« سلامت ما سلامت سیاره ماست»
اولین نشست رسانه ای سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اصحاب رسانه عصر« سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱» به مناسبت هفته سلامت با حضور معاون بهداشتی و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
دکتر قباد محمدی« سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه» ضمن تقدیر از خبرنگاران که طی مدت شیوع بیماری منحوس کرونا در جهت اطلاع رسانی و پیشگیری فعالیت چشمگیر داشتند و عموم مردم را در فرهنگسازی زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و دیگر شیوع نامه های بهداشتی آگاه سازی کردند، گفت: با رعایت پروتوکل ها خوشبختانه شاهد کاهش مرگ و میر و بستری بیماران هستیم، تا آنجا که اکثر روزهای هفته فوتی کرونا نداریم، در استان کرمانشاه نیز میزان مرگ و میر بیماری کرونا نسبت به استانهای دیگر کشور کمتر است.
دریافت دز سوم واکسن کرونا برای کلیه افراد بجز افراد زیر ۱۸ سال الزامیست
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه واکسیناسیون به موقع بهترین روش پیشگیری از بیماری کرونا است، گفت: در حال حاضر چند ماهی است به صورت شبانه روزی واکسیناسیون انجام می شود، کلیه افرادی که دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند بجز افراد زیر ۱۸سال الزامیست برای دریافت دز سوم بعد از چهار ماه اقدام کنند، واکسیناسیون به موقع باعث شده در بعضی از شهرستانهای تعداد بستری صفر باشد و در کرمانشاه ۴۴ نفر بستری کرونایی داریم.
محمدی تزریق واکسن کرونا را بسیار موثر در افزایش سطح ایمنی مردم دانست و افزود: استان کرمانشاه رتبه چهارم کشور را در تزریق واکسن به خود اختصاص داده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ازوجود ۱۴ شرکت دانش بنیان در کرمانشاه خبر داد و افزود: دانشگاه رازی در جایگاه بعدی ما است، در استان کرمانشاه ۶۹ شرکت فناور فعالیت دارند، بقیه دانشگاه ها یا دانشگاه دانش بنیان ندارد یا یک دانشگاه دارند.
این مسئول در ادامه گفت: در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۶۰۰ دانشجوی خارجی داریم و از نظر حذب دانشجو خارجی رتبه دوم کشوری می باشیم./رحمانی
دیدگاه