دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21388 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

کرمانشاه؛ بهشت باستان شناسی دنیا/ ایجاد موزه پارینه سنگی در کرمانشاه با جدیت دنبال شود آتش در پناهگاه حیات وحش بیستون پس از ۳ روز مهار شد ۱۱ ویتامین و مواد معدنی ضروری و مورد نیاز بدن برای تحصیل از کرمانشاه مهاجرت کردم/ سال آینده برمی‌گردم برخورد آتشین تریلی‌ها در محور بیستون- صحنه تکمیل بزرگراه کربلا در استان کرمانشاه به ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد معارفه سرپرست جدید معاونت فنی و شهرسازی شهرداری کرمانشاه برگزار شد نصب سرعت کاه های آسفالتی در۱۲ نقطه مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ لباسِ تنگ برای «مدرسه» ممنوع! طرح توسعه میادین نفتی سومار و سامان در شورای اقتصاد تصویب شد آغاز به کار نمایشگاه «پاییزه» در کرمانشاه مخالفت آموزش و پرورش با افزایش ۳۰ درصدی نرخ سرویس مدارس کرمانشاه /تاخیر در اعلام نرخ نهایی باعث سوء استفاده دلالان می شود وقت و انرژی خود را برای افرادی با این ۶ خصوصیت هدر ندهید کرمانشاه خُنک می‌شود نقاط ایجاد آبگرفتگی شهر کرمانشاه شناسایی و رفع مشکل می شود پایان رقابت‌های لیگ برتر بدنسازی/ اصفهان قهرمان و کرمانشاه نائب‌قهرمان شد نیمی از کرمانشاهیان نمی دانند که این شهر تئاتر دارد!/کاتالونیا بر روی صحنه می رود+تصویر لایروبی رودخانه‌های کرمانشاه برای شروع بارش‌های پاییزی نگرانی ها از فروش بی سروصدای سهام ایران خودرو در کرمانشاه!/ نباید به سرنوشت لرستان دچار شویم  

معدوم سازی بیش از ۱۴۰کیلو‌گرم گوشت تاریخ گذشته در یکی از رستوران‌ های کرمانشاه
24 مرداد 1403 - 13:54
شناسه : 294444
3
طلوع‌‌کرمانشاه : کیوان عبدی در مصاحبه با خبرنگار طلوع کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدا امسال،حدود ۲۶مورد از مشاغل مرتبط با محصولات پروتئینی پلمپ شده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته این آمار روند افزایشی داشته گفت: به تازگی بیش از ۱۴۰کیلوگرم گوشت تاریخ مصرف گذشته در یکی از رستوران های شهر معدوم سازی شد. وی در ادامه عنوان کرد:نسبت به مدت مشابه سال گذشته معدوم سازی محصولات پروتئینی بیشتر شده که از این۲۶مورد پلمپ شده ۶موردمربوط به اغذیه فروشی ها،۴مورد کبابی ها،۲مورد فروش مرغ،۵ مورد در فست فودی‌ها،۷مورد غذاهای آماده، یک مورد رستوران و یک مورد کارگاه آماده سازی غذاهای آماده است. این مسئول علت فساد گوشت و مرغ هارا خروج مداوم این محصولات از انجماد عنوان کرد و گفت:معمولا بخاطر بسته بندی بزرگ این محصولات که بیش از حد مصرف و فروش است ،باعث میشود این محصولات به طور مداوم از انجماد خارج شوند و با تغییر رنگ همراه شوند و فاسد شوند. عبدی از تشکیل بیش از ۱۲۰پرونده قضایی از ابتدا سال خبر داد و گفت:از ابتدای امسال حدود ۱۲۰ پرونده قضایی تحویل مراجعه قضایی داده شده که شامل تمام اصناف تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی،ارایشی و بهداشتی بوده است. این مسئول در مورد برخورد با متخلفین این چنین گفت:مواردی که نقص بحرانی دارند و مستقیما بر سلامت افراد تاثیر گذارند،چنانچه بین ۲۴تا۴۸ساعت رفع نقص نکند از ادامه فعالیت جلوگیری و پلمپ میشوند . مواردی هستند که غیر بحرانی هستند که بر اساس نظریه کارشناسان از ۱ تا۶۰ روز به آنها برای رفع نقص فرصت داده میشود و بعد از پلمپ پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده میشود.
نویسنده : نگار عزتی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه از معدوم سازی بیش از ۱۴۰کیلوگرم گوشت تاریخ مصرف گذشته در یکی از رستوران های شهر کرمانشاه خبر داد.

کیوان عبدی در مصاحبه با خبرنگار طلوع کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدا امسال،حدود ۲۶مورد از مشاغل مرتبط با محصولات پروتئینی پلمپ شده است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته این آمار روند افزایشی داشته گفت: به تازگی بیش از ۱۴۰کیلوگرم گوشت تاریخ مصرف گذشته در یکی از رستوران های شهر معدوم سازی شد.

وی در ادامه عنوان کرد:نسبت به مدت مشابه سال گذشته معدوم سازی محصولات پروتئینی بیشتر شده که از این۲۶مورد پلمپ شده ۶موردمربوط به اغذیه فروشی ها،۴مورد کبابی ها،۲مورد فروش مرغ،۵ مورد در فست فودی‌ها،۷مورد غذاهای آماده، یک مورد رستوران و یک مورد کارگاه آماده سازی غذاهای آماده است.

این مسئول علت فساد گوشت و مرغ هارا خروج مداوم این محصولات از انجماد عنوان کرد و گفت:معمولا بخاطر بسته بندی بزرگ این محصولات که بیش از حد مصرف و فروش است ،باعث میشود این محصولات به طور مداوم از انجماد خارج شوند و با تغییر رنگ همراه شوند و فاسد شوند.

عبدی از تشکیل بیش از ۱۲۰پرونده قضایی از ابتدا سال خبر داد و گفت:از ابتدای امسال حدود ۱۲۰ پرونده قضایی تحویل مراجعه قضایی داده شده که شامل تمام اصناف تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی،ارایشی و بهداشتی بوده است.

این مسئول در مورد برخورد با متخلفین این چنین گفت:مواردی که نقص بحرانی دارند و مستقیما بر سلامت افراد تاثیر گذارند،چنانچه بین ۲۴تا۴۸ساعت رفع نقص نکند از ادامه فعالیت جلوگیری و پلمپ میشوند . مواردی هستند که غیر بحرانی هستند که بر اساس نظریه کارشناسان از ۱ تا۶۰ روز به آنها برای رفع نقص فرصت داده میشود و بعد از پلمپ پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده میشود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه در پایان با بیان اینکه همشهریان باید از مراکز معتبر خرید‌کنند،گفت: شهروندان حتما از واحد های مجاز ورسمی خرید کنند و از کشتارهای غیر مجاز و‌دستفروشان به هیچ عنوان خرید نکنند و چنانچه مشکلات بهداشتی،معابر عمومی، پسماند آب و…مشاهده کردند باسامانه رایگان و۲۴ساعته ۱۹۰تماس بگیرند و شکایات خود را عنوان کنند.

گفتگو از نگار عزتی-خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.