سه شنبه, ۲۷ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 17 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21784 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

نگرانی ها از‌کاهش اهداکنندگان خون در کرمانشاه/در شاید برای تامین خون دچار مشکل شویم فریب تبلیغات تورهای شب یلدایی را نخورید تداوم جبهه هوای سرد تا روز سه شنبه؛ ثبت دمای زیر صفر در ۱۹ منطقه کرمانشاه نمایندگان مجلس حق دخالت در انتخاب استاندار یا سایر مدیران کل را ندارند!/قانون عفاف و حجاب نیاز به بازنگری دارد فساد اعضای شورای شهر؛ زیان برای کرمانشاه/افرادی که صلاحیت ندارند با چانه زنی به انتخابات شورای شهر بر نمی گردند! ‍احداث ۱۶ ستاد برف روبی در شهر کرمانشاه/ ذخیره یک هزار تن شن و نمک برای زمستان/ ۱۲۰ مخزن شن و نمک در سطح شهر نصب شد “با مدیریت غلط بازارچه های شهری را به معضل شهری بدل نکنیم” برپایی نمایشگاه «یلدای ایرانی» در کرمانشاه آغاز عملیات هرس و بازپیرایی درختان شهر کرمانشاه تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد ظرفیت هتل‌های کرمانشاه پُر است چرایی عدم صدور مجوز برای داروخانه هلال احمر کرمانشاه را باید از وزارت بهداشت پرسید/ از دستور وزیر پیشین بهداشت برای صدور مجوز تمکین نشد خاموشی‌های احتمالی کرمانشاه اطلاع‌رسانی می‌شود پروتکل سفرهای خارجی شهرهای خلاق باید رفع شود/ ایجاد دبیرخانه شهرهای خلاق ایران افزایش ۳۰ درصدی نرخ شیرینی در کرمانشاه ۴۰۰ هزار کرمانشاهی شناسنامه جلد قرمز دارند احیاء ۳۰۰ واحد صنعتی راکد کرمانشاه در اولویت است هشدار؛ از این ۲۰ رمز استفاده نکنید! سرما و یخبندان در راه کرمانشاه است محسنی اژه‌ای: حضور در جمع مردم و شنیدن مطالبات آنها از اهداف اصلی سفرهای استانی است شهرداران مناطق دو و شش کرمانشاه معرفی شدند

هشدار؛ از این ۲۰ رمز استفاده نکنید!
22 آذر 1403 - 11:21
شناسه : 296077
0
طلوع‌‌کرمانشاه : بنابه گفته کارشناسان بریتانیایی، یکسری از رمز‌هایی که شهروندان این کشور انتخاب می‌کنند، کارآیی نداشته و نمی‌توانند از آنها در برابر هکر‌ها محافظت کنند. این رمز‌ها به‌راحتی حدس زده می‌شوند و هکر‌ها می‌توانند فقط در عرض چند ثانیه وارد حساب‌های صاحبان این رمز‌ها شوند.  این روز‌ها استفاده از رمز عبور، ضعیف‌ترین روش مراقبت از حساب‌های آنلاین محسوب می‌شود و هکر‌ها به‌راحتی می‌توانند وارد حساب افرادی شوند که رمز‌های عبور ضعیفی برای حساب‌های خود تعریف کرده‌اند. دقیقا به همین دلیل است که غول‌های فناوری همچون گوگل و اپل، به‌جای رمز عبور از روش‌های حفاظتی جایگزین مانند «کلید عبور» یا برنامه‌های احراز هویت استفاده می‌کنند. کلید عبور، اعتباری دیجیتالی است که به حساب کاربری و وب‌سایت یا برنامه‌ای مرتبط است و به کاربران این امکان را می‌دهد، بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت کنند. مشکل اصلی رمز‌های عبور این است که مردم غالبا رمز‌های عبور ساده انتخاب می‌کنند تا آنها را فراموش نکنند. همچنین آنها معمولا از یک رمز عبور برای چند حساب خود استفاده می‌کنند. این وضعیت خطر دسترسی هکر‌ها به چندین حساب آنها را، فقط با آگاهی از یک رمز عبور، افزایش می‌دهد.
منبع : خبرآنلاین
پ
پ

کارشناسان بریتانیایی، به شهروندان بریتانیا هشدار داده‌اند ۲۰ رمز رایج را دیگر انتخاب نکنند.

بنابه گفته کارشناسان بریتانیایی، یکسری از رمز‌هایی که شهروندان این کشور انتخاب می‌کنند، کارآیی نداشته و نمی‌توانند از آنها در برابر هکر‌ها محافظت کنند. این رمز‌ها به‌راحتی حدس زده می‌شوند و هکر‌ها می‌توانند فقط در عرض چند ثانیه وارد حساب‌های صاحبان این رمز‌ها شوند.

 این روز‌ها استفاده از رمز عبور، ضعیف‌ترین روش مراقبت از حساب‌های آنلاین محسوب می‌شود و هکر‌ها به‌راحتی می‌توانند وارد حساب افرادی شوند که رمز‌های عبور ضعیفی برای حساب‌های خود تعریف کرده‌اند. دقیقا به همین دلیل است که غول‌های فناوری همچون گوگل و اپل، به‌جای رمز عبور از روش‌های حفاظتی جایگزین مانند «کلید عبور» یا برنامه‌های احراز هویت استفاده می‌کنند.

کلید عبور، اعتباری دیجیتالی است که به حساب کاربری و وب‌سایت یا برنامه‌ای مرتبط است و به کاربران این امکان را می‌دهد، بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت کنند.

مشکل اصلی رمز‌های عبور این است که مردم غالبا رمز‌های عبور ساده انتخاب می‌کنند تا آنها را فراموش نکنند. همچنین آنها معمولا از یک رمز عبور برای چند حساب خود استفاده می‌کنند. این وضعیت خطر دسترسی هکر‌ها به چندین حساب آنها را، فقط با آگاهی از یک رمز عبور، افزایش می‌دهد.

شرکت عظیم امنیتی «نوردپس»، اخیرا گزارش سالانه خود را درباره متداول‌ترین رمز‌های عبور ارائه داده است و ۲۰ رمز را بسیار خطرناک و ضعیف می‌داند. بنابه گفته کارشناسان این شرکت، چنانچه از یکی از رمز‌های زیر استفاده کرده‌اید، وقت آن رسیده که رمزتان را عوض کنید. رمز‌های زیر پرکاربرد و البته ناکارآمدترین رمز‌ها هستند:

۱. password

۲. qwerty۱۲۳،

۳. qwerty۱،

۴. ۱۲۳۴۵۶،

۵. liverpool

۶. ۱۲۳۴۵۶۷۸۹،

۷. password۱،

۸. qwerty

۹. liverpool۱،

۱۰. arsenal

۱۱. ۱۲۳۴۵۶۷۸،

۱۲. chelsea

۱۳. Password

۱۴. charlie

۱۵. football

۱۶. abc۱۲۳،

۱۷. arsenal۱،

۱۸. rangers

۱۹. Password۱،

۲۰. charlie۱

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.