سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 24 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21814 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

ظرفیت پذیرش ۲۵۰کارتن‌خواب در گرمخانه های کرمانشاه/ تعداد معتادمتجاهر در کدام شهرستان کرمانشاه اندک است؟ کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی هزینه سفر به عتبات عالیات/ تمام اعزام‌ها از مرز خسروی انجام می‌شود اختلاف ۲۶ درجه‌ای سردترین و گرم‌ترین نقاط کرمانشاه کاری که نباید هنگام رانندگی در مه انجام داد مدت زمان انتظار اتوبوس در کرمانشاه چقدر است؟ گاز ۱۵ اداره پرمصرف کرمانشاه قطع شد دمای کرمانشاه به زیر صفر رسید مه غلیظ برای دومین روز متوالی استان کرمانشاه را دربرگرفت افراد دیابتی باید سالی یکبار تحت معاینه کامل چشم قرار گیرند مسمومیت ۱۱ نفر در کرمانشاه با گاز منوکسیدکربن تعیین تکلیف مالکیت زمین مهمترین اولویت مرزهای رسمی شوشمی و شیخ صله است مدیری که می‌خواهد کار اقتصادی شخصی انجام دهد، باید از مسئولیتش خداحافظی کند مه غلیظ دید افقی کرمانشاه را به ۵۰ متر رساند برق فیتیله صنعت کرمانشاه را پایین کشید/ خطر تعدیل نیرو بیخ گوش هزاران کارگر آماده باش ۶۵۰ نیروی شهرداری کرمانشاه در بارندگی امروز صدور هشدار زرد هواشناسی درپی بارش باران وبرف در استان کرمانشاه بارش برف در مناطق سردسیر کرمانشاه آغاز شد همه جاده‌های کرمانشاه باز است خانه‌ مسافرهای کرمانشاه سامان‌دهی می‌شوند نارضایتی تجار و بازرگانان از نابسامانی وضعیت مرز رسمی پرویزخان

افراد دیابتی باید سالی یکبار تحت معاینه کامل چشم قرار گیرند
03 دی 1403 - 11:56
شناسه : 296200
0
متخصص بیماریهای چشم: طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر فریبا شیخی شوشتری رتینوپاتی دیابتی را شایع ترین بیماری چشم دیابتیک معرفی کرد که با تغییرات عروق خونی شبکیه ایجاد می‌شود و افزود: رتینوپاتی دیابتی می‌تواند بدون علامت پیشرفت کند و افراد را در معرض خطر از دست دادن بینایی قرار دهد/وی با بیان اینکه مبتلایان به دیابت باید حداقل سالی یکبار تحت معاینه کامل چشم با مردمک گشاد شده قرار گیرند، گفت: بیماران مبتلا به رتینوپاتی دیابتی باید با فواصل کمتری به چشم پزشک مراجعه کنند. بیماران مبتلا به رتینوپاتی پیشرفته اگر به موقع تحت درمان قرار گیرند و پیگیری منظمی داشته باشند، در ۹۵ درصد موارد خطر نابینایی آنها کاهش می‌یابد/شیخی در پاسخ به اینکه چه کسانی در خطر ابتلا به رتینوپاتی دیابتی قرار دارند، گفت: تمام بیماران مبتلا به دیابت نوع یک و دو در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، از همین رو تمام بیماران مبتلا به دیابت حداقل سالی یک بار باید تحت معاینه کامل چشم قرار گیرند. البته احتمال ابتلا به رتینوپاتی دیابتی در کسانی که مدت طولانی‌تری است به دیابت مبتلا شده‌اند، بیشتر است/ اغلب در اوایل ابتلا به این بیماری هیچ علامتی وجود ندارد، اما تاری دید یکی از علائم رتینوپاتی دیابتی است که ممکن است با تورم ماکولا رخ دهد. همچنین اگر عروق خونی روی سطح شبکیه رشد کند و سپس دچار خونریزی شوند، بینایی مختل خواهد شد/وی با بیان اینکه رتینوپاتی دیابتی و تورم ماکولا از طریق معاینه کامل چشمی تشخیص داده می‌شود، افزود: بیمارانی که سطح قند خود را نزدیک به محدوده طبیعی نگه می‌دارند، برای درمان رتینوپاتی دیابتی کمتر به درمان لیزر نیاز پیدا می‌کنند.

منبع : ایسنا
پ
پ

 یک متخصص بیماریهای چشمی با بیان اینکه مبتلایان به دیابت باید حداقل سالی یکبار تحت معاینه کامل چشم قرار گیرند، گفت: رتینوپاتی دیابتی شایع‌ترین بیماری چشم دیابتیک است.

دکتر فریبا شیخی شوشتری رتینوپاتی دیابتی را شایع ترین بیماری چشم دیابتیک معرفی کرد که با تغییرات عروق خونی شبکیه ایجاد می‌شود و افزود: رتینوپاتی دیابتی می‌تواند بدون علامت پیشرفت کند و افراد را در معرض خطر از دست دادن بینایی قرار دهد.

وی با بیان اینکه مبتلایان به دیابت باید حداقل سالی یکبار تحت معاینه کامل چشم با مردمک گشاد شده قرار گیرند، گفت: بیماران مبتلا به رتینوپاتی دیابتی باید با فواصل کمتری به چشم پزشک مراجعه کنند. بیماران مبتلا به رتینوپاتی پیشرفته اگر به موقع تحت درمان قرار گیرند و پیگیری منظمی داشته باشند، در ۹۵ درصد موارد خطر نابینایی آنها کاهش می‌یابد.

شیخی در پاسخ به اینکه چه کسانی در خطر ابتلا به رتینوپاتی دیابتی قرار دارند، گفت: تمام بیماران مبتلا به دیابت نوع یک و دو در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، از همین رو تمام بیماران مبتلا به دیابت حداقل سالی یک بار باید تحت معاینه کامل چشم قرار گیرند. البته احتمال ابتلا به رتینوپاتی دیابتی در کسانی که مدت طولانی‌تری است به دیابت مبتلا شده‌اند، بیشتر است.

 شیخی تصریح کرد: اغلب در اوایل ابتلا به این بیماری هیچ علامتی وجود ندارد، اما تاری دید یکی از علائم رتینوپاتی دیابتی است که ممکن است با تورم ماکولا رخ دهد. همچنین اگر عروق خونی روی سطح شبکیه رشد کند و سپس دچار خونریزی شوند، بینایی مختل خواهد شد.

وی با بیان اینکه رتینوپاتی دیابتی و تورم ماکولا از طریق معاینه کامل چشمی تشخیص داده می‌شود، افزود: بیمارانی که سطح قند خود را نزدیک به محدوده طبیعی نگه می‌دارند، برای درمان رتینوپاتی دیابتی کمتر به درمان لیزر نیاز پیدا می‌کنند.

شیخی با بیان اینکه رتینوپاتی دیابتی چهار مرحله دارد، گفت: در مراحل ابتدایی بیماری خفیف بوده و تنها عروق خونی شبکیه گشاد می‌شوند، اما سپس این عروق انسداد پیداکرده و مناطقی از شبکیه که از این عروق تغذیه می‌کرده‌اند دچار مشکل می‌شوند.

وی با اشاره اینکه در سه مرحله اول رتینوپاتی دیابتی هیچ درمانی لازم نیست، مگر اینکه بیمار تورم ماکولا داشته باشد، گفت: برای جلوگیری از پیشرفت رتینوپاتی دیابتی بیماران مبتلا به دیابت باید قند فشارخون و چربی خود را کنترل کنند.

این متخصص بیماریهای چشمی با بیان اینکه رتینوپاتی پیشرفته با لیزر درمان می‌شود، گفت: این روش درمانی باعث می‌شود عروق خونی غیرطبیعی از بین بروند. از آن جایی که تعداد بسیار بالایی پرتوی لیزری باید تابانده شود، بیش از یک جلسه برای درمان کامل لازم است. این روش درمانی ممکن است دید رنگی و دید شب بیمار را کمی مختل کند.

 به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، شیخی با اشاره به اینکه رتینوپاتی دیابتی یکی از مشکلات حین بارداری در بیماران مبتلا به دیابت است، گفت: برای محافظت از بینایی هر خانم باردار مبتلا به دیابت باید هر چه سریع‌تر تحت معاینه کامل چشم قرار گیرد.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.