شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 18 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21939 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری

اولین مجتمع گردشگری عمومی در ورودی کرمانشاه احداث می‌شود
28 آبان 1401 - 10:50
شناسه : 281802
8
 معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : علی اصغر رشنو ، بااشاره به لزوم توجه به توسعه زیرساخت های گردشگری در دروازه ورودی استان، اظهارکرد: اصلی ترین ورودی گردشگران به کرمانشاه از مسیر همدان – کنگاور  است که در این مسیر اثر تاریخی بسیار مهمی نیز قرار گرفته است/معبد آناهیتا یکی از مهمترین آثار تاریخی کشور و بزرگترین بنای سنگی ایران پس از تخت جمشید است که در شهرستان کنگاور به عنوان دروازه ورودی استان کرمانشاه قرار گرفته، بنابراین هرساله گردشگران زیادی برای دیدن این اثر تاریخی مهم از این مسیر به کرمانشاه سفر می کنند/باتوجه به شان این بنای مهم در تلاشیم تا بتوانیم زیرساخت های گردشگری را در دروازه ورودی استان توسعه دهیم، بنابراین مجوزهایی را نیز در این زمینه صادر کرده ایم/وی با بیان اینکه یکی از خلاء های مهم زیرساختی در ورودی استان از مسیر کنگاور نبود مجتمع های گردشگری عمومی با فعالیت شبانه روزی است، تصریح کرد:در این راستا، اخیرا یکی از سرمایه گذاران حوزه گردشگری استان پای کار آمده تا در این مسیر یک مجتمع گردشگری عمومی را احداث کند و اقدامات اولیه کار را نیز انجام داده است/رشنو کل مساحت این پروژه را حدود ۱۳ هزار متر مربع و زیربنای آن را ۴۸۰۰ متر اعلام کرد و گفت: این مجتمع گردشگری شامل بخش هایی همچون رستوران، فضای اقامتی، تفریحی، ورزشی، خدمات خودرویی، نمازخانه، سرویس بهداشتی و ... خواهد بود که به صورت استاندارد به گردشگران ارائه خدمات خواهد داد.
منبع : ایسنا
پ
پ

 معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان کرمانشاه از کلنگ زنی اولین مجتمع گردشگری عمومی در ورودی استان از محور کنگاور ظرف دو هفته آینده خبر داد.

علی اصغر رشنو ، بااشاره به لزوم توجه به توسعه زیرساخت های گردشگری در دروازه ورودی استان، اظهارکرد: اصلی ترین ورودی گردشگران به کرمانشاه از مسیر همدان – کنگاور  است که در این مسیر اثر تاریخی بسیار مهمی نیز قرار گرفته است.

وی ادامه داد: معبد آناهیتا یکی از مهمترین آثار تاریخی کشور و بزرگترین بنای سنگی ایران پس از تخت جمشید است که در شهرستان کنگاور به عنوان دروازه ورودی استان کرمانشاه قرار گرفته، بنابراین هرساله گردشگران زیادی برای دیدن این اثر تاریخی مهم از این مسیر به کرمانشاه سفر می کنند.

معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان اضافه کرد: باتوجه به شان این بنای مهم در تلاشیم تا بتوانیم زیرساخت های گردشگری را در دروازه ورودی استان توسعه دهیم، بنابراین مجوزهایی را نیز در این زمینه صادر کرده ایم.

وی با بیان اینکه یکی از خلاء های مهم زیرساختی در ورودی استان از مسیر کنگاور نبود مجتمع های گردشگری عمومی با فعالیت شبانه روزی است، تصریح کرد: در این راستا، اخیرا یکی از سرمایه گذاران حوزه گردشگری استان پای کار آمده تا در این مسیر یک مجتمع گردشگری عمومی را احداث کند و اقدامات اولیه کار را نیز انجام داده است.

رشنو کل مساحت این پروژه را حدود ۱۳ هزار متر مربع و زیربنای آن را ۴۸۰۰ متر اعلام کرد و گفت: این مجتمع گردشگری شامل بخش هایی همچون رستوران، فضای اقامتی، تفریحی، ورزشی، خدمات خودرویی، نمازخانه، سرویس بهداشتی و … خواهد بود که به صورت استاندارد به گردشگران ارائه خدمات خواهد داد.

وی میزان سهم آورده سرمایه گذار برای این پروژه را در مرحله اول حدود ۲۰ میلیارد تومان بدون احتساب زمین خریداری شده اعلام کرد و گفت: طبق برآوردهای انجام شده این پروژه حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد داشت که حدود ۲۰ میلیارد تومان هم از اداره کل میراث فرهنگی تسهیلات دریافت خواهد کرد.

به گفته این مسئول کلنگ زنی این پروژه ظرف دو هفته آینده انجام خواهد گرفت و طبق وعده سرمایه گذار ظرف حدود ۱۸ ماه به بهره برداری خواهد رسید.

*زهرا صلواتی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.