چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

رکود آب منطقه‌ای کرمانشاه یکساله می‌شود؟ مدیرغیربومی حیات کرمانشاه را تهدید می کند
25 مرداد 1403 - 13:12
شناسه : 294455
7
طلوع‌‌کرمانشاه : پاییز سال گذشته بود که سرپرست جدید شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه بعد از یک دوره نه چندان پررونق معرفی شد و این امید را ایجاد کرد که با حضور مدیری تازه نفس تحرکی در پروژه‌های عظیم تامین آب کرمانشاه رخ دهد/مدیری غیربومی که بعد از مدت کوتاه سرپرستی، مدیرعامل شد و حالا با گذشت حدود ۸ یا ۹ ماه از انتصابش، کوچکترین گام محسوسی برای تحول در حوزه آب برنداشته است/حوزه‌ای که شاید بتوان از آن به عنوان حیاتی‌ترین دستگاه استان یاد کرد، زیرا اگر شرکت آب منطقه‌ای کار تامین آب را به درستی انجام ندهد در درجه اول مردم آبی برای نوشیدن ندارند/غذایی هم برای خوردن نیست زیرا بخش عمده تامین آب بخش کشاورزی نیز از طریق سدها و شبکه پایین‌دستی آنها تامین می‌شود و عدم تامین آب کافی امنیت غذایی استان را تهدید خواهد کرد. از سوی دیگر حتی تولید، صنعت و اقتصاد استان نیز وابسته به تامین آب صنایع توسط شرکت آب منطقه‌ای است. با این اوصاف حضور مدیری منفعل که هیچ تحرکی برای پیگیری پروژه‌های عظیم و چند هزار میلیاردی این بخش از خود نشان نمی‌دهد و تنها در حال گذراندن دوره مدیریت خود است می‌تواند اتفاقات خطرناکی را برای آینده تامین آب کرمانشاه رقم بزند./ساماندهی آبشوران که قرار بود از سال ۱۳۹۰ ظرف مدت چهار تا پنج سال اجرایی شود حالا کمتر از ۶۰ درصد پیشرفت دارد و ۱۳ سال است که شرایط بد این رودخانه که به کانال فاضلاب تبدیل شده مردم را آزار می‌دهد/این بلاتکلیفی ۱۳ ساله باعث شد سال گذشته بخش‌هایی از دیواره این رودخانه در خیابان شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه ریزش کند و حالا کارشناسان مدام درباره خطر ریزش‌های جدی خصوصا در منطقه پل حدادعادل هشدار می‌دهند. قسمتی که در محدوده خیابان شهید اشرفی اصفهانی ریزش کرد و مدت‌ها این معبر اصلی تردد مردم شهر بلاتکلیف بود نیز حالا توسط شهرداری در حال بهسازی است. در سایر حوزه ها از جمله شبکه پایان سدها، مطالعات سدهای جدید از جمله سد بیستون، مخازن آب شرب، و … نیز در این مدت کاری که به چشم بیاید در آب منطقه‌ای کرمانشاه انجام نشده است.
منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری طلوع، پاییز سال گذشته بود که سرپرست جدید شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه بعد از یک دوره نه چندان پررونق معرفی شد و این امید را ایجاد کرد که با حضور مدیری تازه نفس تحرکی در پروژه‌های عظیم تامین آب کرمانشاه رخ دهد.

مدیری غیربومی که بعد از مدت کوتاه سرپرستی، مدیرعامل شد و حالا با گذشت حدود ۸ یا ۹ ماه از انتصابش، کوچکترین گام محسوسی برای تحول در حوزه آب برنداشته است.

حوزه‌ای که شاید بتوان از آن به عنوان حیاتی‌ترین دستگاه استان یاد کرد، زیرا اگر شرکت آب منطقه‌ای کار تامین آب را به درستی انجام ندهد در درجه اول مردم آبی برای نوشیدن ندارند.

غذایی هم برای خوردن نیست زیرا بخش عمده تامین آب بخش کشاورزی نیز از طریق سدها و شبکه پایین‌دستی آنها تامین می‌شود و عدم تامین آب کافی امنیت غذایی استان را تهدید خواهد کرد.

از سوی دیگر حتی تولید، صنعت و اقتصاد استان نیز وابسته به تامین آب صنایع توسط شرکت آب منطقه‌ای است.

با این اوصاف حضور مدیری منفعل که هیچ تحرکی برای پیگیری پروژه‌های عظیم و چند هزار میلیاردی این بخش از خود نشان نمی‌دهد و تنها در حال گذراندن دوره مدیریت خود است می‌تواند اتفاقات خطرناکی را برای آینده تامین آب کرمانشاه رقم بزند.

دو سد مهم کرمانشاه همچنان منتظر آبگیری

سد کبوترلانه از مدت‌ها قبل اماده آبگیری است و اکنون حدود۹۳ درصد پیشرفت دارد، کارهای اصلی آن انجام شده و امکان آبگیری آن وجود دارد تا مردم کنگاور از مزایای آن برای شرب، صنعت و کشاورزی استفاده کنند.

مدت‌هاست که وعده آبگیری این سد داده می‌شود اما خبری از این آبگیری نیست.

سد قشلاق صحنه نیز بیش از ۹۳ درصد پیشرفت دارد، سدی که قرار است شهرستان صحنه از منابع آن در بخش شرب، صنعت و کشاورزی استفاده کند اما مدت‌هاست موضوع تملک اراضی برای آبگیری این سد و تامین اعتبار لازم برای این تملک بلاتکلیف مانده است.

سامانه‌های سردسیری و گرمسیری در بلاتکلیفی مطلق

سامانه گرمسیری که قرار بود نزدیک به ۳۴ هزار هکتار از اراضی استان را تحت پوشش قرار دهد نیز هنوز تا نیمه راه پیش رفته ‌و کمتر از ۲۰ هزار هکتار آن به بهره‌برداری رسیده است.

پروژه عظیمی که می‌توانست سکوی جهشی برای بخش کشاورزی کرمانشاه باشد حالا در نیمه راه متوقف مانده است و حتی این نگرانی وجود دارد که سهم برخی استان‌های همجوار از این سامانه بیشتر از ما باشد.

پیگیری برای سامانه سردسیری که می‌تواند هم به کمک تامین آب مناطق سردسیر استان از جمله پاوه بیاید نیز دیگر چندان دنبال نمی شود.
این در حالی است که اگر این دو پروژه اجرایی می‌شد امروز شاهد جهش تولیدات کشاورزی کرمانشاه بودیم و دیگر این تعداد جمعیت بیکار در استان وجود نداشت.

خطر ریزش آبشوران

ساماندهی آبشوران که قرار بود از سال ۱۳۹۰ ظرف مدت چهار تا پنج سال اجرایی شود حالا کمتر از ۶۰ درصد پیشرفت دارد و ۱۳ سال است که شرایط بد این رودخانه که به کانال فاضلاب تبدیل شده مردم را آزار می‌دهد.

این بلاتکلیفی ۱۳ ساله باعث شد سال گذشته بخش‌هایی از دیواره این رودخانه در خیابان شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه ریزش کند و حالا کارشناسان مدام درباره خطر ریزش‌های جدی خصوصا در منطقه پل حدادعادل هشدار می‌دهند.

قسمتی که در محدوده خیابان شهید اشرفی اصفهانی ریزش کرد و مدت‌ها این معبر اصلی تردد مردم شهر بلاتکلیف بود نیز حالا توسط شهرداری در حال بهسازی است.

در سایر حوزه ها از جمله شبکه پایان سدها، مطالعات سدهای جدید از جمله سد بیستون، مخازن آب شرب، و … نیز در این مدت کاری که به چشم بیاید در آب منطقه‌ای کرمانشاه انجام نشده است.

رسول فرهادی مدیرعامل شرکت درب‌های این دستگاه مهم را نیز به روی رسانه‌ها بسته و نه تنها تا کنون نشستی با اصحاب رسانه نداشته بلکه به هیچ عنوان خود را ملزم به پاسخگویی نمی‌داند چون عملکردی برای ارائه ندارد.

حالا امید آن می‌رود با آغاز به کار دولت چهاردهم و شروع به کار وزیر نیرو، تحولات جدی در آب منطقه‌ای کرمانشاه رخ دهد و اجازه ندهند که این دوران رکورد یکساله شود و فرصت‌های آبی کرمانشاه بیش از این به دست فردی غیربومی و ناکارآمد از دست برود.

بی شک افراد شایسته و توانمندی داریم که به خوبی می‌توانند این حوزه مهم را به دست بگیرند و لازم است از ظرفیت آنها استفاده شود

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.