رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با بیان اینکه جنگ تحمیلی بسیاری از زیرساخت های توسعه استان را از بین برده و امروز باید به فکر جایگزین باشیم گفت : قطعا در دوره جدید باید به سمت جذب سرمایه گذار برویم چراکه استان در وضعیت مناسبی از نظر شاخص های مختلف قرار ندارد و باید مجموعه مسایل و امکان سنجی های گوناگون صورت بگیرد تا اتفاقات جدیدی در استان را رقم بزنیم.
وی با یادآوری اینکه قانون اساسی اصل تفکیک قوا را به رسمیت شناخته است و نمایندگان مجلس حق دخالت در انتخاب استاندار یا سایر مدیران کل را ندارند؛ افزود: در تعیین استاندار کرمانشاه به عنوان نمونه ما شاخص هایی را تعیین کردیم و از آنجاییکه آقای حبیبی به شاخص های ما نزدیک بود، با انتخاب دولت مخالفتی نکردیم و اگر خواهان رشد و توسعه استان هستیم باید با همکاری و تعامل با استاندار جدید کارها را پیش ببریم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه بعد از مدتها، مجمع نمایندگان به طور کامل و تا به امروز سه جلسه را با استاندار جدید کرمانشاه برگزار کرده است گفت : امروز همه باید در کنار یکدیگر شرایط رشد و توسعه استان را فراهم کنیم چراکه تجربه نشان داده است بگومگوهای سیاسی برای استان کرمانشاه هیچ خروجی و منفعتی نداشته است.
نبود رانت و پارتی بازی در ادارات نشانه تشکیلات سالم در آن دستگاه اجرایی است
احمدی با تاکید بر ظرفیت های فراوان استان کرمانشاه در گردشگری هم گفت : استان کرمانشاه به دلیل چهار فصل بودن، جاذبه های گردشگری، مرز مشترک با عراق و ظرفیت های پزشکی، قابلیت های بسیاری برای جذب گردشگر و همچنین در بخش توریسم سلامت را دارد و لذا می توان با ایجاد مشوق برای سرمایه گذاران در این بخش، رونق گردشگری و اشتغال زایی را دنبال کرد.
این نماینده مجلس معیار عملکرد نمایندگان را میزان رضایتمندی مردم عنوان کرد و گفت: نمایندگان باید تمرکز خود را در حوزه های قانون گذاری و نظارت افزایش دهند و در ۲ بخش کلان کشوری و حوزه انتخابیه به وظایف قانونی خود عمل کنند.
وی نبود رانت و پارتی بازی در ادارات را نشانه تشکیلات سالم در آن دستگاه اجرایی دانست و افزود: زمانی که مردم به یک دستگاه اجرایی مراجعه می کنند اگر به دنبال آشنا و معرف نباشند به این معناست که روال کار در آن اداره درست است در غیر این صورت نمایندگان می توانند از اختیارات قانونی خود جهت پیگیری حقوق مردم استفاده کنند.
قانون عفاف و حجاب نیاز به بازنگری دارد
احمدی در خصوص قانون عفاف و حجاب هم گفت: مقوله فرهنگ و حجاب با دستور و امر و نهی به سامان نمی رسد و لذا قانون حجاب و عفاف هم در این راستا مشکلاتی دارد که باید به مجلس بازگردد تا مورد بازنگری قرار گیرد.
وی اصلاح وضعیت حجاب را ضروری دانست و در ادامه اظهار کرد: وضع قوانین برای اصلاح رویه جامعه است اما این قوانین باید بر مولفه های فرهنگی استوار و منطق قوی داشته باشد تا در جامعه اثرگذاری لازم را داشته باشد.
دلایل سقوط سوریه در ۱۱ روز
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم گذری به اتفاقات سوریه و منطقه زد و گفت: عوامل داخلی و خارجی در سقوط ۱۱ روزه سوریه دخیل بودند. درون سوریه اتفاقاتی افتاده بود که این وضعیت قابل پیش بینی بود اما عده ای محاسبه غلط داشتند که مسایل اقتصادی و کاهش ارزش پول سوریه در برابر دلار یکی از نمونه های آن است.
نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی اتفاقات کشور اوکراین، ارتش خسته و شرایط همسایگان سوریه مانند ترکیه را از جمله عوامل بیرونی برشمرد و گفت: همچنانکه رهبر معظم انقلاب هم اشاره کردند، این اتفاقات در اتاق فکر آمریکا و اسراییل رخ داد و هدف بعدی می تواند عراق باشد و لذا نوع تعامل ما در منطقه میتواند در پیش بینی اتفاقات آینده تاثیرگذار و راهگشا باشد.
دیدگاه