به گفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، طبق هدفگذاری صورت گرفته، تعداد اقامتگاههای بوم گردی کرمانشاه تا پایان امسال به ۶۰ مورد افزایش پیدا میکند.
علیرضا مرادی بیستونی، بااشاره به ظرفیتهای بسیار بالای کرمانشاه برای توسعه گردشگری روستایی، اکوتوریسم و طبیعت گردی، اظهار کرد: این استان به واسطه شرایط جغرافیایی خود از طبیعتی بکر و روستاهایی زیبا برخوردار است و میتواند گردشگران زیادی را به سوی خود جذب کند.
وی افزود: تعداد قابل توجهی از روستاهای استان به واسطه واقع شدن در یک طبیعت چشم نواز و دست نخورده، حفظ آداب و رسوم کهن، فرهنگ غنی و نوع پوشش و زبان خود میتوانند مقصد گردشگری باشند.
معاون گردشگری استان تصریح کرد: شرایط آب و هوایی متفاوت استان کرمانشاه باعث شده تا حتی نوع معماری روستاهایمان نیز با یکدیگر متفاوت باشد که این خود یک نوع جاذبه گردشگری میتواند باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به این ظرفیتها، کرمانشاه میتواند در بخش گردشگری روستایی، اکوتوریسم و طبیعت گردی یک مقصد گردشگری مهم در غرب ایران باشد.
مرادی بیستونی لازمه رشد گردشگری در مناطق روستایی استان را داشتن زیرساختها عنوان کرد و گفت: یکی از زیرساختهای ضروری برای توسعه گردشگری روستایی و اکوتوریسم، وجود مراکز اقامتی برای استراحت گردشگرانی است که به این مناطق سفر میکنند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه طی سالهای گذشته تعداد قابل توجهی اقامتگاه بوم گردی در مناطق روستایی استان راه اندازی شده، تعداد اقامتگاههای بوم گردی استان را در حال حاضر ۵۵ اقامتگاه عنوان کرد و افزود: باتوجه به اینکه هم اکنون تعدادی متقاضی راه اندازی اقامتگاه بوم گردی در سطح استان داریم، پیش بینی میشود تا پایان امسال این تعداد به ۶۰ مورد افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به توزیع نامناسب این اقامتگاهها در سطح استان، گفت: اکثر اقامتگاههای بوم گردی در منطقه اورامانات واقع شدهاند و باید در مناطق شرقی و غربی استان نیز در حد قابل قبولی چنین زیرساختهایی برای پذیرش گردشگران راه اندازی شود.
مرادی بیستونی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما ارتقاء کیفیت اقامتگاههای بوم گردی و ارائه خدمات بهتر به گردشگران است که به صورت جدی آن را دنبال میکنیم.
دیدگاه