چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

علت «شوره سر» و راه درمان آن چیست؟
23 تیر 1403 - 13:10
شناسه : 294002
7
 یک متخصص پوست و مو؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر علی ابراهیمی، با بیان اینکه شوره سر ناشی از نوعی بیماری التهابی پوست است، گفت: بیماری درماتیت سبورئیک نوعی بیماری التهابی پوست است که عمدتا در ناحیه سر و صورت بروز پیدا می کند. وی افزود: این بیماری در ناحیه پوست سر بصورت شوره و در نواحی مختلف صورت از جمله در ابرو، پشت پلک، پشت گوش و... و بعضا در نواحی سینه و پشت خود را به شکل قرمزی و خارش نشان می‌دهد. ابراهیمی گفت: این بیماری ژنتیکی و ارثی بوده و برخی عوامل از جمله آب و هوای سرد و استرس و فشار عصبی در بروز آن دخیل است و افرادی که زمینه ژنتیکی داشته باشند، در این شرایط بیشتر دچار شوره سر می‌شوند. وی افزود: با عود کردن بیماری در شرایط مذکور، پوسته های سر به هم چسبیده و به شکل دانه های سفید رنگی روی مو دیده می‌شوند که ظاهر ناخوشایندی دارد. ابراهیمی با بیان اینکه شوره سر درمان قطعی ندارد، گفت: با توجه به زمینه ژنتیکی و ارثی بروز شوره سر، این بیماری تنها با تجویز برخی شامپوها و یا دارو قابل کنترل است و ممکن است در شرایطی مانند استرس و فشار عصبی دوباره عود کند. وی افزود: چنانچه شدت شوره سر چندان زیاد نباشد، برخی انواع شامپوها تجویز می شود و هر زمان که افراد با این معضل مواجه شدند می توانند از آن استفاده کنند. در مواقعی هم که شدت شوره سر بالاست در کنار تجویز شامپو، از داروهای خوراکی هم استفاده می‌شود. این متخصص پوست و مو در خصوص مسری بودن شوره سر هم گفت: با توجه به اینکه شوره سر ناشی از یک بیماری ارثی است، بنابراین مسری نبوده و استفاده از شانه یا حوله سر و ... افرادی که شوره دارند، موجب انتقال آن نمی‌شود
منبع : ایسنا
پ
پ

 یک متخصص پوست و مو به تشریح چرایی بروز شوره سر و راه‌های درمان آن پرداخت.

دکتر علی ابراهیمی، با بیان اینکه شوره سر ناشی از نوعی بیماری التهابی پوست است، گفت: بیماری درماتیت سبورئیک نوعی بیماری التهابی پوست است که عمدتا در ناحیه سر و صورت بروز پیدا می کند.

وی افزود: این بیماری در ناحیه پوست سر بصورت شوره و در نواحی مختلف صورت از جمله در ابرو، پشت پلک، پشت گوش و… و بعضا در نواحی سینه و پشت خود را به شکل قرمزی و خارش نشان می‌دهد.

ابراهیمی گفت: این بیماری ژنتیکی و ارثی بوده و برخی عوامل از جمله آب و هوای سرد و استرس و فشار عصبی در بروز آن دخیل است و افرادی که زمینه ژنتیکی داشته باشند، در این شرایط بیشتر دچار شوره سر می‌شوند.

وی افزود: با عود کردن بیماری در شرایط مذکور، پوسته های سر به هم چسبیده و به شکل دانه های سفید رنگی روی مو دیده می‌شوند که ظاهر ناخوشایندی دارد.

ابراهیمی با بیان اینکه شوره سر درمان قطعی ندارد، گفت: با توجه به زمینه ژنتیکی و ارثی بروز شوره سر، این بیماری تنها با تجویز برخی شامپوها و یا دارو قابل کنترل است و ممکن است در شرایطی مانند استرس و فشار عصبی دوباره عود کند.

وی افزود: چنانچه شدت شوره سر چندان زیاد نباشد، برخی انواع شامپوها تجویز می شود و هر زمان که افراد با این معضل مواجه شدند می توانند از آن استفاده کنند. در مواقعی هم که شدت شوره سر بالاست در کنار تجویز شامپو، از داروهای خوراکی هم استفاده می‌شود.

این متخصص پوست و مو در خصوص مسری بودن شوره سر هم گفت: با توجه به اینکه شوره سر ناشی از یک بیماری ارثی است، بنابراین مسری نبوده و استفاده از شانه یا حوله سر و … افرادی که شوره دارند، موجب انتقال آن نمی‌شود

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.