دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21388 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

کرمانشاه؛ بهشت باستان شناسی دنیا/ ایجاد موزه پارینه سنگی در کرمانشاه با جدیت دنبال شود آتش در پناهگاه حیات وحش بیستون پس از ۳ روز مهار شد ۱۱ ویتامین و مواد معدنی ضروری و مورد نیاز بدن برای تحصیل از کرمانشاه مهاجرت کردم/ سال آینده برمی‌گردم برخورد آتشین تریلی‌ها در محور بیستون- صحنه تکمیل بزرگراه کربلا در استان کرمانشاه به ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد معارفه سرپرست جدید معاونت فنی و شهرسازی شهرداری کرمانشاه برگزار شد نصب سرعت کاه های آسفالتی در۱۲ نقطه مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ لباسِ تنگ برای «مدرسه» ممنوع! طرح توسعه میادین نفتی سومار و سامان در شورای اقتصاد تصویب شد آغاز به کار نمایشگاه «پاییزه» در کرمانشاه مخالفت آموزش و پرورش با افزایش ۳۰ درصدی نرخ سرویس مدارس کرمانشاه /تاخیر در اعلام نرخ نهایی باعث سوء استفاده دلالان می شود وقت و انرژی خود را برای افرادی با این ۶ خصوصیت هدر ندهید کرمانشاه خُنک می‌شود نقاط ایجاد آبگرفتگی شهر کرمانشاه شناسایی و رفع مشکل می شود پایان رقابت‌های لیگ برتر بدنسازی/ اصفهان قهرمان و کرمانشاه نائب‌قهرمان شد نیمی از کرمانشاهیان نمی دانند که این شهر تئاتر دارد!/کاتالونیا بر روی صحنه می رود+تصویر لایروبی رودخانه‌های کرمانشاه برای شروع بارش‌های پاییزی نگرانی ها از فروش بی سروصدای سهام ایران خودرو در کرمانشاه!/ نباید به سرنوشت لرستان دچار شویم  

۲۵ دلیل برای مصرف ارده و شیره
25 مرداد 1403 - 11:44
شناسه : 294450
6
طلوع‌‌کرمانشاه : خواص و اهمیت ارده و شیره در طب سنتی  ارده و شیره یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین مواد غذایی است که به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف می شود. دو ماده اصلی تشکیل دهنده اصلی این خوراکی، کنجد و دوشاب(شیره انگور) است. ارده و شیره هر کدام به تنهایی برای سلامتی مفید هستند و با ترکیب با هم خواصشان معجزه آسا می شود. ترکیبات و ارزش غذایی ارده شیره ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. برای تهیه ارده و شیره این خمیر کنجد له شده را با شیره میوه های مختلف مانند انگور، خرما و انجیر مخلوط می کنند اما شکل رایج تر آن، ترکیب با شیره انگور اسـت. برای پیشگیری از شیرین شدن بیش ازحد، از مقدار کمتری شیره استفاده می کنند. ارده و شیره کاملاً گیاهی و خالی از گلوتن است و دارای مواد مغذی فراوانی مانند «آمینواسیدها و چربی های سالم»، «فیبر»، «پروتئین»، «انواع ویتامین بخصوص ویتامین گروه ب»، «تیامین»، «منیزیم»، «مس»، «فسفر»، «منگنز»، «آهن» و «زینک» است. نوشته های مشابه شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای سرد مزاجان بسیار مفید است اما  گرم مزاج ها باید این ماده خوراکی را با احتیاط مصرف نمایند زیرا موجب غلیظ شدن صفرا و جوش زدن می شود. مصلح ارده و شیره، سرکه و عسل است و گرم مزاجان برای تعدیل طبیعت ارده و شیره می توانند آن را همراه سرکه و عسل یا میوه های تازه با طبیعت سرد مصرف کنند/کالری ارده و شیره انگور میزان کالری ارده و شیره انگور (نسبت 1 به 1 قاشق غذا خوری) 125 کالری است.
منبع : عصرترکیه
پ
پ

ارده و شیره به عنوان یک ماده غذایی طبیعی خواص بسیاری به همراه دارد، استفاده از ارده و شیره برای بهبود سلامت بدن و همچنین درمان برخی از بیماری ها بی نظیر است.

خواص و اهمیت ارده و شیره در طب سنتی

 ارده و شیره یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین مواد غذایی است که به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف می شود. دو ماده اصلی تشکیل دهنده اصلی این خوراکی، کنجد و دوشاب(شیره انگور) است. ارده و شیره هر کدام به تنهایی برای سلامتی مفید هستند و با ترکیب با هم خواصشان معجزه آسا می شود.

ترکیبات و ارزش غذایی ارده شیره

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. برای تهیه ارده و شیره این خمیر کنجد له شده را با شیره میوه های مختلف مانند انگور، خرما و انجیر مخلوط می کنند اما شکل رایج تر آن، ترکیب با شیره انگور اسـت. برای پیشگیری از شیرین شدن بیش ازحد، از مقدار کمتری شیره استفاده می کنند.

ارده و شیره کاملاً گیاهی و خالی از گلوتن است و دارای مواد مغذی فراوانی مانند «آمینواسیدها و چربی های سالم»، «فیبر»، «پروتئین»، «انواع ویتامین بخصوص ویتامین گروه ب»، «تیامین»، «منیزیم»، «مس»، «فسفر»، «منگنز»، «آهن» و «زینک» است.

نوشته های مشابه

شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای سرد مزاجان بسیار مفید است اما  گرم مزاج ها باید این ماده خوراکی را با احتیاط مصرف نمایند زیرا موجب غلیظ شدن صفرا و جوش زدن می شود. مصلح ارده و شیره، سرکه و عسل است و گرم مزاجان برای تعدیل طبیعت ارده و شیره می توانند آن را همراه سرکه و عسل یا میوه های تازه با طبیعت سرد مصرف کنند.

کالری ارده و شیره انگور

میزان کالری ارده و شیره انگور (نسبت ۱ به ۱ قاشق غذا خوری) ۱۲۵ کالری است.

 

خواص بی نظیر ارده و شیره

25 دلیل برای مصرف ارده و شیره3

۱٫ شیره و ارده، انرژی زا بوده و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند.

۲٫ ارده و شیره خاصیت آنتی ترومبوتیک دارد و باعث جلوگیری از لخته شدن خون در بدن می شوند.

۳٫ ارده و شیره سطح کلسترول خون را کاهش داده و با جریان بخشیدن به خون و جلوگیری از لخته شدن آن، فشارخون و ضربان قلب را تنظیم می کند.

۴٫ ارده و شیره برای سلامتی و برای بهبود عملکرد بدن مفیدند و به تنهایی بخش مهمی از نیازهای بدن را برطرف می کنند.

۵٫ ارده و شیره به دلیل وجود کنجد نیاز روزانه به کلسیم بدن را تامین و برای استحکام استخوان بندی، درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است و موجب سلامت دندان می شود.

۶٫ ارده و شیره دارای چربی سالم و طبیعی سسامین و سسامولین است که برای محافظت از قلب و عروق و جلوگیری از بسته شدن رگ های منتهی به قلب بسیار مفید هستند.

۷٫ ارده و شیره غنی از پروتئین است و نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می کند.

۸٫ ارده و شیره یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن است که برای افرادی که مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند می تواند بسیار مۆثر باشد.

۹٫ ارده و شیره هر دو سرشار از آهن بوده و برای رفع خستگی مفید هستند و ضعف و بی حالی را از بین می برند و خواب رفتن دست و پا را درمان می کنند.

۱۰٫ ارده و شیره برای نرم کردن سینه مفید است.

۱۱٫ ارده و شیره ملین و مسهل است و یبوست را رفع می کند.

۱۲٫ ارده و شیره تقویت کننده نیروی جنسی می باشد. برای درمان کمبود اسپرم در مردان خوردن ارده با شیره انگور بعنوان صبحانه هفته ای سه الی ۴ بار توصیه می شود.

25 دلیل برای مصرف ارده و شیره4

۱۳٫ ارده و شیره منضج دمل ها و زخم های چرکی و تسکین دهنده درد، گرمی و خشکی عضو می باشد و به ترمیم زخم کمک می کند.

۱۴٫ ارده و شیره به درمان اختلالات کبد و کلیه کمک می کند.

۱۵٫ ارده و شیره انرژی لازم به کودکان را می رساند و باعث فعال شدن سلول های عصبی و تقویت حافظه شان می شود.

۱۶٫ ارده و شیره ضدنفخ  است و عملکرد معده و روده را بهبود می دهد.

۱۷٫ ارده و شیره مدر قاعده آور است.

۱۸٫ ارده و شیره در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن و پاکسازی بقایای غذاها در روده و معده می شود.

۱۹٫ شیره و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.

۲۰٫ ارده و شیره برای رفع بیماری های رحم توصیه می شود.

۲۱٫ ارده و شیره به درمان افسردگی هم کمک می کند.

۲۲٫ ارده و شیره به تولید کلاژن و جوان سازی پوست بسیار کمک می کند.

۲۳٫ ارده و شیره پیری را به تاخیر می اندازد و مانند یک ضدآفتاب طبیعی از پوست در برابر نور خورشید محافظت می کند.

۲۴٫ ترکیب شیره انگور و ارده کنجد به ورزشکاران توصیه می شود چراکه علاوه بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات می شود.

۲۵٫ مصرف شیره ی انگور برای پیشگیری از سرطان مفید است. شیره با ارده پلاکت خون را افزایش میدهد و برای افرادی کـه پلاکت خون پایینی دارند، مفید اسـت.

شرایط نگهداری ارده و شیره

25 دلیل برای مصرف ارده و شیره1

ارده و شیره سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است پس باید آن را در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید زیرا اگر در معرض هوای گرم و نور قرار بگیرند، چربی هایشان اکسید شده و روغن به اصطلاح فاسد می شود.

نکته مهم :

ارده و شیره کالری بالایی هم دارند و برای افراد کم تحرک و کسانی که ورزش روزانه و منظمی ندارند، چندان توصیه نمی شود و چاقی را برای آنها به همراه می آورد.

مقدار زیاد ارده و شیره به افراد دچار دیابت توصیه نمی شود زیرا سبب افزایش قند خون می گردد.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.