یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

خطرات گرمازدگی
22 خرداد 1403 - 11:09
شناسه : 293565
12
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به افزایش دمای هوا و احتمال بروز گرمازدگی، گفت: گرمازدگی حالتی است که در آن دمای بدن به بیش از ۴۰ درجه می‌رسد که این حالت بسیار خطرناک است و استمرار آن می‌تواند منجر به مرگ افراد شود. وی افزود: گرمازدگی یک حالت اورژانسی است و فردی که دچار گرمازدگی شده باید هرچه سریع‌تر تحت درمان قرار گیرد، و گرنه یا دچار آسیب‌های جدی شده و یا جان خود را از دست می‌دهد. شکیبا نفس نفس زدن تند، افزایش ضربان قلب، سردرد، کاهش تعریق، قرمزی پوست، خشک شدن پوست و تهوع و استفراغ را از جمله علائم گرمازدگی عنوان و تصریح کرد: در صورتی که درمان به موقع صورت نگیرد، فرد دچار آسیب‌های مغزی، قلبی، کلیوی و عضلانی شده و در صورت عدم درمان با کم آب شدن بدن، در نهایت فرد جان خود را از دست می‌دهد.
پ
پ
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به خطرات بسیار گرمازدگی، به تشریح علائم و راهکارهای درمانی آن پرداخت.
 
 

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به افزایش دمای هوا و احتمال بروز گرمازدگی، گفت: گرمازدگی حالتی است که در آن دمای بدن به بیش از ۴۰ درجه می‌رسد که این حالت بسیار خطرناک است و استمرار آن می‌تواند منجر به مرگ افراد شود.

وی افزود: گرمازدگی یک حالت اورژانسی است و فردی که دچار گرمازدگی شده باید هرچه سریع‌تر تحت درمان قرار گیرد، و گرنه یا دچار آسیب‌های جدی شده و یا جان خود را از دست می‌دهد.

شکیبا نفس نفس زدن تند، افزایش ضربان قلب، سردرد، کاهش تعریق، قرمزی پوست، خشک شدن پوست و تهوع و استفراغ را از جمله علائم گرمازدگی عنوان و تصریح کرد: در صورتی که درمان به موقع صورت نگیرد، فرد دچار آسیب‌های مغزی، قلبی، کلیوی و عضلانی شده و در صورت عدم درمان با کم آب شدن بدن، در نهایت فرد جان خود را از دست می‌دهد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص عوامل گرمازدگی نیز قرارگیری در هوای گرم و زیر نور خورشید را یکی از مهمترین این عوامل عنوان و تصریح کرد: علاوه بر این، فعالیت شدید در هوای گرم، پوشیدن لباس اضافه در هوای گرم، کم آبی بدن و نوشیدن مشروبات الکلی – منجر به افزایش حرارت بدن می‌شود – هم می‌تواند منجر به گرمازدگی فرد شود.

شکیبا اولین اقدام برای نجات فرد گرمازده را انتقال او به محیط خنک و مسقف عنوان و تصریح کرد: پس از انجام این کار باید دمای بدن را به سرعت پایین آورد، بنابراین بهتر است از آب سرد یا کمپرس یخ استفاده کرده و روی سر، گردن، زیربغل و کشاله ران مصدوم را خنک کرد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به خطرات گرمازدگی از افراد خواست تا حتما نکات مربوط به پیشگیری از گرمازدگی را به ویژه برای سالمندان و کودکان رعایت کنند.

شکیبا گفت: اولین نکته مهم در پیشگیری از گرمازدگی این است که فعالیت در ساعات گرم روز، بویژه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ ظهر در محیط‌های باز محدود شود. در صورتی هم که افراد ناچار به فعالیت در محیط باز در ساعات روز هستند حتما باید از کلاه و عینک استفاده کرده و به میزان کافی آب بنوشند.

وی افزود: فعالیت شدید بدنی در هوای گرم باید محدود شود و توصیه می‌شود انجام حرکات ورزشی و فعالیت‌های دیگر و … به ساعات خنک روز منتقل شود.

شکیبا گفت: همچنین توصیه می‌شود در فصل تابستان که گرمای هوا شدید است، از میوه‌های آبدار و انواع سبزیجات مانند هندوانه، طالبی، خیار، خربزه، فلفل سبز، کرفس و کاهو برای تامین هرچه بهتر آب بدن استفاده شود.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.