جمعه, ۱۴ دی , ۱۴۰۳ Friday, 3 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21866 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

از سقوط هفت پله‌ای کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار تا اجحاف بانک‌های خصوصی در حق استان شهردار کرمانشاه: چهره واقعی و زیبای کرمانشاه را گزارش کنیم بازدید شبانه و سرزده مدیران شهرداری از چند ایستگاه آتش نشانی شهرستان صحنه؛ بهشت گردشگری با طعم عسل اعلام زمان توزیع کارت سه آزمون استخدامی صنایع کرمانشاه لنگ ۳۰ مگاوات برق! /برق مورد نیاز صنایع کرمانشاه به اندازه برخی مال‌های تهران! اظهارات مدیریت بحران استانداری خلاف واقع است کرمانشاه زمستانی سردتر از پارسال دارد معرفی برگزیدگان جشنواره عکاسی«گلاریژان» در کرمانشاه نیروگاه خورشیدی ۴۶۰ مگاواتی در شهر مرزی سومار احداث می‌شود رشد خانه مسافرهای غیرمجاز در کرمانشاه بیمارستان امام سجاد(ع) تعطیل نخواهد شد سرمای کرمانشاه تا کی ادامه دارد؟ کشت پیاز و سیب‌زمینی در کنگاور ممنوع شد رای قاضی کرمانشاهی برگزیده کشوری شد اعزام تیم کشتی آزاد کرمانشاه به مسابقات قهرمانی کشور/ اتوبوس تیم خراب شد نمایش کاتالونیا به فجر می رود ۳ مدرسه قدیمی کرمانشاه برای ثبت جهانی معرفی می‌شوند نظارت اصحاب رسانه فرصتی مناسب برای ارتقاء کیفیت خدمات شهرداری است قطع گاز ۱۴۲۸ اداره پرمصرف کرمانشاه

خانه خلاق خوراک در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود
17 مهر 1403 - 11:23
شناسه : 295194
5
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : داریوش فرمانی، اظهارکرد: به منظور حفظ این جایگاه و معرفی ظرفیت‌های استان در حوزه گردشگری خوراک، فعالیت‌ها و اقداماتی را طی یکی دو سال اخیر انجام داده و در دستورکار داریم/ علاوه بر میراث فرهنگی، دستگاه‌های دیگری همچون شهرداری نیز در این حوزه متولی هستند که با همکاری هم برای توسعه گردشگری خوراک کرمانشاه تلاش می‌کنیم/ تلاش می‌شود ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه را در حوزه گردشگری خوراک در دو بعد ملی و بین المللی معرفی کنیم/وی با تاکید براینکه در کنار جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی استان، خوراک نیز یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری استان به‌‍شمار می‌رود، گفت: به این منظور سال گذشته در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران، تِم غرفه کرمانشاه براساس خوراک بود که مورد استقبال بسیار بالای بازدیدکنندگان قرار گرفت و ظرفیت‌های استان در این حوزه را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کردیم/ همچنین اقداماتی را با همکاری فدراسیون گردشگری خوراک کشور آغاز کرده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به کسب مجوز راه اندازی آکادمی گردشگری خوراک و آشپزخانه صنعتی آموزش آشپزی اشاره کرد. 
منبع : ایسنا
پ
پ

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از همکاری با شهرداری برای راه اندازی خانه خلاق خوراک در کرمانشاه خبر داد.

داریوش فرمانی، اظهارکرد: به منظور حفظ این جایگاه و معرفی ظرفیت‌های استان در حوزه گردشگری خوراک، فعالیت‌ها و اقداماتی را طی یکی دو سال اخیر انجام داده و در دستورکار داریم. 

وی افزود: علاوه بر میراث فرهنگی، دستگاه‌های دیگری همچون شهرداری نیز در این حوزه متولی هستند که با همکاری هم برای توسعه گردشگری خوراک کرمانشاه تلاش می‌کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تصریح کرد: تلاش می‌شود ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه را در حوزه گردشگری خوراک در دو بعد ملی و بین المللی معرفی کنیم. 

وی با تاکید براینکه در کنار جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی استان، خوراک نیز یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری استان به‌‍شمار می‌رود، گفت: به این منظور سال گذشته در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران، تِم غرفه کرمانشاه براساس خوراک بود که مورد استقبال بسیار بالای بازدیدکنندگان قرار گرفت و ظرفیت‌های استان در این حوزه را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کردیم. 

فرمانی خاطرنشان کرد: همچنین اقداماتی را با همکاری فدراسیون گردشگری خوراک کشور آغاز کرده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به کسب مجوز راه اندازی آکادمی گردشگری خوراک و آشپزخانه صنعتی آموزش آشپزی اشاره کرد. 

وی به اعطاء لوح «کرمانشاه مهد خوراک ایران » از سوی وزارت میراث فرهنگی به کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در تلاشیم با همکاری شهرداری خانه خلاق خوراک و خیابان خوراک را نیز راه اندازی کنیم. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه با بیان اینکه خوراک یکی از جاذبه‌های گردشگری مهم کرمانشاه است، عنوان کرد: با مجموعه اقداماتی که در حال شکل گیری است، در حال معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان در حوزه خوراک هستیم. 

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره طعم امید۳ و میزبانی رویداد منطقه‌ای آن در کرمانشاه نیز در همین راستا است، افزود: مرحله استانی این جشنواره با همکاری بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد و بخش منطقه‌ای آن اواخر این ماه برگزار می‌شود. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.