳۹ روز یخبندان و رشد ۲۲ درصدی بارش‌ها چالش جدی مسافران برای ورود از پایانه ها به داخل شهر /پایانه راه کربلا شبها تاکسی ندارد توقیف یکدستگاه حفاری غیرمجاز توسط امور منابع آب شهرستان کنگاور طلا ارزان می‌شود؟ آماری فجیع از یک تراژدی ناگوار؛ ۵۰ درصد کودکان مورد سوء استفاده والدین معتاد خود قرار می گیرند! دمای ۱۶ شهر کرمانشاه زیر صفر رفت مجموعه باغ مدرن قصرشیرین ظرفیتی برای افزایش اشتغال و تولید در غرب کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه در انتظار قیمت‌گذاری نصب پابند الکترونیکی بر پای ۱۰۰ سارق حرفه‌ای در کرمانشاه اگر جلسه فردای شورای شهر رسمیت نیابد از آنها سلب عضویت می‌کنیم!

نان در کرمانشاه گران شد + قیمت‌های جدید
29 آذر 1400 - 11:54
شناسه : 274934
8
فرماندار کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

فضل الله رنجبر  با اشاره به افزایش قیمت نان از امروز(۲۹ آذر)، گفت: بر این اساس قیمت نان سنگک سنتی و ماشینی دولتی از هزار تومان به ۱۵۰۰ تومان افزایش یافت./رنجبر ادامه داد: همچنین قیمت نان سنگک اتوماتیک از ۵۵۰ تومان به هزار تومان، اتوماتیک تونلی(کیلویی) از ۱۵۵۰ تومان به ۲۲۰۰ تومان، بربری سنتی و ماشینی از ۷۰۰ تومان به هزار تومان، لواش نیمه اتوماتیک و سنتی از ۳۰۰ تومان به ۴۰۰ تومان، تافتون سنتی و ماشینی از ۴۰۰ تومان به ۶۰۰ تومان و نان ساچی پز از هزار تومان به ۱۶۰۰ تومان افزایش یافت./فرماندار کرمانشاه اشاره ای هم به نرخ های جدید نان در واحدهای خبازی نیمه دولتی(آزاد) داشت و گفت:  قیمت نان سنگک سنتی و ماشینی آزادپز از ۱۵۰۰ تومان به دوهزار تومان، سنگک اتوماتیک از ۷۵۰ تومان به ۱۲۰۰ تومان، اتوماتیک تونلی کیلویی از ۱۸۰۰ تومان به ۲۵۰۰ تومان، بربری سنتی و ماشینی از هزار تومان به ۱۵۰۰ تومان، لواش نیمه اتوماتیک و سنتی از ۳۰۰ تومان به ۴۵۰ تومان، تافتون سنتی و ماشینی از ۶۰۰ تومان به ۸۰۰ تومان و نان ساچی پز از ۱۵۰۰ تومان به دوهزار تومان افزایش یافت./رنجبر  تاکید کرد: وزن هر عدد نان لواش نیمه اتوماتیک و سنتی ۱۲۰ گرم، سنگک سنتی و ماشینی ۴۵۰ گرم، سنگک اتوماتیک ۳۰۰ گرم، بربری سنتی و ماشینی ۳۸۰ گرم، تافتون ۲۰۰ گرم و ساچی پز هم ۴۵۰ گرم تعیین شده که این وزن برای نانوایی های دولتی و نیمه دولتی یکسان است.

پ
پ

فرماندار کرمانشاه از افزایش قیمت نان در کرمانشاه خبر داد.

فضل الله رنجبر  با اشاره به افزایش قیمت نان از امروز(۲۹ آذر)، گفت: بر این اساس قیمت نان سنگک سنتی و ماشینی دولتی از هزار تومان به ۱۵۰۰ تومان افزایش یافت.

 رنجبر ادامه داد: همچنین قیمت نان سنگک اتوماتیک از ۵۵۰ تومان به هزار تومان، اتوماتیک تونلی(کیلویی) از ۱۵۵۰ تومان به ۲۲۰۰ تومان، بربری سنتی و ماشینی از ۷۰۰ تومان به هزار تومان، لواش نیمه اتوماتیک و سنتی از ۳۰۰ تومان به ۴۰۰ تومان، تافتون سنتی و ماشینی از ۴۰۰ تومان به ۶۰۰ تومان و نان ساچی پز از هزار تومان به ۱۶۰۰ تومان افزایش یافت.

فرماندار کرمانشاه اشاره ای هم به نرخ های جدید نان در واحدهای خبازی نیمه دولتی(آزاد) داشت و گفت:  قیمت نان سنگک سنتی و ماشینی آزادپز از ۱۵۰۰ تومان به دوهزار تومان، سنگک اتوماتیک از ۷۵۰ تومان به ۱۲۰۰ تومان، اتوماتیک تونلی کیلویی از ۱۸۰۰ تومان به ۲۵۰۰ تومان، بربری سنتی و ماشینی از هزار تومان به ۱۵۰۰ تومان، لواش نیمه اتوماتیک و سنتی از ۳۰۰ تومان به ۴۵۰ تومان، تافتون سنتی و ماشینی از ۶۰۰ تومان به ۸۰۰ تومان و نان ساچی پز از ۱۵۰۰ تومان به دوهزار تومان افزایش یافت.

رنجبر  تاکید کرد: وزن هر عدد نان لواش نیمه اتوماتیک و سنتی ۱۲۰ گرم، سنگک سنتی و ماشینی ۴۵۰ گرم، سنگک اتوماتیک ۳۰۰ گرم، بربری سنتی و ماشینی ۳۸۰ گرم، تافتون ۲۰۰ گرم و ساچی پز هم ۴۵۰ گرم تعیین شده که این وزن برای نانوایی های دولتی و نیمه دولتی یکسان است.

 رنجبر در ادامه از واحدهای خبازی خواست تا اهتمام بیشتری به افزایش کیفیت نان پخت شده داشته و طبق ساعات کاری نان پخت کنند.

 وی اشاره ای هم به کم بودن سهمیه آرد تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهرستان کرمانشاه داشت و گفت: از مجموعه غله خواسته شده تا بررسی های لازم را در این خصوص انجام داده تا سهمیه آرد واحدهای خبازی در تناسب با یکدیگر باشد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.