یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

افرادی که “قربانی” دارند، بخوانند
18 تیر 1401 - 11:55
شناسه : 279032
10
 رییس کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر حسین بیگلری ، با اشاره به نزدیکی عید قربان گفت: بسیاری افراد در این روز گوسفند قربانی می کنند و توصیه مهم این است که حتما این قربانی را از مراکز مجاز تهیه کنند/ شهرداری ها همراه با دامپزشکی و مراکز بهداشت استان هرساله در عید قربان مکان هایی را برای عرضه دام بهداشتی در نظر می گیرند و با توجه به وجود دامپزشک در این مراکز نگرانی از بابت سلامت دام قربانی وجود نخواهد داشت/در کنار تهیه قربانی از مراکز مجاز عرضه دام، توصیه می شود قربانی کردن دام هم در کشتارگاه و تحت شرایط بهداشتی صورت گیرد و از آوردن دام به منزل خودداری شود/ بیماری های مشترک مانند تب مالت، تب کریمه کنگو و سیاه زخم همگی از دام آلوده یا کنه های روی بدن آنها منتقل می شود، بنابراین نیاز است در کنار خرید دام از مراکز معتبر، قربانی کردن آنها هم در محیط سالم مانند کشتارگاه صورت گیرد/چنانچه افرادی اصرار بر قربانی در حیاط منزل یا پارکینگ دارند، توصیه می شود حتما از وسایل محافظتی مانند گان، دستکش و ماسک استفاده کرده و حتما پسماندهای قربانی را در کیسه های پلاستیکی ریخته و درب آن را محکم ببندند و در سطل زباله بیندازند و محل ذبح دام را هم به خوبی با مواد شوینده پاکسازی کنند/توصیه مهم این است که از دست زدن کودکان به گوسفند قربانی و گوشت آن جلوگیری شود/این مسئول در خصوص زمان مصرف گوشت قربانی، با تاکید بر نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال گفت: متاسفانه برخی افراد تمایل دارند به محض قربانی کردن، گوشت آن را مصرف کنند و همین امر احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند تب مالت، تب کریمه کنگو و… را افزایش می دهد/با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد، جمود نعشی رخ داده و تمام میکروب های احتمالی گوشت از بین می رود/توصیه مهم دیگر این است که افرادی هم که کار تکه تکه کردن گوشت قربانی را برعهده دارند، حتما از دستکش استفاده کنند.

پ
پ

 رییس کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به نزدیکی عید قربان، به تشریح نکات بهداشتی ذبح قربانی پرداخت.

دکتر حسین بیگلری ، با اشاره به نزدیکی عید قربان گفت: بسیاری افراد در این روز گوسفند قربانی می کنند و توصیه مهم این است که حتما این قربانی را از مراکز مجاز تهیه کنند.

وی افزود: شهرداری ها همراه با دامپزشکی و مراکز بهداشت استان هرساله در عید قربان مکان هایی را برای عرضه دام بهداشتی در نظر می گیرند و با توجه به وجود دامپزشک در این مراکز نگرانی از بابت سلامت دام قربانی وجود نخواهد داشت.

بیگلری تصریح کرد: در کنار تهیه قربانی از مراکز مجاز عرضه دام، توصیه می شود قربانی کردن دام هم در کشتارگاه و تحت شرایط بهداشتی صورت گیرد و از آوردن دام به منزل خودداری شود.

وی افزود: بیماری های مشترک مانند تب مالت، تب کریمه کنگو و سیاه زخم همگی از دام آلوده یا کنه های روی بدن آنها منتقل می شود، بنابراین نیاز است در کنار خرید دام از مراکز معتبر، قربانی کردن آنها هم در محیط سالم مانند کشتارگاه صورت گیرد.

رییس کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: چنانچه افرادی اصرار بر قربانی در حیاط منزل یا پارکینگ دارند، توصیه می شود حتما از وسایل محافظتی مانند گان، دستکش و ماسک استفاده کرده و حتما پسماندهای قربانی را در کیسه های پلاستیکی ریخته و درب آن را محکم ببندند و در سطل زباله بیندازند و محل ذبح دام را هم به خوبی با مواد شوینده پاکسازی کنند.

بیگلری گفت: توصیه مهم این است که از دست زدن کودکان به گوسفند قربانی و گوشت آن جلوگیری شود.

این مسئول در خصوص زمان مصرف گوشت قربانی، با تاکید بر نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال گفت: متاسفانه برخی افراد تمایل دارند به محض قربانی کردن، گوشت آن را مصرف کنند و همین امر احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند تب مالت، تب کریمه کنگو و… را افزایش می دهد.

بیگلری گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد، جمود نعشی رخ داده و تمام میکروب های احتمالی گوشت از بین می رود.

رییس کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: توصیه مهم دیگر این است که افرادی هم که کار تکه تکه کردن گوشت قربانی را برعهده دارند، حتما از دستکش استفاده کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.