دکتر مسعود پایدار در این جلسه با اشاره به کمیته های چند گانه که در بهزیستی استان فعالیت دارند ،اظهار کرد: کمیته فرهنگی و پیشگیری وظیفه سنگینتری نسبت به سایر کمیته ها دارد.
دکتر پایدار افزود: امسال شاهد سه تغییر یا ادامه تغییر بروز مواد مخدر از شناسایی اعتیاد افراد در ماده ۱۶ شده ایم، همچنین در سال جاری الگوی مصرف و الگوی ترک اعتیاد نیز تغییر کرده و کار را مقداری با مشکل مواجه کرده است.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان در ادامه گفت: تعداد زیادی از افراد برای ترک کردن نیاز به پیگیری و شکایت خانواده ها را دارند، و اکنون تعداد افراد خود معرف به کمپها بسیار کاهش کرده است.
دکتر پایدار در ادامه گفت: در سال گذشته شاهد افزایش موارد بروز و تشدید اعتیاد در زنان بوده ایم که نیاز به کمک به صورت جد را دارند.
در ادامه جلسه کیوان گل آوری(رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان)، گفت: تولید، قاچاق،توزیع و سو مصرف در دنیا را به عنوان یک چالش درزندگی مردم بروز کرده است ، آرزو داریم روزی مواد مخدر در دنیا ریشه کن شده باشد.
گل آوری افزود:در هیچ کجای دنیا تا کنون محقق نشده مصرف مواد به طور کامل قطع شود، اما جهت پیشگیری با تمام توان باید کار کرد.
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در ادامه گفت: هم اکنون در استانهای هم مرز و در افغانستان و پاکستان مواد مخدر کشت می شود و مقدار زیادی هم در کشورهای هم جوار دپو شده است و ما در بحث مواد مخدر قانون داریم که در دست اقدام است.
گل آوری معتقد بود در همه موارد خصوصاً مواد مخدر پیشگیری راهی راحت و کم هزینه و موثر بوده و هست و ما می توانیم از روشهای روز و نو آورانه و در فضای مجازی با ارسال موشن گرافی، کلیپ و… در جهت پیشگیری از موارد مخدر اقدام کنیم.
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در ادامه سخنانش آگاهی بخشی در خصوص اعتیاد را در آموزش و پرورش و ورزش و جوانان بسیار مهم و موثر دانست و افزود: اگر مواد در دسترس نباشد بهترین نوع پیشگیری است./رحمانی
دیدگاه