یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

بستنی خورها بخوانند
10 خرداد 1401 - 11:14
شناسه : 278247
12
کارشناس تغذیه طلوع‌‌کرمانشاه :

فرزاد بابایی از بستنی به عنوان یکی از فرآورده های غذایی با ارزش یاد کرد و افزود: این خوراکی در دسته لبنیات دسته بندی می شود و ارزش غذایی یکسانی با لبنیاتی مانند شیر دارد./وی افزود: تفاوت بستنی با لبنیاتی مانند شیر در کالری بالای آن است که موجب می شود یک بستنی حدود چهار برابر یک فنجان شیر کالری داشته باشد./بابایی به ویتامین های موجود در بستنی اشاره کرد و افزود: یکی از این ویتامین های شاخص ویتامین B2 یا همان ریبوفلاوین است که در شیر هم موجود است./این کارشناس تغذیه با بیان اینکه برخی انواع بستی با برخی مواد مانند آهن، ویتامین D و اسیدفولیک غنی سازی می شوند، گفت: مصرف این نوع بستنی به نسبت سایر بستنی ها مفیدتر است./بابایی همچنین مصرف بستنی های سنتی را نسبت به سایر انواع بستنی مفیدتر دانست و افزود: بستنی باید ساده مصرف شود و موادی مانند کاکائو و… به آن اضافه نشود./وی افزود: کاکائو کالری بالایی دارد و هنگامی که کنار بستنی قرار می گیرد، کالری آن را دو چندان افزایش می دهد، بنابراین مصرف بستنی های ساده مانند بستنی سنتی بهتر است./بابایی افزود: همچنین مصرف بستنی همراه با شیرینی هایی مانند باقلوا اصلا توصیه نمی شود، چرا که موجب افزایش کالری دریافتی می شود./این کارشناس تغذیه نسبت به مصرف بستنی در مبتلایان دیابت هشدار داد و افزود: با توجه به قند بالای موجود در بستنی، مصرف این خوراکی برای مبتلایان دیابت توصیه نمی شود.

پ
پ

یک کارشناس تغذیه به تشریح ارزش غذایی بستنی و نکات تغذیه‌ای مرتبط با آن پرداخت.

فرزاد بابایی از بستنی به عنوان یکی از فرآورده های غذایی با ارزش یاد کرد و افزود: این خوراکی در دسته لبنیات دسته بندی می شود و ارزش غذایی یکسانی با لبنیاتی مانند شیر دارد.

وی افزود: تفاوت بستنی با لبنیاتی مانند شیر در کالری بالای آن است که موجب می شود یک بستنی حدود چهار برابر یک فنجان شیر کالری داشته باشد.

بابایی به ویتامین های موجود در بستنی اشاره کرد و افزود: یکی از این ویتامین های شاخص ویتامین B2 یا همان ریبوفلاوین است که در شیر هم موجود است.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه برخی انواع بستی با برخی مواد مانند آهن، ویتامین D و اسیدفولیک غنی سازی می شوند، گفت: مصرف این نوع بستنی به نسبت سایر بستنی ها مفیدتر است.

بابایی همچنین مصرف بستنی های سنتی را نسبت به سایر انواع بستنی مفیدتر دانست و افزود: بستنی باید ساده مصرف شود و موادی مانند کاکائو و… به آن اضافه نشود.

وی افزود: کاکائو کالری بالایی دارد و هنگامی که کنار بستنی قرار می گیرد، کالری آن را دو چندان افزایش می دهد، بنابراین مصرف بستنی های ساده مانند بستنی سنتی بهتر است.

بابایی افزود: همچنین مصرف بستنی همراه با شیرینی هایی مانند باقلوا اصلا توصیه نمی شود، چرا که موجب افزایش کالری دریافتی می شود.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه یک لیوان بستنی کوچک بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری انرژی دارد، گفت: افراد در خصوص مصرف این فرآورده باید احتیاط بیشتری کنند، چرا که این میزان کالری بالا نقش بسیاری در چاقی افراد دارد.

بابایی افزود: افرادی که تمایل به مصرف بستنی دارند باید با توجه به این میزان کالری در صورت مصرف این خوراکی آن را جایگزین سایر مواد غذایی در برنامه غذایی خود کنند، بطور مثال یک بستنی را جایگزین مصرف یک لیوان شیر در برنامه غذایی خود کنند.

این کارشناس تغذیه نسبت به مصرف بستنی در مبتلایان دیابت هشدار داد و افزود: با توجه به قند بالای موجود در بستنی، مصرف این خوراکی برای مبتلایان دیابت توصیه نمی شود.

بابایی گفت: این محصول حاوی مقادیر بالایی کره، خامه، شیرپرچرب و … است، بنابراین مصرف آن می تواند موجب افزایش کلسترول و تری گلیسیرید شود و افراد باید در این زمینه احتیاط کنند.

وی افزود: مصرف این خوراکی بعد از غذا به عنوان دسر هم نقش موثری در افزایش چربی خون دارد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.