طلوع کرمانشاه: به گزارش پایگاه خبری طلوع، «انشاءالله کولانی» روز چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار در محل سالن جلسات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برگزار شد، گفت: ایجاد اشتغال در دو منطقه جلالوند و عثمانوند کرمانشاه موجب کنترل قاچاق چوب در این منطقه خواهد شد.
وی افزود: استان کرمانشاه با کمبود جنگلبان مواجه است و اکنون به ازای هر۲۷هزار هکتار جنگل، یک جنگلبان داریم که این میزان در کشور نیز مشابه است، اما میانگین جهانی به گونه دیگر است و باید به ازای هر هزار هکتار یک جنگلبان وجود داشته باشد.
کرمانشاه در طرح مردمی کاشت نهال ملی سهیم است
کولانی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری با این عنوان که سهم هر ایرانی سه اصله نهال است، افزود: سهم استان کرمانشاه در طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال ملی، نه میلیون و ۱۰۰هزار اصله نهال است که در مناطق گرمسیر و سردسیر انجام می شود.
این مسوول ادامه داد: منابع طبیعی بستر حیات و توسعه است و هر قدمی که برخلاف طبیعت و تخریب آن باشد چند برابر آن به خودمان ضربه می زند و نسل های بعد از ما را درگیر می کند.
کولانی یادآور شد، احترام به طبیعت احترام به خالق هستی و سلامت جامعه است و ما در برابر مردم و طبیعت مسئولیت اجتماعی داریم.
این مسئول ادامه داد: حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری صحیح چهار رسالت اصلی منابع طبیعی است و وظیفه ما تنها گزارش عملکرد و روزمرگی ها نیست، منابع طبیعی تعطیلی ندارد و عاشقانه و ایثارگرانه کار می کند و باعث حفظ آب و خاک می شود و کارمندان این اداره بدون هیچ پوشش زرهی خدمت می کنند.
وی با بیان اینکه مساحت کل استان به دو بخش ملی و زراعی تقسیم می شود، افزود: طرح کاداستر تقریبا صددرصد در استان اجرا شده است و براساس ارزیابی سازمان که در سطح کشور صورت گرفته، جوابگویی و پاسخ به استعلام مردمی ادارات و ارگان ها توسط این اداره کل تا قبل از اجرای طرح، نزدیک به ۴۵روز زمان می برد که اکنون به دو روز رسیده و استان کرمانشاه در این زمینه سرآمد است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه یادآور شد: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین نیز راه اندازی شده که دارای دو کاربرد پایشی و کاربرد استعلامی است که روزانه وضعیت زمین و منابع ملی و تخلفات را رصد می کند، این سامانه هوشمند از طریق ماهواره رصد می شود.
۳۱۲دمنده برای اطفای حریق وجود دارد
وی به مشارکت های مردمی به ویژه اقلیت ها در اطفای آتش سوزی شهرستان دالاهو اشاره کرد و گفت: بالای یک هزار نفر در عرض ۴۵دقیقه برای اطفای حریق در این منطقه پای کار آمدند و اکنون اطفای حریق به صورت میانگین به دو ساعت در استان رسیده است که این قضیه شامل مناطق صعب العبور نمی شود.
کولانی از وجو ۳۱۲دمنده برای اطفای حریق در سطح استان خبر داد و افزود: ۶۸دمنده از سوی خیرین در منطقه دالاوهو برای اطفای حریق در اختیار ما گذاشته شد.
گزارش از نگار عزتی
دیدگاه