یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به “وبا”
07 تیر 1401 - 9:27
شناسه : 278775
4
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاهY طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه یکی زا راه های انتقال وبا از طریق نوشیدن آب آلوده است، گفت:توصیه می شود افراد از آب لوله کشی کلردار برای نوشیدن و شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کرده و از آشامیدن آب‌های نامطمئن در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنند و در صورت عدم دسترسی به آب لوله کشی، حتما آب را بجوشانند و پس از سرد شدن مصرف کنند/ توصیه می شود افراد سبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنند/شکیبا توصیه کرد، افراد از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر نظیرآب میوه، بستنی، کباب و … از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کرده و حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنند/رییس مرکز بهداشت کرمانشاه از افراد خواست غذاها را به اندازه نیاز  وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنند و از قرار دادن سبزی و میوه‌ های نشسته در یخچال جداً خودداری کنند/وی توصیه کرد، بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود/وی به نقش رعایت بهداشت فردی در پیشگیری از ابتلا به وبا اشاره کرد و گفت: افراد باید قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج، دست‌های خود را با آب سالم و صابون بشویند/شکیبا همچنین از افراد خواست، زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگهداری کرده و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهند/وی به افراد توصیه کرد، از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کرده و یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانند/معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از افراد خواست، در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهند/ در مسافرت‌ها هم باید حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود/وی توصیه کرد افراد هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت کنند.

پ
پ
 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ارائه برخی توصیه های بهداشت محیطی برای پیشگیری از ابتلا به وبا پرداخت.

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه یکی زا راه های انتقال وبا از طریق نوشیدن آب آلوده است، گفت: توصیه می شود افراد از آب لوله کشی کلردار برای نوشیدن و شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کرده و از آشامیدن آب‌های نامطمئن در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنند و در صورت عدم دسترسی به آب لوله کشی، حتما آب را بجوشانند و پس از سرد شدن مصرف کنند.

وی گفت: توصیه می شود افراد سبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنند.

شکیبا توصیه کرد، افراد از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر نظیرآب میوه، بستنی، کباب و … از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کرده و حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنند.

رییس مرکز بهداشت کرمانشاه از افراد خواست غذاها را به اندازه نیاز  وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنند و از قرار دادن سبزی و میوه‌ های نشسته در یخچال جداً خودداری کنند.

وی توصیه کرد، بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود.

وی به نقش رعایت بهداشت فردی در پیشگیری از ابتلا به وبا اشاره کرد و گفت: افراد باید قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج، دست‌های خود را با آب سالم و صابون بشویند.

شکیبا همچنین از افراد خواست، زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگهداری کرده و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهند.

وی به افراد توصیه کرد، از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کرده و یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از افراد خواست، در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهند.

شکییا ادامه داد: در مسافرت‌ها هم باید حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود.

وی توصیه کرد افراد هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.