دوشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۳ Monday, 30 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21846 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

بازار داغ اجاره کارت بازرگانی در کرمانشاه شبکه فاضلاب کرمانشاه ظرفیت جمع‌آوری کامل روان آب‌ها را ندارد وضعیت بارش‌های زمستانی کرمانشاه چگونه است؟ احداث پل معلق داریان منتفی شد هیچ پروژه مسکن فاقد خدمات زیربنایی را افتتاح نمی‌کنم/ بانکها نباید منابع مالی استان را جذب و در جای دیگری مصرف کنند/ نهضت ملی مسکن به ماندگاری جمعیت در روستاها کمک می‌کند منفعت بازارچه‌های مرزی باید به مردم برسد/ لزوم هوشمندسازی مرزهای استان/ بروز شدن پایانه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها در دستور کار قرار دارد پیام تسلیت شهردار کرمانشاه به مناسبت درگذشت نویسنده مطرح استاد منصور یاقوتی سیاست‌زدگی دست‌اندازی برای مدیر ارشد کرمانشاه «مه» دید افقی در کرمانشاه را به ۲۰۰ متر رساند ماجرای یک تامین مالی مبهم ۲۰۰۰ میلیاردی! سامانه بارشی امروز از کرمانشاه خارج می‌شود/ پیش‌بینی افت ۴ تا ۵ درجه‌ای دما تمام محورهای کرمانشاه بارانی است/ رانندگان عجله نکنند آفت تئاتر استان تمرین کم و کارهای تکراری است+تصویر قفل شدن مسکن مهر پاوه؛ دست‌های پشت پرده یا فساد مالی ۱۲۰۰ کیلومتر برف‌روبی در محورهای کرمانشاه/ همه راه‌ها باز است گزارشی از خسارت جدی ناشی از بارش‌های شب گذشته نداشته‌ایم تغییر نام خیابان بیستون منتفی است نشست روسای شوراها به تقویت حکمرانی شهری کمک می‌کند برف و باران استان کرمانشاه را فرا می‌گیرد چرا محور گردشگری زمستانی کرمانشاه شکل نمی‌گیرد؟

۵ بلای طبیعی که کرمانشاه را تهدید می‌کند
20 مهر 1401 - 11:49
شناسه : 280927
4
 مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

غلامرضا شهبازی به مناسبت روز کاهش اثرات بلایای طبیعی (۲۰ مهر)، ایران و به تبع آن استان کرمانشاه را از جمله مناطق با امکان بالای بروز بالایای طبیعی اعلام کرد و گفت: بسیاری از مخاطراتی که در جهان شناسایی شده در ایران و کرمانشاه رخ می‌دهد/ از ۵۵ مخاطره‌ای که در کشور داریم، ۱۴ مخاطره اصلی و اولویت‌دار آن در کرمانشاه شناسایی شده که اصلی‌ترین آنها شامل زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست و گرد و غبار است/مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه آتش‌سوزی، آفات و بیماری‌های گیاهی، بیابان زایی، آلودگی صوتی، حوادث جاده‌ای، سرما و … را از دیگر بحران‌های طبیعی دانست که در کرمانشاه شناسایی شده است/شهبازی چهار عامل اصلی از جمله تاریخچه (سوابق تکرار مخاطره)، آسیب‌پذیری( میزان آسیبی که به جمعیت تحت تاثیر وارد می‌شود)، میزان تهدید و احتمال وقوع را معیارهای اصلی اولویت‌بندی بلایای طبیعی برشمرد و تاکید کرد: با شناسایی و اولویت بندی این بلایای طبیعی، متناسب با هریک از آنها راهکار و برنامه تدوین شده است/در مجموع در استان کرمانشاه دو سند برای مقابله با بحران‌ها و حوادث طبیعی تدوین شده که شامل سند “آمادگی و پاسخ به بحران” و سند “کاهش خطر در حوادث و سوانح” می‌باشد/به گفته مدیرکل بحران استان کرمانشاه، این دو سند تدوین و در ستاد بحران استان تصویب شده و برای تایید نهایی به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است/شهبازی کرمانشاه را از استان‌های پیشتاز در زمینه تدوین این اسناد دانست و ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر شاهد نهایی شدن این دو سند باشیم/وی معتقد است، با تایید نهایی این دو سند برای مقابله با هر بحران و بلای طبیعی یک نقشه راه و برنامه مدون داریم و دیگر خبری از روش‌های سلیقه‌ای و یا آزمون و خطا نخواهد بود/مدیرکل بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه این اسناد دارای برش شهرستانی هم هستند، اضافه کرد: به علاوه نقش هر دستگاه و بخش نیز درباره هر بحران چه در بعد پیشگیری، چه وقوع بحران و چه پس از آن مشخص شده است.

پ
پ

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست و ریزگرد را پنج مخاطره اصلی در کرمانشاه دانست.

غلامرضا شهبازی به مناسبت روز کاهش اثرات بلایای طبیعی (۲۰ مهر)، ایران و به تبع آن استان کرمانشاه را از جمله مناطق با امکان بالای بروز بالایای طبیعی اعلام کرد و گفت: بسیاری از مخاطراتی که در جهان شناسایی شده در ایران و کرمانشاه رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۵۵ مخاطره‌ای که در کشور داریم، ۱۴ مخاطره اصلی و اولویت‌دار آن در کرمانشاه شناسایی شده که اصلی‌ترین آنها شامل زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست و گرد و غبار است.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه آتش‌سوزی، آفات و بیماری‌های گیاهی، بیابان زایی، آلودگی صوتی، حوادث جاده‌ای، سرما و … را از دیگر بحران‌های طبیعی دانست که در کرمانشاه شناسایی شده است.

شهبازی چهار عامل اصلی از جمله تاریخچه (سوابق تکرار مخاطره)، آسیب‌پذیری( میزان آسیبی که به جمعیت تحت تاثیر وارد می‌شود)، میزان تهدید و احتمال وقوع را معیارهای اصلی اولویت‌بندی بلایای طبیعی برشمرد و تاکید کرد: با شناسایی و اولویت بندی این بلایای طبیعی، متناسب با هریک از آنها راهکار و برنامه تدوین شده است.

وی اضافه کرد: در مجموع در استان کرمانشاه دو سند برای مقابله با بحران‌ها و حوادث طبیعی تدوین شده که شامل سند “آمادگی و پاسخ به بحران” و سند “کاهش خطر در حوادث و سوانح” می‌باشد.

به گفته مدیرکل بحران استان کرمانشاه، این دو سند تدوین و در ستاد بحران استان تصویب شده و برای تایید نهایی به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

شهبازی کرمانشاه را از استان‌های پیشتاز در زمینه تدوین این اسناد دانست و ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر شاهد نهایی شدن این دو سند باشیم.

وی معتقد است، با تایید نهایی این دو سند برای مقابله با هر بحران و بلای طبیعی یک نقشه راه و برنامه مدون داریم و دیگر خبری از روش‌های سلیقه‌ای و یا آزمون و خطا نخواهد بود.

مدیرکل بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه این اسناد دارای برش شهرستانی هم هستند، اضافه کرد: به علاوه نقش هر دستگاه و بخش نیز درباره هر بحران چه در بعد پیشگیری، چه وقوع بحران و چه پس از آن مشخص شده است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.