یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

ابهامات درباره ایمنی غذایی | بهترین زمان برای مصرف میوه 
22 خرداد 1402 - 13:57
شناسه : 287778
9
‌استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر کوروش جعفریان درباره شرایط ایمنی غذایی در کشورمان افزود: ایمنی غذایی در کشورمان دچار مشکل است، برای نمونه‌ ‌مشخص نیست سبزیجاتی که عرضه می‌شود از نظر آلاینده‌ها، باقیمانده سموم، کود و فلزات سنگین چه شرایطی دارد/به عبارت دیگر مشخص نیست محصولاتی مانند سبزیجات‌ استانداردهای لازم را دارد یا نه؟ البته چنین مشکلاتی درباره محصولاتی که به شکل فله عرضه می‌شود، بیشتر به چشم می‌آید/استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره دلایل بروز چنین مشکلاتی نیز توضیح داد: در این بین نقص گزارش دهی از سوی سازمان‌هایی مانند جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و سازمان غذا و دارو دیده می‌شود. در واقع این نهادها باید گزارش شفافی در این خصوص ارائه ‌ و مشخص کنند که سبزیجات از نظر بهداشت و ایمنی چه شرایطی دارد؟/‌وی در پاسخ به پرسش دیگر جام جم آنلاین مبنی بر اینکه بهترین زمان برای مصرف میوه در روز چه زمانی است؟ نیز توضیح داد:‌ زمان مشخصی نمی‌توان برای مصرف میوه در نظر گرفت. اما بهتر است خوردن میوه در طول روز پخش بشود. در واقع توصیه عمومی برای این مساله وجود ندارد و صرفا وابسته به فرد است/دکتر جعفریان درباره نوشیدن چای پس از غذا نیز توضیح داد: نوشیدن چای پس از غذا نیز به فرد بستگی دارد، برای نمونه ‌ ‌‌شخصی که دچار غلظت خون است اگر بعد از غذا چای بنوشد برایش خوب است، زیرا‌ مانع جذب آهن می‌شود. اما افرادی مانند‌ بانوان باردار، دختران نوجوان، کودکان زیر پنج سال و افراد کم خون بهتر است، حدود یک ساعت بعد از صرف غذا چای بنوشند/استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که بهترین روغن برای حفظ سلامتی چه روغنی است؟ نیز عنوان کرد: لازم به یادآوری است که روغن نامناسب عامل بیماری است و در این بین مشکل ما با مصرف زیاد روغن نیست، بلکه مشکل این است که روغن نامناسب مصرف می‌کنیم/ به نظرم بهترین روغن برای استفاده از سوی شهروندان روغن زیتون است و شهروندان می‌توانند ‌ تا سه قاشق غذا خوری در روز روغن زیتون مصرف کنند‌، زیرا استفاده از روغن زیتون در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید است/دکتر جعفریان درباره استفاده از روغن کرمانشاهی نیز توضیح داد: به نظرم روغن کرمانشاهی تقریبا روغنی خنثی است، یعنی خیلی مفید یا مضر نیست.
منبع : جام جم آنلاین
پ
پ
 
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم شناسی با اشاره به اینکه ایمنی غذایی در کشورمان دچار مشکل است، گفت: نهادهایی مانند جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو و استاندارد باید در خصوص میزان آلاینده‌ها، سموم و فلزات سنگین در محصولاتی مانند سبزیجات به صورت شفاف گزارش دهی کنند.

دکتر کوروش جعفریان درباره شرایط ایمنی غذایی در کشورمان افزود: ایمنی غذایی در کشورمان دچار مشکل است، برای نمونه‌ ‌مشخص نیست سبزیجاتی که عرضه می‌شود از نظر آلاینده‌ها، باقیمانده سموم، کود و فلزات سنگین چه شرایطی دارد.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر مشخص نیست محصولاتی مانند سبزیجات‌ استانداردهای لازم را دارد یا نه؟ البته چنین مشکلاتی درباره محصولاتی که به شکل فله عرضه می‌شود، بیشتر به چشم می‌آید.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره دلایل بروز چنین مشکلاتی نیز توضیح داد: در این بین نقص گزارش دهی از سوی سازمان‌هایی مانند جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و سازمان غذا و دارو دیده می‌شود. در واقع این نهادها باید گزارش شفافی در این خصوص ارائه ‌ و مشخص کنند که سبزیجات از نظر بهداشت و ایمنی چه شرایطی دارد؟

‌وی در پاسخ به پرسش دیگر جام جم آنلاین مبنی بر اینکه بهترین زمان برای مصرف میوه در روز چه زمانی است؟ نیز توضیح داد:‌ زمان مشخصی نمی‌توان برای مصرف میوه در نظر گرفت. اما بهتر است خوردن میوه در طول روز پخش بشود. در واقع توصیه عمومی برای این مساله وجود ندارد و صرفا وابسته به فرد است.‌

دکتر جعفریان درباره نوشیدن چای پس از غذا نیز توضیح داد: نوشیدن چای پس از غذا نیز به فرد بستگی دارد، برای نمونه ‌ ‌‌شخصی که دچار غلظت خون است اگر بعد از غذا چای بنوشد برایش خوب است، زیرا‌ مانع جذب آهن می‌شود. اما افرادی مانند‌ بانوان باردار، دختران نوجوان، کودکان زیر پنج سال و افراد کم خون بهتر است، حدود یک ساعت بعد از صرف غذا چای بنوشند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که بهترین روغن برای حفظ سلامتی چه روغنی است؟ نیز عنوان کرد: لازم به یادآوری است که روغن نامناسب عامل بیماری است و در این بین مشکل ما با مصرف زیاد روغن نیست، بلکه مشکل این است که روغن نامناسب مصرف می‌کنیم.

وی ادامه داد: به نظرم بهترین روغن برای استفاده از سوی شهروندان روغن زیتون است و شهروندان می‌توانند ‌ تا سه قاشق غذا خوری در روز روغن زیتون مصرف کنند‌، زیرا استفاده از روغن زیتون در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

دکتر جعفریان درباره استفاده از روغن کرمانشاهی نیز توضیح داد: به نظرم روغن کرمانشاهی تقریبا روغنی خنثی است، یعنی خیلی مفید یا مضر نیست.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.