شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

پخت «نان کامل» در نانوایی‌های کرمانشاه به کجا رسید؟
16 خرداد 1403 - 12:39
شناسه : 293466
11
طلوع‌‌کرمانشاه : نوروز عزیزی، با اشاره به پیگیری حدود یکساله برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی در تعدادی از خبازی‌های کرمانشاه، گفت: در حال حاضر منتظر تعیین قیمت آرد و نان کامل از سوی استانداری هستیم. وی با بیان اینکه آنالیز قیمت را به این منظور ارائه داده‌ایم، عنوان کرد: چنانچه قیمت آرد و نان کامل تعیین شود، ظرف یک هفته آماده پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌ها هستیم. رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه مهمترین نکته درباره پخت نان کامل را تعیین قیمت مناسب و کارشناسی شده برای آن دانست و اظهار کرد: پخت نان کامل هزینه بیشتری داشته و باید یک کارگر نانوایی صرفا برای پخت این نان اختصاص یابد، از همین رو باید قیمتی برای آن تعیین شود که برای نانوایی صرفه اقتصادی داشته باشد. عزیزی تعداد نانوایی‌هایی که در گام اول برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی اعلام آمادگی کرده اند را ۱۰ مورد اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی پخت نان کامل در ۵۰ تا ۱۰۰ خبازی انجام می‌شود. وی معتقد است، چنانچه قیمت مناسبی برای نان کامل در نظر گرفته شود، مورد استقبال نانوایی‌ها قرار خواهد گرفت و احتمالا تا پایان سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ نانوایی برای پخت این نوع نان پای کار می‌آیند. رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از مزایای پخت نان کامل یاد کرد و با بیان اینکه لازم است درباره فواید نان کامل برای مردم اطلاع‌رسانی شود، گفت: در پخت این نوع نان از آرد سبوس‌دار استفاده می‌شود و برای سلامت مردم بسیار مفید است. عزیزی تاکید کرد: اگر قیمت این نوع نان مناسب تعیین شود، به اقتصاد خبازی‌ها نیز کمک خواهد کرد. وی با بیان اینکه در حال حاضر پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌های برخی شهرهای بزرگ از جمله اصفهان، تبریز و شیراز انجام می‌شود، ابراز امیدواری کرد به زودی نیز در کرمانشاه شاهد آغاز پخت نان کامل باشیم.
منبع : ایسنا
پ
پ

 به گفته رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه، طرح پخت نان کامل در تعدادی از نانوایی‌ها در مرحله تعیین قیمت آرد و نان است و چنانچه این قیمت‌ها تعیین شود، در زمانی کوتاه پخت نان کامل در کرمانشاه آغاز می‌شود.

نوروز عزیزی، با اشاره به پیگیری حدود یکساله برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی در تعدادی از خبازی‌های کرمانشاه، گفت: در حال حاضر منتظر تعیین قیمت آرد و نان کامل از سوی استانداری هستیم.

وی با بیان اینکه آنالیز قیمت را به این منظور ارائه داده‌ایم، عنوان کرد: چنانچه قیمت آرد و نان کامل تعیین شود، ظرف یک هفته آماده پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌ها هستیم.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه مهمترین نکته درباره پخت نان کامل را تعیین قیمت مناسب و کارشناسی شده برای آن دانست و اظهار کرد: پخت نان کامل هزینه بیشتری داشته و باید یک کارگر نانوایی صرفا برای پخت این نان اختصاص یابد، از همین رو باید قیمتی برای آن تعیین شود که برای نانوایی صرفه اقتصادی داشته باشد.

عزیزی تعداد نانوایی‌هایی که در گام اول برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی اعلام آمادگی کرده اند را ۱۰ مورد اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی پخت نان کامل در ۵۰ تا ۱۰۰ خبازی انجام می‌شود.

وی معتقد است، چنانچه قیمت مناسبی برای نان کامل در نظر گرفته شود، مورد استقبال نانوایی‌ها قرار خواهد گرفت و احتمالا تا پایان سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ نانوایی برای پخت این نوع نان پای کار می‌آیند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از مزایای پخت نان کامل یاد کرد و با بیان اینکه لازم است درباره فواید نان کامل برای مردم اطلاع‌رسانی شود، گفت: در پخت این نوع نان از آرد سبوس‌دار استفاده می‌شود و برای سلامت مردم بسیار مفید است.

عزیزی تاکید کرد: اگر قیمت این نوع نان مناسب تعیین شود، به اقتصاد خبازی‌ها نیز کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌های برخی شهرهای بزرگ از جمله اصفهان، تبریز و شیراز انجام می‌شود، ابراز امیدواری کرد به زودی نیز در کرمانشاه شاهد آغاز پخت نان کامل باشیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.