چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21976 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

سال گذشته در اصلاح الگوی کشت موفق عمل کرده و از استانهای برتر بوده ایم /گاها مجبور به رفتار قهری با کشاورزانی شدیم که الگوی کشت را رعایت نمی کردند شرکتهای خصولتی هرجا که لازم باشد سر در می آورند و رسانه ها هم عملا هیچ کاره اند/واسپاری ها باید فراگیر باشد و همه شرایط یکسانی برای برخورداری داشته باشند/هیچ مدیرکلی برای ماهی ۲۰ تا ۳۰ میلیون حقوق پست نمی گیرد! پارکینگ چالابه متوقف می شود/ گرفتن هر گونه وجه از مردم غیرقانونی است کرمانشاه در سراشیبی پیر شدن چربی پنهان در بدن می‌تواند عامل بیماری قلبی باشد! کرمانشاه تا ۱۰ بهمن ماه برفی و بارانی است محسن چاوشی ۳۰ زندانی را در کرمانشاه آزاد کرد رسانه ها باید دستشان برای افشای شرکتهای خصولتی در استان باز باشد/فساد اداری در استان ساختاری نیست، مشکل از تضاد منافع است کرمانشاه ظرفیت این را دارد که ۵۰درصد اعضای تیم ملی کاراته را تامین کند ثبت بیشترین بارش برف در «بوژان»/ کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سردتر می‌شود مصرف بیش از ۲۰۰ تن شن و نمک در معابر شهری کرمانشاه خیابان غذا کرمانشاه باید جمع شود برف‌روبی ۲۴ ساعته در محورهای کرمانشاه/ همه مسیرها باز است جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه

نکاتی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
14 اسفند 1400 - 11:42
شناسه : 276792
4
  مسئول بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

پگاه رستمی، با بیان اینکه ماهی قرمز عامل بیماری‌زای کرونا را دریافت نمی‌کند، گفت: تنها نگرانی موجود احتمال آلوده بودن آب و یا سطح بدن ماهی است که توصیه می شود خانواده ها برای جلوگیری از انتقال احتمالی بیماری کرونا از این طریق، هنگام خرید ماهی قرمز رعایت نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهند/ماهی ها می توانند ناقل مکانیکی بیماری و عامل انتقال دهنده غیرمستقیم کرونا به انسان باشند، لذا دست‌زدن به ماهی یا ظرف آب آلوده، می‌تواند کرونا ویروس را به انسان منتقل کند/مسئول بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با اشاره به اینکه برخی بیماری‌های مشترک از جمله بیماری‌های پوستی از طریق تماس مستقیم با ماهی قرمز منتقل می‌شود، به افراد توصیه کرد اگر سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند برای دست زدن به ماهی، ظروف نگهداری و آکواریوم حتماً از دستکش استفاده کنند/همچنین توصیه می شود خانواده ها کودکان خود را از دست زدن و بازی کردن با ماهی باز دارند، زیرا ممکن است از طریق دست زدن عوامل بیماری‌زای احتمالی را به چشم و دهان خود منتقل کنند/رستمی با بیان اینکه مراکز فروش مجاز و بهداشتی دارای لوازم شست‌وشو و ضدعفونی مناسب هستند، گفت: توصیه می شود افراد ماهی قرمز را از مراکز مطمئن که ماهی را در شرایط مناسب نگهداری می کنند، خریداری کرده و از خرید ماهی از دستفروش‌ها خودداری کنند/وی با بیان اینکه ماهی سالم باید دارای تحرک مناسب، شنای متعادل، پولک‌های شفاف و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم یا رنگ تیره باشد، عنوان کرد: علائمی مانند باله‌های خرده شده، وجود لکه‌های پنبه مانند و وجود لکه‌های تیره رنگ در دو طرف بدن و چشم‌های بیرون زده دلیل بر بیمار بودن ماهی است/رستمی با تأکید بر اینکه برای تغذیه ماهیان قرمز بهتر است از غذاهای آماده در فروشگاه‌های عرضه ماهیان زینتی استفاده شود، گفت:توصیه می شود در صورت استفاده از آب شهری، آب مورد استفاده به مدت ۲۴ ساعت در هوای آزاد قرار گیرد تا کلر موجود آن از بین برود.

پ
پ

  مسئول بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: بیماری کرونا ماهی قرمز را درگیر نمی کند.

پگاه رستمی، با بیان اینکه ماهی قرمز عامل بیماری‌زای کرونا را دریافت نمی‌کند، گفت: تنها نگرانی موجود احتمال آلوده بودن آب و یا سطح بدن ماهی است که توصیه می شود خانواده ها برای جلوگیری از انتقال احتمالی بیماری کرونا از این طریق، هنگام خرید ماهی قرمز رعایت نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهند.

وی تصریح کرد: ماهی ها می توانند ناقل مکانیکی بیماری و عامل انتقال دهنده غیرمستقیم کرونا به انسان باشند، لذا دست‌زدن به ماهی یا ظرف آب آلوده، می‌تواند کرونا ویروس را به انسان منتقل کند.

مسئول بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با اشاره به اینکه برخی بیماری‌های مشترک از جمله بیماری‌های پوستی از طریق تماس مستقیم با ماهی قرمز منتقل می‌شود، به افراد توصیه کرد اگر سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند برای دست زدن به ماهی، ظروف نگهداری و آکواریوم حتماً از دستکش استفاده کنند.

رستمی  ادامه داد: همچنین توصیه می شود خانواده ها کودکان خود را از دست زدن و بازی کردن با ماهی باز دارند، زیرا ممکن است از طریق دست زدن عوامل بیماری‌زای احتمالی را به چشم و دهان خود منتقل کنند.

رستمی با بیان اینکه مراکز فروش مجاز و بهداشتی دارای لوازم شست‌وشو و ضدعفونی مناسب هستند، گفت: توصیه می شود افراد ماهی قرمز را از مراکز مطمئن که ماهی را در شرایط مناسب نگهداری می کنند، خریداری کرده و از خرید ماهی از دستفروش‌ها خودداری کنند.

وی با بیان اینکه ماهی سالم باید دارای تحرک مناسب، شنای متعادل، پولک‌های شفاف و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم یا رنگ تیره باشد، عنوان کرد: علائمی مانند باله‌های خرده شده، وجود لکه‌های پنبه مانند و وجود لکه‌های تیره رنگ در دو طرف بدن و چشم‌های بیرون زده دلیل بر بیمار بودن ماهی است.

رستمی با تأکید بر اینکه برای تغذیه ماهیان قرمز بهتر است از غذاهای آماده در فروشگاه‌های عرضه ماهیان زینتی استفاده شود، گفت: توصیه می شود در صورت استفاده از آب شهری، آب مورد استفاده به مدت ۲۴ ساعت در هوای آزاد قرار گیرد تا کلر موجود آن از بین برود.

وی با بیان اینکه ظرف نگهداری ماهی هم باید یک ظرف با دهانه باز(دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد، یادآور شد: بهترین دمای آب نگهداری ماهیان زینتی نیز ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتیگراد است.

رستمی با بیان اینکه برای ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی می توان از محلول نمک طعام سه درصد و  یا پرمنگنات پتاسیم یا پرکلرین یا بتادین استفاده کرد، تاکید کرد: خانواده ها باید حتماً آب تعویض ماهی را مستقیماً در چاه فاضلاب تخلیه کرده  و از ریختن آن در معابر عمومی و یا باغچه خودداری کنند/ایسنا 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.