چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21969 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رسانه ها باید دستشان برای افشای شرکتهای خصولتی در استان باز باشد/فساد اداری در استان ساختاری نیست، مشکل از تضاد منافع است کرمانشاه ظرفیت این را دارد که ۵۰درصد اعضای تیم ملی کاراته را تامین کند ثبت بیشترین بارش برف در «بوژان»/ کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سردتر می‌شود مصرف بیش از ۲۰۰ تن شن و نمک در معابر شهری کرمانشاه خیابان غذا کرمانشاه باید جمع شود برف‌روبی ۲۴ ساعته در محورهای کرمانشاه/ همه مسیرها باز است جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود

“کنگر” بخورید، لاغر شوید!
28 فروردین 1401 - 10:19
شناسه : 277408
4
 یک کارشناس تغذیه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

نیلوفر حیدری ، از کنگر به عنوان یکی از گیاهان پرمصرف بهاری یاد کرد و افزود: این گیاه از نظر تغذیه ای جزو گروه سبزیجات محسوب می شود و از مفیدترین سبزیجات است/کنگر علی رغم اینکه فیبر بالایی داشته و خاصیت سیرکنندگی دارد، از سطح انرژی بسیار پایینی برخوردار است/میزان قند موجود در این سبزی بسیار پایین است، بنابراین مصرف زیاد آن اضافه وزن و چاقی به دنبال ندارد/با توجه به خاصیت  سیرکنندگی و از طرفی میزان پایین کالری این سبزی، افراد می توانند از این سبزی برای رژیم لاغری خود استفاده کنند/همچنین به دلیل قند پایین، مصرف کنگر برای بیماران دیابتی و مبتلایان چربی خون هم توصیه می شود/این کارشناس تغذیه خاصیت دیگر کنگر را وجود منابع بسیار آنتی اکسیدان در آن عنوان کرد و افزود: گیاه کنگر همچنین خاصیت ضدالتهابی دارد/وی به وجود منابع غنی ویتامین A و فولات هم در کنگر اشاره کرد و افزود: ویتامین A موجود در کنگر برای پیشگیری از انواع عفونت در بدن و بهبود پوست و مو مفید است/فولات هم که جزو ویتامین B محلول در آب است، برای پیشگیری از کم خونی موثر است/ کنگر به عنوان منبع غنی پتاسیمبشمار می آید و پتاسیم موجود در کنگر برای کنترل فشار خون بسیار مفید است/حیدری در ادامه با بیان اینکه بهترین روش مصرف کنگر طبخ آن به صورت بورانی است، گفت: افراد باید دقت داشته باشند که کنگر را با آب بسیار کم بر روی حرارت بسیار کم پخت کنند تا املاح آن از بین نرود/ توصیه می شود افراد از سرخ کردن کنگر و مصرف روغن در کنار آن خودداری کنند.

پ
پ

 یک کارشناس تغذیه با اشاره به قند پایین موجود در کنگر و خاصیت سیرکنندگی این گیاه، مصرف آن را برای رژیم لاغری بسیار مفید دانست.

نیلوفر حیدری ، از کنگر به عنوان یکی از گیاهان پرمصرف بهاری یاد کرد و افزود: این گیاه از نظر تغذیه ای جزو گروه سبزیجات محسوب می شود و از مفیدترین سبزیجات است.

وی افزود: کنگر علی رغم اینکه فیبر بالایی داشته و خاصیت سیرکنندگی دارد، از سطح انرژی بسیار پایینی برخوردار است.

حیدری گفت: میزان قند موجود در این سبزی بسیار پایین است، بنابراین مصرف زیاد آن اضافه وزن و چاقی به دنبال ندارد.

این کارشناس تغذیه گفت: با توجه به خاصیت  سیرکنندگی و از طرفی میزان پایین کالری این سبزی، افراد می توانند از این سبزی برای رژیم لاغری خود استفاده کنند.

وی افزود: همچنین به دلیل قند پایین، مصرف کنگر برای بیماران دیابتی و مبتلایان چربی خون هم توصیه می شود.

این کارشناس تغذیه خاصیت دیگر کنگر را وجود منابع بسیار آنتی اکسیدان در آن عنوان کرد و افزود: گیاه کنگر همچنین خاصیت ضدالتهابی دارد.

وی به وجود منابع غنی ویتامین A و فولات هم در کنگر اشاره کرد و افزود: ویتامین A موجود در کنگر برای پیشگیری از انواع عفونت در بدن و بهبود پوست و مو مفید است.

حیدری گفت: فولات هم که جزو ویتامین B محلول در آب است، برای پیشگیری از کم خونی موثر است.

این کارشناس تغذیه همچنین از کنگر به عنوان منبع غنی پتاسیم یاد کرد و افزود: پتاسیم موجود در کنگر برای کنترل فشار خون بسیار مفید است.

حیدری در ادامه با بیان اینکه بهترین روش مصرف کنگر طبخ آن به صورت بورانی است، گفت: افراد باید دقت داشته باشند که کنگر را با آب بسیار کم بر روی حرارت بسیار کم پخت کنند تا املاح آن از بین نرود.

وی افزود: توصیه می شود افراد از سرخ کردن کنگر و مصرف روغن در کنار آن خودداری کنند/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.