تکمیل کتابخانه مرکزی کرمانشاه که ۱۶سال است به انتظار ناجی نشسته به یکی از بزرگترین رویاهای فرهنگی تبدیل شده بود که اینبار با پیگیری های دکتر محمد رشیدی نماینده مردم شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، جان می گیرد.
به گزارش پایگاه خبری طلوع، سال ۸۶ بود که کلنگ احداث کتابخانه مرکزی کرمانشاه بر زمین زده شد و اکنون که ۱۶سال است از زمان این اتفاق می گذرد نه تنها این کتابخانه فعال نشده بلکه به صورت ساختمان متروکه و نیمه کاره ای به حال خود رها شده است.
چون بودجه کافی در کار نبود،طبقات این کتابخانه از هفت به پنج طبقه نزول پیدا کرد و پس از هربار تزریق اعتبار قطره چکانی، چندین سال متوقف می شد و هنوز هم پس از گذشت سالیان طولانی تکمیل نشده و به بهره برداری نرسیده است.
تا پیش از این از سوی مسوولان فرهنگی استان عنوان شد که ۴۰ درصد اعتبارات کتابخانه مرکزی کرمانشاه استانی و ۶۰ درصد آن از اعتبارات ملی است و اگر این مرکز تکمیل و افتتاح شود توان نگهداری بیش از ۲۰۰ هزار جلد کتاب را دارد که گویای ظرفیت کم نظیر این مکان برای پاسخگویی به نیازهای فرهنگی است.
دکتر محمد رشیدی، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شریف کرمانشاه با اشراف به اینکه تکمیل کتابخانه مرکزی کرمانشاه یکی از مهم ترین مطالبات مردم این دیار است، برای تکمیل این مرکز به رایزنی پرداخت که پیگیری های وی موثر و گره گشا شد.
وی با آگاهی براینکه کتابخانه مرکزی در هر استان، نشانهای از پیشرفت فرهنگی و ادبی آن دیار دارد وکتابخانههای عمومی یکی از مهمترین و حیاتیترین منابع فرهنگی هر جامعه است، پیگیری برای تکمیل این کتابخانه مادر را در راس مطالبات فرهنگی کرمانشاهیان قرار داد و برای تحقق آن کوشش کرد.
اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پنج طبقه کتابخانه مرکزی کرمانشاه خبر خوشایندی بود که در روزهای اخیر به گوش رسید.
دکتر رشیدی برای این منظور به همراه استاندار کرمانشاه و مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حاضر شد و برای اخذ بودجه رایزنی کرد.
نماینده مردم شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در این هم اندیشی عنوان کرد: ایجاد دو طبقه باقیمانده این کتابخانه در قالب فاز توسعه ای نیز دنبال خواهد شد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجه لازم را برای این دو طبقه تخصیص خواهد داد.
وی ادامه داد: امیدوارم با تکمیل این کتابخانه، پایگاه بزرگ فرهنگی در کرمانشاه ایجاد شود و همه نوجوانان، جوانان و آحاد مردم جامعه بهره فرهنگی از این مکان را ببرند.
تکمیل و اتمام این پروژه بیشک نقطه عطفی در تحولات فرهنگی کرمانشاه است، چراکه کرمانشاه تنها استان غرب کشور است که فاقد این کتابخانه است و دوندگی های دکتر رشیدی توانست کوتاهی و غفلت هایی که در گذشته از سوی برخی مدیران به گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی شده بود را جبران کند.
گزارش از زهره کریم زاده-خبرنگار طلوع
دیدگاه