یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

راه‌های انتقال وعلائم تب‌دِنگی
31 تیر 1403 - 12:09
شناسه : 294057
7
طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر زینب محسنی افشار، با اشاره به شناسایی موارد این بیماری در برخی استان‌های کشور، گفت: این بیماری از طریق گزش پشه‌ای به نام «آئدس» منتقل شده و قابلیت سرایت از انسان به انسان را ندارد. وی افزود: در بیشتر موارد، این بیماری بدون علامت بوده و تنها در درصدی از بیماران علامت دار می‌شود. محسنی افشار گفت: این بیماری در صورت علامت دار شدن در دو فرم بروز پیدا کرده و در دسته‌ای از افراد مشابه یک بیماری ویروسی مانند آنفلوآنزا ظاهر شده و در درصد بسیار کمی مشکلات انعقادی و خونریزی‌های داخلی ایجاد می‌کند. وی افزود: در مواردی که بیماری مشابه آنفلوآنزا باشد، افراد عمدتا علائمی مانند بدن درد و دردهای عضلانی و تب و لرز را تجربه کرده و علائمی مانند گلودرد و آبریزش بینی در آنها کمتر مشاهده می‌شود. محسنی افشار گفت: این امکان وجود دارد که در صورت پیشرفت بیماری در این دسته از بیماران، علائم به سمت مشکلات انعقادی و خونریزی برود، بنابراین افراد در صورت داشتن علائم مشابه آنفلوآنزا باید سریعا به پزشک مراجعه کنند. این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در فرم دیگر بیماری که فرد دچار مشکلات انعقادی و خونریزی می‌شود، درمان بسیار دشوار است و احتمال وارد شدن شوک و مرگ فرد وجود دارد و با توجه به اینکه بیماری درمان خاصی ندارد تنها درمان‌های حمایتی مانند مایع درمانی انجام گرفته و با بررسی مرتب میزان هموگلوبین، فاکتورهای انعقادی هم تجویز می‌شود. محسنی افشار گفت: با توجه به اینکه این بیماری در درصد کمی از مبتلایان می‌تواند خطرساز شود، در همین راستا توصیه می‌شود افراد حتما پیشگیری‌های لازم در زمینه ابتلا به این بیماری را انجام دهند.
منبع : ایسنا
پ
پ

 با توجه به شناسایی موارد ابتلا به «تب دِنگی» در برخی استان‌های کشور، یک متخصص بیماریهای عفونی به تشریح راه‌های انتقال، علائم این بیماری و خطرات احتمالی آن پرداخت.

دکتر زینب محسنی افشار، با اشاره به شناسایی موارد این بیماری در برخی استان‌های کشور، گفت: این بیماری از طریق گزش پشه‌ای به نام «آئدس» منتقل شده و قابلیت سرایت از انسان به انسان را ندارد.

وی افزود: در بیشتر موارد، این بیماری بدون علامت بوده و تنها در درصدی از بیماران علامت دار می‌شود.

محسنی افشار گفت: این بیماری در صورت علامت دار شدن در دو فرم بروز پیدا کرده و در دسته‌ای از افراد مشابه یک بیماری ویروسی مانند آنفلوآنزا ظاهر شده و در درصد بسیار کمی مشکلات انعقادی و خونریزی‌های داخلی ایجاد می‌کند.

وی افزود: در مواردی که بیماری مشابه آنفلوآنزا باشد، افراد عمدتا علائمی مانند بدن درد و دردهای عضلانی و تب و لرز را تجربه کرده و علائمی مانند گلودرد و آبریزش بینی در آنها کمتر مشاهده می‌شود.

محسنی افشار گفت: این امکان وجود دارد که در صورت پیشرفت بیماری در این دسته از بیماران، علائم به سمت مشکلات انعقادی و خونریزی برود، بنابراین افراد در صورت داشتن علائم مشابه آنفلوآنزا باید سریعا به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در فرم دیگر بیماری که فرد دچار مشکلات انعقادی و خونریزی می‌شود، درمان بسیار دشوار است و احتمال وارد شدن شوک و مرگ فرد وجود دارد و با توجه به اینکه بیماری درمان خاصی ندارد تنها درمان‌های حمایتی مانند مایع درمانی انجام گرفته و با بررسی مرتب میزان هموگلوبین، فاکتورهای انعقادی هم تجویز می‌شود.

محسنی افشار گفت: با توجه به اینکه این بیماری در درصد کمی از مبتلایان می‌تواند خطرساز شود، در همین راستا توصیه می‌شود افراد حتما پیشگیری‌های لازم در زمینه ابتلا به این بیماری را انجام دهند.

این متخصص بیماریهای عفونی گفت: با توجه به اینکه تنها راه انتقال این بیماری از طریق گزش پشه است، توصیه می‌شود افراد حتما از توری برای در و پنجره‌ها استفاده کنند.

وی افزود: عمده فعالیت این پشه و گزش آن در ساعات صبح و غروب است و توصیه می‌شود افراد در این ساعات حتی‌المقدور بیرون نرفته و درب و پنجره‌ها را بدون توری باز نگذارند.

محسنی افشار گفت: همچنین عمده این پشه‌ها در کنار آب‌های راکد زندگی می‌کنند، بنابراین افراد باید از نزدیک‌شدن به این آب‌ها خودداری کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.