یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

انتخاب غذای سالم خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می‌دهد
15 دی 1401 - 11:04
شناسه : 284127
11
متخصص قلب و عروق: طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر رضا حیدری مقدم با اشاره به نقش تغذیه در کنترل بیماریها از جمله بیماریهای قلبی عروقی، اظهار کرد: الگوی غذایی خاصی که یک فرد انتخاب می کند تحت تأثیر طیف گسترده ای از عوامل مانند ترجیحات شخصی، تأثیرات اجتماعی و فرهنگی و همچنین ملاحظات اقتصادی است/با کمک پزشکان می‌توان بهترین الگوی غذایی سالم را بر اساس شرایط افراد مختلف تعیین کرد/ دستورالعمل‌های غذایی خاص ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی یک رژیم غذایی با کیفیت بالا و سالم بر مصرف محدود گوشت‌های قرمز و فرآوری‌شده، چربی‌های ناسالم (چربی‌های ترانس اشباع و صنعتی)، شکر، سدیم و الکل و مصرف بیشتر میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل و غلات کامل تاکید دارد/ اجزای خاص رژیم غذایی سالم مصرف میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، فیبر، لبنیات کم چرب و برخی غذاهای غنی از پروتئین مانند ماهی و محصولات سویا می‌باشد/مصرف گوشت ماکیان و تخم مرغ به میزان حداکثر سه عدد در هفته، مصرف محصولات لبنی معمولی یا کم چرب به میزان سه وعده در روز و ترجیحا ماست یا پنیر، مصرف روغن های گیاهی مانند زیتون، سویا، آفتاب گردان و کلزا جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی توصیه می شود/مصرف مناسب مواد پروتئینی با اولویت پروتئین های گیاهی، مصرف غلات کامل(سبوس دار) سه بار در روز، مصرف چای و قهوه به میزان سه تا چهار بار در روز ، مصرف مغزهای گیاهی(گردو، بادام، فندق…)، محدودیت مصرف غلات بدون سبوس و نشاسته، محدود کردن مصرف گوشت های فرآوری شده و فست فود، عدم مصرف الکل، عدم مصرف روغن های صنعتی و مخصوصا روغن های ترانس، افزایش فعالیت فیزیکی، کاهش تماشای تلویزیون و داشتن هفت تا هشت ساعت خواب نیز از جمله عوامل انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای و زندگی سالم است/ مصرف قند وشکر در کودکان باعث تغییر ذائقه و عدم مصرف غذاهای کمتر شیرین و مفید می‌شود. همچنین مصرف جایگزین شیرین کننده‌های مصنوعی مانند ساخارین به عنوان پلی برای ترک شکر و شیرینی کاربرد دارد، هر چند بی خطر بودن این مواد ثابت نشده است/مصرف مکمل‌ها شامل کلسیم، منیزیم و انواع ویتامین‌ها به صورت معمول توصیه نمی شود، مگر در موارد کمبود این مواد که پزشک تشخیص می‌دهد. 
منبع : ایسنا
پ
پ

 یک متخصص قلب و عروق گفت: انتخاب غذای سالم می‌تواند طول عمر را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، فشار خون بالا، سرطان و سایر بیماریهای مزمن را کاهش دهد.

دکتر رضا حیدری مقدم با اشاره به نقش تغذیه در کنترل بیماریها از جمله بیماریهای قلبی عروقی، اظهار کرد: الگوی غذایی خاصی که یک فرد انتخاب می کند تحت تأثیر طیف گسترده ای از عوامل مانند ترجیحات شخصی، تأثیرات اجتماعی و فرهنگی و همچنین ملاحظات اقتصادی است.

وی افزود: با کمک پزشکان می‌توان بهترین الگوی غذایی سالم را بر اساس شرایط افراد مختلف تعیین کرد. 

حیدری مقدم ادامه داد: دستورالعمل‌های غذایی خاص ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی یک رژیم غذایی با کیفیت بالا و سالم بر مصرف محدود گوشت‌های قرمز و فرآوری‌شده، چربی‌های ناسالم (چربی‌های ترانس اشباع و صنعتی)، شکر، سدیم و الکل و مصرف بیشتر میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل و غلات کامل تاکید دارد.

وی تصریح کرد: اجزای خاص رژیم غذایی سالم مصرف میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، فیبر، لبنیات کم چرب و برخی غذاهای غنی از پروتئین مانند ماهی و محصولات سویا می‌باشد.

این متخصص قلب و عروق عنوان کرد: مصرف گوشت ماکیان و تخم مرغ به میزان حداکثر سه عدد در هفته، مصرف محصولات لبنی معمولی یا کم چرب به میزان سه وعده در روز و ترجیحا ماست یا پنیر، مصرف روغن های گیاهی مانند زیتون، سویا، آفتاب گردان و کلزا جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی توصیه می شود.
 
وی گفت: مصرف مناسب مواد پروتئینی با اولویت پروتئین های گیاهی، مصرف غلات کامل(سبوس دار) سه بار در روز، مصرف چای و قهوه به میزان سه تا چهار بار در روز ، مصرف مغزهای گیاهی(گردو، بادام، فندق…)، محدودیت مصرف غلات بدون سبوس و نشاسته، محدود کردن مصرف گوشت های فرآوری شده و فست فود، عدم مصرف الکل، عدم مصرف روغن های صنعتی و مخصوصا روغن های ترانس، افزایش فعالیت فیزیکی، کاهش تماشای تلویزیون و داشتن هفت تا هشت ساعت خواب نیز از جمله عوامل انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای و زندگی سالم است.

حیدری مقدم با بیان اینکه قند و شکر و شیرینی مضر بوده و مصرف آنها باید محدود شود، افزود: مصرف این مواد در کودکان باعث تغییر ذائقه و عدم مصرف غذاهای کمتر شیرین و مفید می‌شود. همچنین مصرف جایگزین شیرین کننده‌های مصنوعی مانند ساخارین به عنوان پلی برای ترک شکر و شیرینی کاربرد دارد، هر چند بی خطر بودن این مواد ثابت نشده است.

وی در خصوص مصرف مکمل‌ها نیز گفت: مصرف مکمل‌ها شامل کلسیم، منیزیم و انواع ویتامین‌ها به صورت معمول توصیه نمی شود، مگر در موارد کمبود این مواد که پزشک تشخیص می‌دهد. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.