چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21582 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده

راه‌های انتقال وعلائم تب‌دِنگی
31 تیر 1403 - 12:09
شناسه : 294057
7
طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر زینب محسنی افشار، با اشاره به شناسایی موارد این بیماری در برخی استان‌های کشور، گفت: این بیماری از طریق گزش پشه‌ای به نام «آئدس» منتقل شده و قابلیت سرایت از انسان به انسان را ندارد. وی افزود: در بیشتر موارد، این بیماری بدون علامت بوده و تنها در درصدی از بیماران علامت دار می‌شود. محسنی افشار گفت: این بیماری در صورت علامت دار شدن در دو فرم بروز پیدا کرده و در دسته‌ای از افراد مشابه یک بیماری ویروسی مانند آنفلوآنزا ظاهر شده و در درصد بسیار کمی مشکلات انعقادی و خونریزی‌های داخلی ایجاد می‌کند. وی افزود: در مواردی که بیماری مشابه آنفلوآنزا باشد، افراد عمدتا علائمی مانند بدن درد و دردهای عضلانی و تب و لرز را تجربه کرده و علائمی مانند گلودرد و آبریزش بینی در آنها کمتر مشاهده می‌شود. محسنی افشار گفت: این امکان وجود دارد که در صورت پیشرفت بیماری در این دسته از بیماران، علائم به سمت مشکلات انعقادی و خونریزی برود، بنابراین افراد در صورت داشتن علائم مشابه آنفلوآنزا باید سریعا به پزشک مراجعه کنند. این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در فرم دیگر بیماری که فرد دچار مشکلات انعقادی و خونریزی می‌شود، درمان بسیار دشوار است و احتمال وارد شدن شوک و مرگ فرد وجود دارد و با توجه به اینکه بیماری درمان خاصی ندارد تنها درمان‌های حمایتی مانند مایع درمانی انجام گرفته و با بررسی مرتب میزان هموگلوبین، فاکتورهای انعقادی هم تجویز می‌شود. محسنی افشار گفت: با توجه به اینکه این بیماری در درصد کمی از مبتلایان می‌تواند خطرساز شود، در همین راستا توصیه می‌شود افراد حتما پیشگیری‌های لازم در زمینه ابتلا به این بیماری را انجام دهند.
منبع : ایسنا
پ
پ

 با توجه به شناسایی موارد ابتلا به «تب دِنگی» در برخی استان‌های کشور، یک متخصص بیماریهای عفونی به تشریح راه‌های انتقال، علائم این بیماری و خطرات احتمالی آن پرداخت.

دکتر زینب محسنی افشار، با اشاره به شناسایی موارد این بیماری در برخی استان‌های کشور، گفت: این بیماری از طریق گزش پشه‌ای به نام «آئدس» منتقل شده و قابلیت سرایت از انسان به انسان را ندارد.

وی افزود: در بیشتر موارد، این بیماری بدون علامت بوده و تنها در درصدی از بیماران علامت دار می‌شود.

محسنی افشار گفت: این بیماری در صورت علامت دار شدن در دو فرم بروز پیدا کرده و در دسته‌ای از افراد مشابه یک بیماری ویروسی مانند آنفلوآنزا ظاهر شده و در درصد بسیار کمی مشکلات انعقادی و خونریزی‌های داخلی ایجاد می‌کند.

وی افزود: در مواردی که بیماری مشابه آنفلوآنزا باشد، افراد عمدتا علائمی مانند بدن درد و دردهای عضلانی و تب و لرز را تجربه کرده و علائمی مانند گلودرد و آبریزش بینی در آنها کمتر مشاهده می‌شود.

محسنی افشار گفت: این امکان وجود دارد که در صورت پیشرفت بیماری در این دسته از بیماران، علائم به سمت مشکلات انعقادی و خونریزی برود، بنابراین افراد در صورت داشتن علائم مشابه آنفلوآنزا باید سریعا به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در فرم دیگر بیماری که فرد دچار مشکلات انعقادی و خونریزی می‌شود، درمان بسیار دشوار است و احتمال وارد شدن شوک و مرگ فرد وجود دارد و با توجه به اینکه بیماری درمان خاصی ندارد تنها درمان‌های حمایتی مانند مایع درمانی انجام گرفته و با بررسی مرتب میزان هموگلوبین، فاکتورهای انعقادی هم تجویز می‌شود.

محسنی افشار گفت: با توجه به اینکه این بیماری در درصد کمی از مبتلایان می‌تواند خطرساز شود، در همین راستا توصیه می‌شود افراد حتما پیشگیری‌های لازم در زمینه ابتلا به این بیماری را انجام دهند.

این متخصص بیماریهای عفونی گفت: با توجه به اینکه تنها راه انتقال این بیماری از طریق گزش پشه است، توصیه می‌شود افراد حتما از توری برای در و پنجره‌ها استفاده کنند.

وی افزود: عمده فعالیت این پشه و گزش آن در ساعات صبح و غروب است و توصیه می‌شود افراد در این ساعات حتی‌المقدور بیرون نرفته و درب و پنجره‌ها را بدون توری باز نگذارند.

محسنی افشار گفت: همچنین عمده این پشه‌ها در کنار آب‌های راکد زندگی می‌کنند، بنابراین افراد باید از نزدیک‌شدن به این آب‌ها خودداری کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.