دبیر اجرایی خانه صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه از وضعیت نامناسب تولید و صنعت کرمانشاه خصوصا به دلیل ناترازی انرژی یاد کرد و گفت: امروز حال تولید و صنعت کرمانشاه خوش نیست.
فرهاد مرزی با اشاره به معضل جدی قطع برق واحدهای تولیدی استان کرمانشاه، افزود: تمام مصرف برق استان کرمانشاه در حوزه صنعت، خانگی، تجاری و … به اندازه یک واحد صنعتی و تولیدی بزرگ کشور مانند «گلگهر سیرجان» است.
وی با تاکید بر اینکه تنها اختصاص ۳۰ مگاوات برق به استان کرمانشاه میتواند مشکل صنایع را حل کند، ادامه داد: ۳۰ مگاوات در مقایسه با بسیاری از مصارف برق کشور رقم زیادی نیست، برخی از مالهای بزرگ تهران بیش از ۳۰ تا ۴۰ مگاوات مصرف برق دارند.
دبیر اجرایی خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از اینکه برق صنایع کرمانشاه پیش از این دو روز در هفته و هر روز ۱۲ ساعت قطع میشد یاد و خاطرنشان کرد: با رایزنی و پیگیریهای فراوان اکنون قطعی یک روز در هفته اعمال میشود اما زمان آن ۲۴ ساعت شده است و در عمل تغییری در محدودیت برق صنایع ندیدیم.
به گفته مرزی، خاموشی شبانه شهرکهای صنعتی کرمانشاه باعث میشود این شهرکها در تاریکی غارت شوند و حتی کابل برق خود شرکت برق را هم ببرند.
*وی درباره اینکه چرا صنایع از ژنراتور برق استفاده نمیکنند نیز یادآوری کرد: برخی واحدهای صنعتی با هزینه و دشواری فراوان ژنراتور تهیه کردند اما برای تامین سوخت آن دچار مشکل هستند و مجبورند گازوئیل مورد نیاز را در بازار آزاد لیتری ۷ تا ۱۰ هزار تومان بخرند. تولیدکنندگان که قاچاقچی سوخت نیستند که تا این اندازه محدودیت سوخت برای آنها تحمیل میشود.
دبیر اجرایی خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از پیامدهای قطع برق نیز یاد کرد و گفت: اکنون صنایع به دلیل محدودیت برق با ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت کار میکنند.
به گفته مرزی، نتیجه این شرایط در نهایت کمبود و گرانی کالاها خواهد بود که زیان آن به مردم و مصرفکنندگان میرسد.
وی این سخنان را در حضور امام جمعه کرمانشاه در دیدار با فعالین اقتصادی کرمانشاه مطرح کرد.
لازم به ذکر است که ظرفیت تولید برق نیروگاههای کرمانشاه ۲۴۰۰ مگاوات است اما پیک مصرف برق آن هم در فصل گرما در کرمانشاه به بیش از هزار مگاوات نمیرسد و مازاد آن از استان خارج میشود.
دیدگاه