به گزارش پایگاه خبری طلوع،۲۸ سال است که کرمانشاه از داشتن داروخانه هلال احمر محروم است، تنها استان در سراسر ایران که حتی مرکز استان آن نیز از داشتن داروخانه هلال احمر محروم است، یعنی حتی بسیاری از استانهای دیگر کشور که کوچکتر و کم جمعیتتر از کرمانشاه هستند هم حداقل یک داروخانه هلال احمر دارند.
برخی استانهای بزرگ در شهرستانهای خود نیز صاحب داروخانه شدند و حالا پیگیرند داروخانههای شهرستانی را افزایش دهند و جالب آن که مجوز هم میگیرند اما هنوز برای کرمانشاه به عنوان تنها استان باقی مانده مجوز صادر نشده است.
ماجرا و گره کار اینجاست که هر چه مدیرعاملهای متعدد هلال احمر، استانداران و حتی نمایندگان مجلس کرمانشاه در سالهای اخیر پیگیری کردند که برای داروخانه هلال احمر کرمانشاه مجوز صادر شود، این درخواست در معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت بایکوت میشود و به نتیجه نمیرسد.
گویا این مانعتراشی برای کرمانشاه است اما همزمان برخی استانهای دیگر موفق به اخذ مجوز میشوند.
معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نظرخواهی میکند و این دانشگاه به صورت ضمنی و زبانی حتی در جلسات نظر خود را مثبت اعلام میکند اما مشخص نیست در این مسیر بین علوم پزشکی کرمانشاه تا وزارت بهداشت چه اتفاقی رخ میدهد که دوباره پاسخ منفی شده و این چرخه سالهاست که تکرار میشود.
۳۰ تیر امسال بود که خبرهای امید بخشی از اینکه استاندار کرمانشاه دستور وزیر بهداشت وقت را برای داروخانه هلال احمر کرمانشاه گرفته منتشر شد و پیشبینی همه این بود که این بار با دستور مستقیم وزیر که مستندات آن نیز موجود است یکبار برای همیشه مجوز داروخانه هلال احمر برای کرمانشاه صادر شود اما در اقدامی عجیب و در حالیکه وزیر وقت بهداشت «دکتر عینالهی» با دست خط و امضای خود به معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت یک هفته مهلت داده بود تا با توجه به نیاز استان این مجوز صادر شود اما این معاونت دستور وزیر را هم نخواند.
در نهایت چندی قبل محمد باقرمحمدی مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه اعلام کرده که پاسخ معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت علی رغم پیگیریهایی که هلال احمر انجام داده منفی بوده است.
باید دید چه مافیا و دستهای پشت پرده و سودهای کلانی پشت این ماجرا است که حتی خود وزیر نیز از پس آن برنمیآید چه برسد به استاندار و نماینده مجلس!
مشخص نیست چرا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکبار برای همیشه این موضوع را روشن نمیکند و چرا مانع یا موانع اصلی مشخص و با آن برخورد نمیشود.
در این بین هزاران بیمار صعبالعلاج و سرطانی وجود دارند که برای تامین داروهای خود بسیار در تنگنا هستند و حتی گاهی به استانهای دیگر میروند تا از داروخانه هلال احمر آن منطقه دارو تامین کنند.
جان هزاران بیمار، گرفتار دستهای پشت پردهای شده که اجازه نمیدهند کرمانشاه صاحب داروخانه هلال احمر شود و مرگ و زندگی کودکان و جوانان سرطانی برای آنها هیچ اهمیتی ندارد و کسی هم یارای برخورد با این مافیا را ندارد.
حتما گروهی هستند که عرضه داروهای خاص با قیمت کمدر داروخانه هلال احمر بازار آنها را کساد میکند و برای سود نامشروع خود جان مردم را به بازی میگیرند.
حالا امید آن میرود با تغییر و تحولاتی که با آغاز به کار دولت چهاردهم در وزارت بهداشت و حتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شروع میشود ماجرای داروخانه هلال احمر دوباره به جریان افتاده و یکبار برای همیشه به دست دولت چهاردهم حل شود.
دیدگاه