به گزارش پایگاه خبری طلوع، در دولت سیزدهم افراد ناکارآمد فراوانی در استان منصوب شدند، مدیران کل، مدیران عامل و روسای سازمانهایی که با حداقل سواد و حوزه کاری نامربوط سکان دستگاههای اجرایی را به دست گرفتند و افرادی را نیز در معاونتها و ردههای پایین دست خود روی کار آوردند که آنها نیز کارایی لازم را نداشتند.
با شروع دولت چهاردهم این امیدواری ایجاد شد که بساط مدیران ناکارآمد که بر توسعه استان چنبره زدهاند و با توسل به نمایندگان و باج دادن به این و آن دنبال ماندگاری خود هستند برچیده شود.
مدیرانی که چون میدانند در آستانه تودیع هستند دیگر دل به کار نمیدهند و امور را به حال خود رها کردهاند.
به علاوه چون در آستانه رفتن هستند هیچ ریسکی هم نمیپذیرند و این در حالی است که ریسکپذیری یک مدیر رکن اصلی جهش و تحول در یک اداره است.
شاخص های اقتصادی و اجتماعی نامناسب کرمانشاه خود گواهی بر وضعیت نامطلوب مدیریت دستگاههای اداری است، دستگاههایی که برخی با یک سرپرست موقت اداره میشوند.
اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مهمترین این دستگاهها است، مختار احمدی مدیرکل این دستگاه اردیبهشت امسال ناگهانی و یک شبه عوض شود و بهروز جمشید مفید چندین ماه است که سکان این اداره مهم را در دست گرفته اما کوچکترین سررشتهای از امور ندارد و در این مدت حتی نتوانسته یک مصاحبه با رسانهها انجام دهد.
دستگاهی که مدیریت عمده تسهیلات بانکی اعم از اشتغالزایی، تسهیلات سفر رئیس جمهور، مشاغل خانگی و … را در اختیار داشته و دبیرخانه اشتغال را که مهمترین دغدغه و معضل حداقل نیم قرن اخیر کرمانشاه بوده را بر عهده دارد.
اداره کل محیط زیست کرمانشاه از جمله دیگر این دستگاهها که سعید دزفولینژاد نیز یک شبه و ناگهانی سرپرست این اداره کل شد و او نیز چندین ماه است در نهایت بیکفایتی و عدم تسلط به امور محیط زیست کرمانشاه را اداره میکند اما چه ادارهای؟!
از چند سال قبل تا کنون هنوز اعتبارات راهاندازی ایستگاههای سنجش کیفیت هوا جذب نشده و پیگیری بابت تخصیص این اعتبارات صورت نگرفته، آن هم برای استانی که از غرب و شرق دروازه ورود ریزگرد و آلودگی است، قصرشرین و سرپلذهاب دروازه ورود ریزگرد عراق و کنگاور دروازه ورود آلودگی از سمت اراک و استانهای مرکزی.
سایت پرنده نگری تالاب هشیلان چندین سال است که بلاتکلیف مانده و یا پایگاه اطفای حریق چالابه که به تابستان امسال نرسید و چند هزار هکتار از مناطق تحت مدیریت محیط زیست در آتش سوخت.
دانشگاه علوم پزشکی به ریاست قباد محمدی نیز باید در لیست تعویض مدیر باشد، مدیری که یکی از بدترین عملکردهای وی ایجاد انحصار و جلوگیری از راهاندازی داروخانه هلال احمر کرمانشاه است که اجحافی جدی در حق بیماران خاص و صعبالعلاج به شمار میرود.
محسن دارابی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت از مدیران بسیار ناکارآمد البته پر سر و صدا است، همه جا حضور دارد و کارهای نمایشی خود را تبلیغ میکند اما چندین سال است که وعده میدهد اما در دوران وی از پروژههای سرمایه گذاری عظیم صنعتی استان مانند بیواتانول، بیوایمپلنت و … هنوز چیزی به بهرهبرداری نرسیده و او هر سال وعده افتتاح را عقب میاندازد.
برخی پروژه های راکد مانند اسیدسیتریک، بیستون تامین، کاغذ غرب و … نیز در دوران دارابی بینتیجه مانده است.
دولت چهاردهم فرصت مغتنمی دارد که گره مدیریت چند ساله دارابی را بر حوزه صنعت، معدن و تجارت استان باز کند تا او دیگری فرصتی نداشته باشد تا تمدید مجوز واحدهای صنفی را به عنوان آمار اشتغالزایی اعلام کند! البته به شرط آنکه باز هم دارابی با سیاست خود پست بالاتری از مدیران ارشد و نمایندگان استان نگیرد.
بیژن کردستانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز در همین گروه است که شهرکهای صنعتی کرمانشاه را با واگذاری های بی مورد و بی نتیجه زمین که چندین سال است به پروژه صنعتی منجر نشده را به ویرانههایی راکد تبدیل کرده است.
او که چند سال دیگر وارد یک دهه مدیریت بر شرکت شهرکهای صنعتی کرمانشاه میشود نتوانسته فکری به حال واحدهای راکد و سولههای قفل شده شهرکهای صنعتی کرمانشاه بکند.
و مدیران دیگری از این دست که باید قطاری بیاید و یک به یک آنها را سوار کند و برای همیشه از کرمانشاه ببرد تا مردم، دستگاهها، کارمندان ادارات، سرمایهگذاران و … از دست آنها نفس بکشند نه آنکه از سِمَتی به سِمت دیگر منتقل شوند.
چشم امید کرمانشاه به کابینه و وزرای دولت چهاردهم است تا استان را از شر مدیران نالایق خلاص کنند.
اگر نیاز باشد طلوع کرمانشاه یک به یک به عملکرد نادرست و ناتوانی این مدیران ورود خواهد کرد و مردم را نسبت به پیامد فعالیت این افراد بی کفایت در استان آگاه می کند.
دیدگاه