افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22007 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ماجرای بک افتتاح غریبانه در سایه بی‌توجهی دولت به کرمانشاه آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین

رشیدی: طرح شفافیت قوای سه‌گانه به‌زودی برای اجرا ابلاغ خواهد شد
29 ژانویه 2024 - 9:28
شناسه : 291820
11
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی؛ طلوع‌‌کرمانشاه : محمد رشیدی، با اشاره به رفع مجدد ایرادات شورای نگهبان در طرح شفافیت قوای سه‌گانه گفت: همان طور که به مردم قول داده بودیم، طرح شفافیت قوای سه‌گانه بعد از چند بار رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان، تصویب شد/طرح شفافیت قوای‌ سه گانه از دو سال قبل در دستور کار مجلس یازدهم بود اما حدود یک سال و نیم در رفت و برگشت مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان بود تا اینکه در نهایت روز گذشته مجددا ایرادات شورای نگهبان رفع شد. ان‌شاءالله طرح شفافیت قوای سه‌گانه در آینده نزدیک برای اجرا ابلاغ شود/ما قول داده بودیم که شفاف باشیم و پای قول‌مان هم ماندیم. البته ما در مجلس قبل از تصویب نهایی طرح شفافیت، آرای خود را به صورت داوطلبانه اعلام می‌کردیم به طوری که مردم می‌توانستند از چند ماه قبل آرای ما در مجلس شورای اسلامی را در سایت رسمی مجلس مشاهده کنند/طرح شفافیت جزء وعده‌های نمایندگان مجلس یازدهم بود که به لطف خداوند به وعده خودمان عمل کردیم. امیدواریم که در آینده، مجلس دوازدهم شفاف‌تر از مجلس یازدهم باشد.
منبع : ایسنا
پ
پ

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: به زودی طرح شفافیت قوای سه‌گانه برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

محمد رشیدی، با اشاره به رفع مجدد ایرادات شورای نگهبان در طرح شفافیت قوای سه‌گانه گفت: همان طور که به مردم قول داده بودیم، طرح شفافیت قوای سه‌گانه بعد از چند بار رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان، تصویب شد.

وی ادامه داد: طرح شفافیت قوای‌ سه گانه از دو سال قبل در دستور کار مجلس یازدهم بود اما حدود یک سال و نیم در رفت و برگشت مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان بود تا اینکه در نهایت روز گذشته مجددا ایرادات شورای نگهبان رفع شد. ان‌شاءالله طرح شفافیت قوای سه‌گانه در آینده نزدیک برای اجرا ابلاغ شود.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما قول داده بودیم که شفاف باشیم و پای قول‌مان هم ماندیم. البته ما در مجلس قبل از تصویب نهایی طرح شفافیت، آرای خود را به صورت داوطلبانه اعلام می‌کردیم به طوری که مردم می‌توانستند از چند ماه قبل آرای ما در مجلس شورای اسلامی را در سایت رسمی مجلس مشاهده کنند.

رشیدی در پایان گفت: طرح شفافیت جزء وعده‌های نمایندگان مجلس یازدهم بود که به لطف خداوند به وعده خودمان عمل کردیم. امیدواریم که در آینده، مجلس دوازدهم شفاف‌تر از مجلس یازدهم باشد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.