احسان احمدی نصر یک کارشناس و فعال گردشگری در گفتگو با طلوع گفت: در ساختار جامعه بشری روز دنیا همواره در زمینه تعلقات هویتی و برندسازی در این حوزه بحث می شود، بسیاری از کشورهای مختلف که عاری از هرگونه پیشینیه فرهنگی و تاریخی اند به نوعی برای خود تاریخ سازی و هویت سازی می کنند.
وی یه ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری کرمانشاه اشاره و ادامه داد: استان کرمانشاه بیش از هزار اثر تاریخی و فرهنگی،۱۴روستای هدف گردشگری ۵۰منطقه نمونه گردشگری دارد پایگاه جهانی بیستون و منظر جهانی اورامانات و جهان شهر خلاق خوراک بودن به این استان تعلق دارد.
این کارشناس ادامه داد: وجود بی بدیل ترین اثر در بافت شهری به نام تاق بستان که بزرگترین سنگ نگاره دوره ساسانی است، وجود محوطه چند هکتاری و عریض به نام شکارگاه خسرو، تکیه معاون الملک به عنوان پایلوت غرب ایران، دروازه آسیا و دروازه کربلا بودن همه و همه موجب می شود تا ما توقع یابیم که این شهر در توسعه و بالندگی قابل توجهی باشد.
احمدی نصر اضافه کرد: به استاندار کرمانشاه و مدیران مربوطه می گویم گردشگری دکمه ندارد که آن را بزنیم و همه چیز تغییر کند و ناگهان به توسعه برسیم، آقای استاندار در آخرین جلسه ستاد برنامه ریزی سفر اشاره کرد که سال آینده توجه ویژه ای به بخش گردشگری خواهیم داشت من به عنوان یک کارشناس به استاندار محترم کرمانشاه می گویم که این جمله بیش از دو دهه است که توسط استانداران سابق کرمانشاه تکرار شده و هرسال امید داریم این حرف در سال بعد محقق سود و اثرات گردشگری که مهم ترین موضوع در بحث معیشت است شکل بگیرد.
وی افزود: در سالهای اخیر جشنواره های بزرگی در استانداشتیم که می توان به کرمانشاه پایتخت نوروز ایران اشاره کرد، دعوت از سفرای دولتهای مختلف همچون یونسکو، جشنواره بهارانه ها از دیگر برنامه های جذب گردشگر بود که مدتی است بشدت افت کرده است.
وی تاکید کرد در سالهای گذشته از کرمانشاه به عنوان شهر هفت سین ها و سرزمین رنگ و بوم یاد می شد ولی استاندار کرمانشاه اخیرا اشاره کرد که ما و مردم راضی هستیم آسفالت معابر و کوچه ها جایگزین رنگ امیزی جداول شود.
وی با کمی تامل ادامه داد: خیلی توقع و انتظار ما کاهش پیدا کرده که موضوعی بدیهی را به عنوان یک مطالبه یاد کنیم باید از کمی به سمت کیفی رویم تا چه زمان باید سطحمطالبه ما در حد آسفالت و رنگ جداول باشد،گردشگر چندانی بابت چنین وضعیتی به استان ما نخواهد آمد.
به گفته این فعال گردشگری، ما نتوانستیم مکان رخدادگردشگری و جشنواره و موضوعات بینالهای یونسکو ایجاد کنیم تا همه ساله این مهم را تقویت و ارتقا دهیم تا دیگران منتظر باشند این بینال برگزار شود به استان ما بیایند و در آن شرکت کنند.
این کارشناس افزود: ظرفیت زیرساختی مناسبی نیست واقعیت اینست که تخت و امکانات در هتل ها، مراکز اقامتی و مهمانپذیرها کم است براین باورم که پاسخگوی تعدادمسافران نیست،
در سال گذشته ستاد سفر، تفاهم نامه خوبی با مجموعه تورهای گردشگری و آموزش پرورش منعقد کرد که باید ادامه پیدا می کرد اما هرچه رصد میکنم خبری در مورد آن نمیبینم چنین چیزی موجب می شود که فردی مثل من کوچ کند و دیگر به کرمانشاه فکر نکند چون حس میکند آب در هاون کوبیده است.
گفتگو از زهرهکریم زاده-خبرنگار طلوع کرمانشاه
دیدگاه