مدیر سازمان فاوا شهرداری کرمانشاه گفت: عملیات شبکه فیبر نوری طبق برنامه زمان بندی انجام و طبق پیشبینی های انجام شده دیماه سال آینده تکمیل و به اتمام میرسد.
«عابدین محمودی» مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری در گفتگو با طلوع کرمانشاه اظهار کرد:
در چهارم اسفند ماه و در نخستین روز سفر وزیر ارتباطات به استان کرمانشاه طرح های بسیاری افتتاح و یا عملیات اجرایی آن شروع شد. یکی از این طرحها آغاز عملیات اجرایی فیبر نوری شهر کرمانشاه بود که سازمان مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی از سازمانهای شهرداری طی چند روز گذشته از این خدمت بهره مند شد. براساس آزمایشی که همان روز صورت گرفت؛ سرعت اینترنت فیبر نوری اجرایی شده حداقل ۵۰ برابر سرعت adsl است که آزمایش نیز شد.
وی طول شبکه فیبر نوری را ۲۸۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: شهرداری در نظر دارد در راستای رفاه و عدالت اجتمایی شبکه فیبر نوری، شهرکهای حاشیهای شهر کرمانشاه را هم پوشش دهد و در این صورت طول شبکه به بیش از ۳۰۰ کیلومتر خواهد رسید.
این پروژه به ارزش ۷ هزار میلیارد ریال با جذب سرمایه گذار اجرایی شده است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کرمانشاه یاد آور شد: عملیات شبکه فیبر نوری کرمانشاه توسط شهرداری و با شرکت آسیاتک از یکم اسفند ماه سالجاری آغاز و طبق پیش بینی های انجام شده ۱۱ ماه دیگر به اتمام میرسد.
وی از شبکه فیبر نوری کرمانشاه به عنوان یک پروژه ملی یاد کرد و افزود: برای به نتیجه رسیدن این پروژه شهردار کرمانشاه،استانداری کرمانشاه ، وزارت ارتباطات و اداره کل ارتباطات و سازمان فاوا شهرداری بهعنوان متولی و نماینده شهرداری پای کار بودند.
محمودی در ادامه اضافه کرد: شبکه فیبر نوری در تعدادی از شهرهای کشور انجام شده و کرمانشاه کمی دیرتر به این موضوع ورود کرد اما با به پایان رسیدن عملیات اجرایی این شبکه ، به طور قطغ میتوان خدمات مناسبی در راستای اقتصاد و شهر پایدار هوشمند به همشهریان ارایه داد چرا که وجود شبکه فیبر نوری مهمترین بستر برای توسعه پایدار و داشتن شهر هوشمند است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری
بیان داشت: امروزه اکثر شهرهای جهان به سمت هوشمند سازی حرکت و بسیاری از آنها نیز در این زمینه موفق عمل کرده اند که باید از آنها الگو برداری و بومی سازی شود .
محمودی تصریح کرد: با رشد جمعیت شهری انجام کارها با روش سنتی و قدیمی مشکلاتی را به وجود خواهد آورد، بنابراین وجود شهر هوشمند از الزامات عصر حاضر است.
مدیر عامل سازمان فاوا با بیان اینکه در شهر هوشمند از تکنولوژی، فناوری ارتباطات و اینترنت برای انجام کار در بخش های مختلف استفاده میشود، افزود: صرفه جویی در زمان،کاهش هزینه ها، افزایش سرعت، بهبود کیفیت زندگی و در نهایت رضایت شهروندان از مزایای شهر هوشمند است .
وی با بیان اینکه شهرداری هوشمند پایه و اساس شهر هوشمند است، افزود :شهرستانهای استان کرمانشاه هم در حال پیگیری و انعقاد قرار داد هستند تا در اوایل سال آینده آنها هم بتوانند به موضوع شبکه فیبر نوری ورود کنند و کارهای خود را در بستر آن انجام و طرح های همسو با هوشمند سازی را در بخش های مختلف تدوین کنند .
مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهر کرمانشاه اضافه کرد: صدور بلیط الکترونیکی در ناوگان حمل و نقل عمومی شهری و پایش و کنترل هوشمند ترافیک، پارک حاشیه ای، صدور الکترونیکی مجوزات ساخت و ساز همچنین مدیریت هوشمند پسماند، ایستگاه شارژ برقی از دیگر برنامه های این سازمان و دیگر مجموعه های شهرداری است که در دست اقدام است.
محمودی گفت: در بخش بلیط الکترونیکی طرح از پیش آماده شده بود و در حال انجام است که امیدوارم تا فروردین ماه ۱۴۰۲ عملیاتی شود.
وی بیان داشت: تعدادی اتوبوس توسط شهرداری خریداری و در حال تجهیز و ورود به ناوگان شهری است، بنابراین با اضافه شدن این اتوبوس ها به ناوگان حمل و نقل عمومی وجود بلیط های الکترونیکی و پرداخت های الکترونیکی در تاکسی ها امری واجب و لازم است .
وی همچنین طراحی اپلیکیشنی با عنوان «کرمانشاه من» را از دیگر برنامه های در دست انجام توسط سازمان فاوا شهرداری برشمرد و خاطر نشان کرد :این اپلیکیشن که ناتمام مانده بود ، در حال حاضر در مراحل پایانی بررسی و نفوذ قرار دارد.
محمودی درباره عملکرد اپلیکیشن کرمانشاه من گفت: تمام خدمات شهری در این اپلیکیشن قابل دسترسی و انجام است خدماتی همچون پرداخت عوارض، درخواست صدور مجوز ، سامانه اتوبوس یاب در حال اجرایی و عملیاتی هست.
دیدگاه