افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 24 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21977 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

دستگیری قاتل ۱۷ ساله، یک‌ساعت پس از ارتکاب قتل سال گذشته در اصلاح الگوی کشت موفق عمل کرده و از استانهای برتر بوده ایم /گاها مجبور به رفتار قهری با کشاورزانی شدیم که الگوی کشت را رعایت نمی کردند شرکتهای خصولتی هرجا که لازم باشد سر در می آورند و رسانه ها هم عملا هیچ کاره اند/واسپاری ها باید فراگیر باشد و همه شرایط یکسانی برای برخورداری داشته باشند/هیچ مدیرکلی برای ماهی 20 تا 30 میلیون حقوق پست نمی گیرد! پارکینگ چالابه متوقف می شود/ گرفتن هر گونه وجه از مردم غیرقانونی است کرمانشاه در سراشیبی پیر شدن چربی پنهان در بدن می‌تواند عامل بیماری قلبی باشد! کرمانشاه تا ۱۰ بهمن ماه برفی و بارانی است محسن چاوشی ۳۰ زندانی را در کرمانشاه آزاد کرد رسانه ها باید دستشان برای افشای شرکتهای خصولتی در استان باز باشد/فساد اداری در استان ساختاری نیست، مشکل از تضاد منافع است کرمانشاه ظرفیت این را دارد که 50درصد اعضای تیم ملی کاراته را تامین کند ثبت بیشترین بارش برف در «بوژان»/ کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سردتر می‌شود مصرف بیش از ۲۰۰ تن شن و نمک در معابر شهری کرمانشاه خیابان غذا کرمانشاه باید جمع شود برف‌روبی ۲۴ ساعته در محورهای کرمانشاه/ همه مسیرها باز است جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است

روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می‌شود
15 ژانویه 2022 - 10:10
شناسه : 275598
5
یافته محققان دانشگاه‌هاروارد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-به گفته محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربی‌های مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب ممکن است سال‌ها به طول عمر شما بیافزاید./ نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یا بیماری‌های ریوی هستند./«مارتا گواش فر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه‌هاروارد، گفت: «صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می‌کند. ما باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی توجه کنیم و مطابق با نتایج ما، راهکار آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی به عنوان جایگزینی برای سایر چربی‌های ناسالم است.»/روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان‌های سالم، پلی فنول ها و ویتامین‌ها است و منبع خوبی از چربی‌های مونوغیراشباع سالم برای قلب است./به گفته گواش فر، «یک فرضیه این است که ممکن است مکانیسم‌های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته‌ها نقش داشته باشد.»/استفاده از روغن زیتون همچنین می‌تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می‌کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می‌کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می‌خوردند.

پ
پ

به گفته محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربی‌های مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب ممکن است سال‌ها به طول عمر شما بیافزاید.

 نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یا بیماری‌های ریوی هستند.

«مارتا گواش فر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه‌هاروارد، گفت: «صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می‌کند. ما باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی توجه کنیم و مطابق با نتایج ما، راهکار آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی به عنوان جایگزینی برای سایر چربی‌های ناسالم است.»

روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان‌های سالم، پلی فنول ها و ویتامین‌ها است و منبع خوبی از چربی‌های مونوغیراشباع سالم برای قلب است.

به گفته گواش فر، «یک فرضیه این است که ممکن است مکانیسم‌های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته‌ها نقش داشته باشد.»

استفاده از روغن زیتون همچنین می‌تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می‌کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می‌کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می‌خوردند.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۹۰ هزار نفر از پرستاران و متخصصان سلامت را که در زمان شروع مطالعه در سال ۱۹۹۰ عاری از بیماری قلبی و سرطان بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

این افراد به مدت ۲۸ سال تحت نظر بودند. هر چهار سال یکبار، از آنها پرسیده می‌شد که غالباً چندین بار غذاهای خاصی نظیر چربی‌هایی مانند مارگارین، کره، سس مایونز، لبنیات پرچرب و روغن زیتون مصرف می‌کنند.

در مقایسه با افرادی که هرگز روغن زیتون مصرف نمی‌کردند، افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می‌کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار داشتند. مرگ بر اثر یک بیماری عصبی و خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی نیز ۱۸ درصد کمتر بود.

منبع: مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.