ساماندهی مشاغل و دستفروشیها کار مستمری است و به صورت مقطعی و نقطهی انجام نمیشود اما برای هر محله زیرساختی باید در نظر گرفته شود تا مردم ملزومات و نیازهای خود را در همان محل بتوانند تأمین کنند .
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری کرمانشاه؛محسن دارابی مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی در گفت وگویی با خبرنگاران اظهار کرد :سازمان ساماندهی مشاغل شهری کرمانشاه ، بحث توانمندسازی اقتصاد شهری را در اولویت برنامه های خود قرار داده و اولین کاری که باید برای تحقق این مهم انجام گیرد ساماندهی بازارچه های محلی و منطقه ای است که باید بتواند زمینه عرضه کالاهای با کیفیت و با قیمت مناسب برای مردم را فراهم کند.
وی با بیان اینکه شهرکرمانشاه در حال حاضردارای ۷ بازارچه موقت در مناطق ۲،۳،۴،۵ و۸ میباشد ادامه داد: در بازارچه ها ی محلی تولیدات مهم محلی و منطقه ای شامل پوشاک، مواد غذایی و سایر محصولات دیگر به فروش می رسد که اکنون در شهرکرمانشاه به صورت نقطه ای مشاهده می شود.
وی افزود:بازارهای دوره ای و محلی از قدیم الایام دارای نقشی عمده و اساسی در افزایش رضایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات کشاورزی بوده و می باشند، لذا بررسی عوامل موثر بر شکل گیری و موفقیت این بازارهای دوره ای و محلی و ارائه راهکارهایی برای توسعه متناسب آن با شرایط تولیدی درشهر کرمانشاه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
دارابی گفت: وضعیت زیر ساختی برخی از این بازارچه ها به علت اینکه دارای مالکینی غیر از شهرداری هستند مناسب نیست ،در حال حاضر بازارچه های دولت آباد ،پارک شیرین و بخشی از پارک شرقی وضعیت مناسب تری دارند .
دارابی تصریح کرد: البته شهرداری در بخش جمع آوری زباله و شن ریزی اقدامات خوبی انجام داده لذا در بحث آسفالت بازارچه های موقت مالکین از جمله ادارات مربوطه یا مالکین خصوصی بایستی اقدام کنند که در فصل بارندگی شاهد مشکلات زیر ساخت این قشر زحمت کش نباشیم .
دیدگاه